Ben de Uraz isminin nadir ve gayet orjinal olduğunu düşünüyorum üstelik anlamı da çok tatlı bence baktık bizimkilerin dili dönmüyor söylerken ikinci isim de tercih ettik. Ege ismi de açıkcası içime sindi. Ayy ben de dolaba yazayım ismini de alışsın anacığımcanım belki farklı olduğu için ilk anda öyle gelmiştir,zamanla alışırlar,anneme ilk söylediğimiz de aklında tutamadı buzdolabının üstüne Uraz diye yazıp kağıt yapıştırdı öyle alıştı şimdilerde Uraz'ım napıyoo diye seviyorben ve eşim çok beğendik oğlumuza ismiyle sesleniyoruz eminim o da çok sevecektir.Benim ismim Miray eşimin adı Evre oğlumuzun ki de biraz farklı ve anlamı güzel olsun istedik
Korkma cnm bende çok korktum herkes korkuttu ama iğnenin girişini bile hissetmedim ilac bile yakmadı anla yani sakin ol bebişin için
Ben de Uraz isminin nadir ve gayet orjinal olduğunu düşünüyorum üstelik anlamı da çok tatlı bence baktık bizimkilerin dili dönmüyor söylerken ikinci isim de tercih ettik. Ege ismi de açıkcası içime sindi. Ayy ben de dolaba yazayım ismini de alışsın anacığım
bencede çok hoş olur bnmde aklımdan geçmişti :):)Elifcm selam
bir önerim olacak listemize bir ek sütun yapsak.. herkes koymayı düşündüğü ismi söylese sen de eklesen.. isim arayıp da bulamayan fikir isteyen kim ne isim koyacak diye merak eden listeden bakailir hemen hemen hergün başka biri ne isim düşünüyorsunuz diye soruyor listeye böyle bir ekleme yaparsak faydalı olabilir diye düşündüm =)
bencede çok hoş olur bnmde aklımdan geçmişti :):)
sen ne düşünüyosunn tatlımmm :)yöneticimizin okey demesini bekleyip isimleri sıralayalım =)
sen ne düşünüyosunn tatlımmm :)
Eveeeeeeeeeeeetcanım evet Ege 'de güzel isim kısa isimleri seviyorum bendee :) isimleri gibi hayatları da güzel olsun inş bebişlerimizinOğlumuzun artıkk bir adaş kardeşii varrr
bence de güzel olur hatta koyacağımız isimi ve begendiğimiz isimleri sıralarsak belki daha yardımcı oluryöneticimizin okey demesini bekleyip isimleri sıralayalım =)
ADIYLA YAŞASINNN TATLIMMM :) BİZDE AYŞE MİNA DÜŞÜNÜYORUM AMA SANKİ AYŞE MASAL DA HOŞUMA GİDİYOR BİLEMEDİMbiz Allah nasip ederse YAMAN KADİR istiyoruz
amin canım çok zor bu zamandaherkes sizlerin genelde mucize yaratmanızı bekliyor bence kendi çocuklarına veya şartlarına bakmadan çocuklar belki daha az zorluyordur velilerden zor gerçekten zor allah size peygamber sabrı versin
İnşallah inşallah hiçbir olumsuzluk olmadan çıkacaksın tatlım Allah hepimizin testlerinin güzel çıkmasını nasip etsin inşallah sağlık versin miniklerimize amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?