2015 Nisan Anneleri

Sağol bitanem öğreniriz inşallah:)

Bu arada aynı dertten muzdaribiz. Benim de eski sutyenlerim mümkün değil olmuyor. 90 oluyor şu an. İleride ne olur bilemem

Sağol bitanem öğreniriz inşallah:)

Bu arada aynı dertten muzdaribiz. Benim de eski sutyenlerim mümkün değil olmuyor. 90 oluyor şu an. İleride ne olur bilemem

bu gidisle yandik geliyo bana esim benle dalga gecme basladi yerden toplicaksin die hatta dioki esim yardim et sut vercem gibi yerden kaldiriyomus gibi o kadar kotu degil ya ama moralim bozuo evlendimdede duz tahta diodu buyusede yarrarlanilmioya

Gunaydun kizlar yorumlarinuz için tesekkur ederim.bugün Dr amcaya gidecek gz pazartesi ise baslayacagim için son kontroller inşallah plesenta da yukarı cikmistir en önemlisi o. Bu arada bebeğini hissedemeyen arkadaşlar 20 haftadan sonra Cok rahat hissediyorsunuz.çok şükür ben 3.4 gündür gobegimin çevresinde kimil kimil dolasan minik ayakları hissedebiliyor um hatta kimilcan demeye badladim kizima. İlk gebelik olunca herkes illa tekme atar gibi hissedemiyor önce minik kimildiyor

Ayy çok güldüm gece gece babaannem atlet üstüne giyerdi sütyen lastiği sıkıyor diye. Ben de yakında ona benzeyeceğim diye korkuyorum. Uzun tavuk paça don filan giymeyiz inşallah sıcak tutuyor diye
Sorma Sorma ben de korkuyorum ondan... insallah çok teslim olmadan hallederiz bu işleri :)

Günaydın arkadaşlar misafirlerim var bakamadım buraya:) birley soracağım ikili uçlu testi normal çıktı dopplerdwn bakıldı herşey şukur normal çıktı bu yüzden doktorum ayrıntılı ultrasona gerek yok dedi :/ devlet hastahanesi değil iyi bir hastane .. Var mı benm gibi ayrıntılıya girmwyecek olan ısrarcı mı olsaydım acaba

Kizlar dun haberlerde dinledim ve sok oldum Rabbimin mucizesine bir kez daha inandum.bir anne ikiz bebeklere hamile 4.5 aylikken erken doğum yapiyor ve hayata tutunuyorlar su an 4 ayliklarmis dogmalari gereken zamanda 4 ayluk olarak hastaneden ciktilar Türkiye de olmuş bu olay ve bebekler çok sagliklu hicbir sikintilari yok maşallah

Maşallah süphanallah canım pek yakışmış.Cinsiyeti neydi canım karnının şeklinden erkek diye düşündüm ama bilmiyorum tabi :)
kızz tatlımm ilk gören hep erkek mi diyo ama :) ilk bebeğim erkekti daha sivriydi :)

Ayy masallah tatlim yeni gördüm ben çok guzel olmuşsun
Ben önden çekişli olmaya başladım diyordun sen daha çok çekiyorsun masallah sizeeee
:) sağol tatlımm sizin şirin fotolarınızıda merakla bekliyoruzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…