2015 Nisan Anneleri

Ay bu velet gülüyor , yerim onu ya çok şeker Rabbim hep güldürsün yüzünü inş . Maşallah delikanlıya

Islık örttürüyorum duydun mu CNm , maşallah çok yakışmış . Çıtı pıtı şirin mi şirin olmuş .

aynen katılıyorum hazır meyve suları yarardan ziyade zararlı, günlük süt de en güzeli, yalnız ara öğünlerde o tarz kuru meyve tüketmek hala benim midemi bayıyor malesef kuruyemiş bir nebze daha iyi...

arkadaşlar sağlık ocağındaki ebe ilk hamileliğinde 2 doz vurulduğun için bunda 1 doz vurulcaksın dedi 2. bebeğine hamile olanlar size ne dediler
ben de hala kararsızım, bir dozum eksik görünüyor dr. da dedi bir dozun eksik olabilir sağlık ocağıyla görüş diye, ben de hatırlayamıyorum tam olup olmadığını, şu halde bile beş yıl koruyuculuğu var dedi ebe, ne yapsam bilemedim, vurulsam da olur, vurulmasam da ama insanın aklında bir şüphe oluyor her halükarda....

Mrb kizlar buaralar okulda o kadar cok yoruluyorhm ki takip edemiyorum ins herkes iyidir bn de cok fena mide eksimesi var bu haftanin belirtilerinde de yaziyo ins cok sürmez neler yemek gerekiyo bilen var mi cok yaniyo bazen

Canim ben kronik bir reflu hastasiyim. O yanmalari eksimeleri cok cektim insallah sen kisa zamanda kurtulursun. Yanman oldugunda bir iki yudum soguk sut icmeyi dene ama cok degil bir iki yudum. Aradan on dakika gecince yine bir iki yudum daha ic. Eger sikayetin cok fazlaysa gaviscon surubu da icebilirsin. Hamilelikte zarari da yok.

Gorunur canim. Heryerine bakiyo doktor miniklerin. Senin ufaklik cook inatci cikti yahu: ))

İnşallah tatlım ya:) Göstermedi bugüne kadar eşek sıpası:)

canım kesin görülmesi lazım çünkü herşeyine bakılması gerekiyor ozaman.. :)

İnşallah bitanem:) Benimki son zamanlarda totosunu dönüp yatıyor ultrasonu görünce:)

Benim oğlumda görülmedi CNm ama yinede senin moralini bozmak gibi olmuyum inş . Görülür ..

Estağfurullah canım benim niye bozasın moralimi:) Sağlık sorunu olmasın da varsın görülmesin:) Ama merak işte. Pipisini yesin annesi mi diyeyim kukusunu yesin annesi mi diyeyim merakı:)

Bu da bizim son halimiz teyzeler tontik büyüyor galiba

Galiba mı:) Tospaa büyümüş bile annesi maşallah barekallah ona:)

Islık örttürüyorum duydun mu CNm , maşallah çok yakışmış . Çıtı pıtı şirin mi şirin olmuş .

Çıtı pıtı dedin beni benden aldin bak hatta en sevdiğim arkadaşım sensin şu an itibariyle forumda
oysa ki çoktan geride bıraktık o günleri
Zaten dün büyük beden sutyen aldim. Bildiğin süslü olanlara veda ettiğim andı... zaten bir seksilik Yok da olan da küçük sutyenlerle resmen gitti
Bundan bir adım'sonrası babaanne sutyeni artik... bir de atlet üzerine giyersek tam oluruz yazık adamlara ay

Ayy çok güldüm gece gece babaannem atlet üstüne giyerdi sütyen lastiği sıkıyor diye. Ben de yakında ona benzeyeceğim diye korkuyorum. Uzun tavuk paça don filan giymeyiz inşallah sıcak tutuyor diye

ooo hanimlar sutyene kadar gelmissiniz bende aylardir takamiyorum evlenirken cesit cesit hatta bi numara buyuk aldim icinde goguslerimin kayboldu sutyenler artik bana olmuyor atlet sutyen aldim ben ama oda iii tutmuyor yeni sutyenler almayi dusunuyorum almisken hamile olanlardan alacam artik sutyen sanki nefesimi durduruyo eskiden en sikiya aldim sey simdi en bolda bile benim yanlarim acitiyor 80lik gogusleri 90 yaptim galiba cunku aldim 85lik sutyenler hic takamiyorum goruntu ii oluyor takinca ama canimi yakio ya nedir bu kizlarin derdi

hanimlar bazilariniz baya isime karar vermis ben bekarligimdan evlenen kadar kizim hep ümmü gülsüm koymak istedim ama cansuda lise yillarinda cok.sevdim bi isimdi babasi ile cansuya takildik ben kuranda ismi gecsin anlami guzel olsun kafama yatsin istiyorum daha belli degil kaynanam sumeyye dio ama esimle biz onu cikardik kafadan o ismi ins karisma bebegin ismine daha fazla

bana 15+4De kadar erkek dendi son gittimde bebek bacaklari kapadindan hep kiz olabilir dediler ama ayrintilida bacak alti gordum doktor yuzune bakarak dedi citir bu die sonra bacak arasi bakdik cikinti yok yani kesin kiz dedi minime arkadasim ins seninkide kesinlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…