- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
bana 15+4De kadar erkek dendi son gittimde bebek bacaklari kapadindan hep kiz olabilir dediler ama ayrintilida bacak alti gordum doktor yuzune bakarak dedi citir bu die sonra bacak arasi bakdik cikinti yok yani kesin kiz dedi minime arkadasim ins seninkide kesinlesir
Sağol bitanem öğreniriz inşallah:)
Bu arada aynı dertten muzdaribiz. Benim de eski sutyenlerim mümkün değil olmuyor. 90 oluyor şu an. İleride ne olur bilemem
Çok teşekkürler canım :)Çok beğendim harika seçim olmuş , adı ile yaşasın prenses çok yakışır minikime ..
Çok tatlısınız maşallahh :) ne güzelde büyümüş öyle :)Bu da bizim son halimiz teyzeler tontik büyüyor galiba
Sorma Sorma ben de korkuyorum ondan... insallah çok teslim olmadan hallederiz bu işleri :)Ayy çok güldüm gece gecebabaannem atlet üstüne giyerdi sütyen lastiği sıkıyor diye. Ben de yakında ona benzeyeceğim diye korkuyorum. Uzun tavuk paça don filan giymeyiz inşallah sıcak tutuyor diye
ben ikili yaptırmadım canım ya üçlü yaptırcam bugün dokuzda randevum var hayırlı haberlerle geliriz inşallah :)Gönlünü ferah tut canım 2li temiz çıkınca 3lüde sıkıntı olmuyor genelde :)
kızz tatlımm ilk gören hep erkek mi diyo ama :) ilk bebeğim erkekti daha sivriydi :)Maşallah süphanallah canım pek yakışmış. Cinsiyeti neydi canım karnının şeklinden erkek diye düşündüm ama bilmiyorum tabi :)
:) sağol tatlımm sizin şirin fotolarınızıda merakla bekliyoruzzz :)Ayy masallah tatlim yeni gördüm ben çok guzel olmuşsun
Ben önden çekişli olmaya başladım diyordun sen daha çok çekiyorsun masallah sizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?