Çok beğendim harika seçim olmuş , adı ile yaşasın prenses çok yakışır minikime ..Kızzzlar kızımın adına karar verdik :)
Evimin prensesinin adı ÜLKÜ olacak inşallahh :)
Ay bu velet gülüyor , yerim onu ya çok şeker Rabbim hep güldürsün yüzünü inş . Maşallah delikanlıyaAnaaamm benim Giray ımın kardeşi ne güzel gülmüşmaşallah sana melek yüzlüm. Bak buda Giray bey den kardeşine sıpam benim güzel annene bağışlasın Rabbim seniEki Görüntüle 1309671 evet tüm tteyzoşlara
Bizimde oglumuz olucak insallah.ismini Aras dusunuyoruzErkek bebis anneleri isim ne dusunuyorsunuz?
Gelsin Sefa getirsin CNm , hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin inş ..Bu arada kayıtlara geçsin bir pipili daha geliyor. Bu da benden olsun:)
Islık örttürüyorum duydun mu CNm , maşallah çok yakışmış . Çıtı pıtı şirin mi şirin olmuş .Canim amin allah kabul etsin ağzına yüreğine saglik...
Tatlim benim de doktorum önermedi. Mutlaka konuş doktornla
Ya bunu duyduğuma sevindim. Bir ara bunu kullanmaya çalıştım ama çıkarttım hep... tekrar deneyelim madem.. zaten dis fırçasını da değiştirdim, ekstra yumuşak olanlardan aldim...
Sagol bilgi için :)
Kizlar biz bugün açılışı yaptik ve ilk hamile tshirt mü giydim :) i wanna go out diyerek kalan yarı süreye selam olsun
aynen katılıyorum hazır meyve suları yarardan ziyade zararlı, günlük süt de en güzeli, yalnız ara öğünlerde o tarz kuru meyve tüketmek hala benim midemi bayıyor malesefbende sevmiyom kuzum ama cocuk için kendimiz için bir kaseye koy hergün kıtır kıtır ye cekirdegiyle bende inan zorla yiyom.arkadslar asla kutu meyve suyu içme dediler cok zararlı dediler hatta elimde vardı bitane içirtmediler.sütüde günlük sisede süt al dediler.meyve suyu sıkıp içmek gerek canın cekerse ben sütü kutu süt alyom ama yine kolaylık acısından aslınd sise süt içmek gerek.amin canım cümlemizinki...
ben de hala kararsızım, bir dozum eksik görünüyor dr. da dedi bir dozun eksik olabilir sağlık ocağıyla görüş diye, ben de hatırlayamıyorum tam olup olmadığını, şu halde bile beş yıl koruyuculuğu var dedi ebe, ne yapsam bilemedim, vurulsam da olur, vurulmasam da ama insanın aklında bir şüphe oluyor her halükarda....arkadaşlar sağlık ocağındaki ebe ilk hamileliğinde 2 doz vurulduğun için bunda 1 doz vurulcaksın dedi 2. bebeğine hamile olanlar size ne dediler
Mrb kizlar buaralar okulda o kadar cok yoruluyorhm ki takip edemiyorum ins herkes iyidir bn de cok fena mide eksimesi var bu haftanin belirtilerinde de yaziyo ins cok sürmez neler yemek gerekiyo bilen var mi cok yaniyo bazen
Gorunur canim. Heryerine bakiyo doktor miniklerin. Senin ufaklik cook inatci cikti yahu: ))
canım kesin görülmesi lazım çünkü herşeyine bakılması gerekiyor ozaman.. :)
Benim oğlumda görülmedi CNm ama yinede senin moralini bozmak gibi olmuyum inş . Görülür ..
Bu da bizim son halimiz teyzeler tontik büyüyor galiba
Islık örttürüyorum duydun mu CNm , maşallah çok yakışmış . Çıtı pıtı şirin mi şirin olmuş .
kızlarrrr işte miniğim ve koca göbüşümmm maşallah diyinnnEki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837 Eki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837
Çıtı pıtı dedin beni benden aldin bak hatta en sevdiğim arkadaşım sensin şu an itibariyle forumda
oysa ki çoktan geride bıraktık o günleri
Zaten dün büyük beden sutyen aldim. Bildiğin süslü olanlara veda ettiğim andı... zaten bir seksilik Yok da olan da küçük sutyenlerle resmen gitti
Bundan bir adım'sonrası babaanne sutyeni artik... bir de atlet üzerine giyersek tam oluruzyazık adamlara ay
Canim bazilari zararli diyo bazilari zararsiz diyo. Ama ben yedim valla canim istedi
Kızlar ya detaylı usgde cinsiyet görülür mü ki kesin? Biz hala öğrenemedik de cinsiyetimizi. 20. haftadan itibaren kız bebeklerde rahim gelişirmiş. Ayrıntılıda iç organlara baktıkları için kızsa rahim görülür ve cinsiyet belirlenir diye düşündüm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?