- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Mevlutte pisamayla durulmazki canim acayip kokona olucam ben.Goruncemle kayincalidem aldi bilmiyorum ne renk. Annmde saten beyaz önden dugmeli almisti. Bilmiyorum hangisini giyerim.. Hoşuma gideni giycem. Hastanede giyecegimizi diyorsun dimi? Yoksa mevlutte BN elbise giymek istiyorum inş.
evet hastanedekini diyorum canımGoruncemle kayincalidem aldi bilmiyorum ne renk. Annmde saten beyaz önden dugmeli almisti. Bilmiyorum hangisini giyerim.. Hoşuma gideni giycem. Hastanede giyecegimizi diyorsun dimi? Yoksa mevlutte BN elbise giymek istiyorum inş.
Evet canim ondan oluyor ve kan basinci arttigi için oluyor. Eşine masaj yaptir kendin yap azalir biraz . burnuna vikis koy ben boyle geciriyorumYani canim tansiyon düşüklüğü oldugundami boyle olunuyor?bas dönmem filan yok ama basim kopacak sanki.
Bnm Esim çok korkuyo ilişki hic yok bizde.. İns bisey olmamistir.. Allah korusun bebislerimiziGünaydın kızlar dün geceden beri çok kötüyüm akşam ilişkiden sonra lavayo gittiğimde kan geldi biraz acıkcası çok korktum yattım dinlendim takip ettim gelcekmi diye daha gelmedi sabah sağlık ocağına gittim ebe kalp atışlarına baktı normal atıyordu sıkıntı yok dedi içim azda olsa rahatladı akşam kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum bakalım
Bnm Esim çok korkuyo ilişki hic yok bizde.. İns bisey olmamistir.. Allah korusun bebislerimizi
Günaydın Kızlar
Elif geçmiş olsun canım korkma herşey yolundadır içini ferah tut...
Dun sabah benimde kanadi canim normalmis korkmana gerek yok :)Burnum kanadi şimdide bu ne ya korkuyorum.giyinip doktora gidicem.bisey yoktur inşallah.
Burnum kanadi şimdide bu ne ya korkuyorum.giyinip doktora gidicem.bisey yoktur inşallah.
günaydın kızlar sorum erkek bebek bekleyen anne adaylarına lohusa pijama takımınızı hangi renk almayı düşünüyorsunuz
Günaydın hayırlı cumalar güzel ablam :)
Erkek bebis anneleri isim ne dusunuyorsunuz?
OLABİLİR CNM GERÇİ BİRÇOK ŞEYİN ETKİSİ VAR BENDE 1,70 İM AMA İKİNCİ GEBELİĞİM BEN ONA YORUYORUM :)masallah tü tütü :) cok tatlı gorunyuyorsunuz. benım gobus okadar buyuk degıl henuzsanırım boyumla alakalıuzun boylularda daha az cıkıyormus alan genıs olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?