2015 Nisan Anneleri

Goruncemle kayincalidem aldi bilmiyorum ne renk. Annmde saten beyaz önden dugmeli almisti. Bilmiyorum hangisini giyerim.. Hoşuma gideni giycem. Hastanede giyecegimizi diyorsun dimi? Yoksa mevlutte BN elbise giymek istiyorum inş.
Mevlutte pisamayla durulmazki canim acayip kokona olucam ben.

Günaydın kızlar dün geceden beri çok kötüyüm akşam ilişkiden sonra lavayo gittiğimde kan geldi biraz acıkcası çok korktum yattım dinlendim takip ettim gelcekmi diye daha gelmedi sabah sağlık ocağına gittim ebe kalp atışlarına baktı normal atıyordu sıkıntı yok dedi içim azda olsa rahatladı akşam kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum bakalım

Bnm Esim çok korkuyo ilişki hic yok bizde.. İns bisey olmamistir.. Allah korusun bebislerimizi

kızlar gebelıgın erken donemlerınde toksaplazma baktırmısrtıkj. tekrarlatanınız oldumu bu donemlrde

Ay kızlar iyiki buraya katılmışım gercekten cok tatlısınız ve büyük bi dayanışma var sordugum sorulara cvp alıyoruz dışarda kimseyle paylasamadıklarımızı paylasıyoruz beraber guluyoruz bazen cok komik şeyler yazıyosunuz insanın moralsiz oldugu gun bile gülüyorum bazen birbirimiz için endişe duyuyoruz birimiz dr uzuntulu gelsek hepimiz onun için üzülüyoruz sevincli geldiğimizdedd aynı sekilde hepimiz seviniyoruz dısarda birimiz bişey yasasak hep beraber sinirleniyoruz beraber hatim yapıp yasin okuyoruz herseyimizi ilk burda paylasıyoruz bebişlerin cicileri fotoları doktor kontrolleri gercekten harikasınız üsteki komsu alttaki komşuyu tanımadığı yardımına kosmadıgı sokaklarda insanların vurulup araba carpıp kimsenin yardım etmediği bana dokunmayan bin yasasın denildiği bir ülkede gercekten biz süperiz ya rabbim daima guldursün yüzümüzü ve bebişlerimizi bize bağişlasın

Burnum kanadi şimdide bu ne ya korkuyorum.giyinip doktora gidicem.bisey yoktur inşallah.

Cnm endişelenme bende de aynısı olmuştu hatta gün içinde az gelir normal demişlerdi vücutta kan oranı arttığı için kılcal damarlardan atarmış korkma

Elifcim bisey olmamistir canim merak etme.

Kizlar gerinme, yuksege uzanma falan tehlikeli. Benim yakin arkadasimi bu yuzden acil sezaryene aldilar. Asiri gerinmeden kese hasar gormus. Ama o cok asiri temizlik falan yapiyodu, sandalyenin tepesinden inmezdi. Biz yine de temkinli olalim

masallah tü tütü :) cok tatlı gorunyuyorsunuz. benım gobus okadar buyuk degıl henuzsanırım boyumla alakalı uzun boylularda daha az cıkıyormus alan genıs olunca
OLABİLİR CNM GERÇİ BİRÇOK ŞEYİN ETKİSİ VAR BENDE 1,70 İM AMA İKİNCİ GEBELİĞİM BEN ONA YORUYORUM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…