2015 Nisan Anneleri

Ben de Uraz isminin nadir ve gayet orjinal olduğunu düşünüyorum üstelik anlamı da çok tatlı bence baktık bizimkilerin dili dönmüyor söylerken ikinci isim de tercih ettik. Ege ismi de açıkcası içime sindi. Ayy ben de dolaba yazayım ismini de alışsın anacığım

Korkma cnm bende çok korktum herkes korkuttu ama iğnenin girişini bile hissetmedim ilac bile yakmadı anla yani sakin ol bebişin için

Elifcm selam
bir önerim olacak listemize bir ek sütun yapsak.. herkes koymayı düşündüğü ismi söylese sen de eklesen.. isim arayıp da bulamayan fikir isteyen kim ne isim koyacak diye merak eden listeden bakailir hemen hemen hergün başka biri ne isim düşünüyorsunuz diye soruyor listeye böyle bir ekleme yaparsak faydalı olabilir diye düşündüm =)

canım evet Ege 'de güzel isim kısa isimleri seviyorum bendee :) isimleri gibi hayatları da güzel olsun inş bebişlerimizin Oğlumuzun artıkk bir adaş kardeşii varrr

bencede çok hoş olur bnmde aklımdan geçmişti :):)

Kızlar bende sabah tetenoz oldum şuan agrı yok ama inşallah olmaz bana bas agrısı yaptı basım agrıyo tansiyon kilo bakıldı cihazla kalp atışlarımız dinlenirdi bizden boyle herseyin iyisi olsun bidakidoz için bidaki aya gun aldık

Arkadaşlar bi de şu hastane çıkış setleri kafamı karıştırıyor. Yavaştan bakmaya başladım haftasonu idil babynin 20 li seti 220 tl idi bana çok pahalı geldi
canım evet Ege 'de güzel isim kısa isimleri seviyorum bendee :) isimleri gibi hayatları da güzel olsun inş bebişlerimizin Oğlumuzun artıkk bir adaş kardeşii varrr
Eveeeeeeeeeeeet

Hayirli günler güzel anneler nasilsiniz
Dr dan geldik biraz önce benim kizim olacak minicik bir kizim var icimde :) :) öyle mutlu öyle duyguluyum ki düşündükçe gözümden yas geliyor sanki daha çok yaklastim bebegime az kaldi gibi geliyor cinsiyetini öğrenince çok şükür bin şükür allahim minik kizima saglik sihhat can sagligi ver eşim"vah vah yandik annesi gibi süslü olacask" diyor :)

ben daha hiç isim düşünemedim cinsiyet belli değil ya çok merak ediyorum ama bebiş ters göstermedi daha kız olursa cemre diyoruz ama değişebilir erkek ismide hiç düşünmedik daha hayırlısı...

Kizlar biz Onat Serdar koyuyoruz. Onat degisik ve anlami guzel bir isim. Buldugumuz diger guzel isimler Eymen Eren Durul Doruk Enes. Favorimiz Doruk ama cok yakinimizda oldugu icin koymuyoruz :)

Aynen bitanem zorluyorlar. Ama bu mesleğin kaderi. Her ne kadar zorlansak da ögrencilerin her biri çocuğun gibi oluyor. Ve emeğinin karşılığını maaşını aldığında değil o çocuklar hocam emeğiniz çok, teşekkür ederiz dediklerinde alıyorsun. O yüzden meşakkatli ama bağımlılık yapan bir meslek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…