2015 Nisan Anneleri

Yuppiiii ne mutlu size güzel haberler almışsınız çok sevimdim , oğluşumuzda hayırlı olsun Rabbim tamamını erdirsin inş .

Hayırlı olsun canım benimmm minik prensesin:) Süslü olacak tabi, böyle saç bantları falan ay yerler onu:)

Yerim yerim onun süsünü , hayırlı olsun CNm benimde kız olursa aynı, annesi onu kokoş yapacak :))

kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım. ben de 19 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. sizler nasılsınız.

Aramıza hoşgeldin canım benim :) Hayırlı olsun bebişin. Sıkma canını, bazı anne adayları erken bazıları gec hissediyor. Senin fizyolojine ve bebeğin karakterine göre degisiyor. Hissedememen gayet normal. En kısa zamanda hissedersin sen de:)

Masallah ne güzel haberler bunlar :) demek bizim suslu kizlara yakisikli bir pasa daha geliyor allahim sağ salim kucagina versin bitanem tamamina erdirsin küçük beyi :) çok çok mutlu oldumm :)

aşımı oldum geldim. hemşiremiz cok suratsızdı sagolsun asıyı caktı yolladı. ne kalp atısı baktı ne öğüt verdi. 1 ay sonra 2. doz için çağırdı gidermiyim bilmiyorum

aşımı oldum geldim. hemşiremiz cok suratsızdı sagolsun asıyı caktı yolladı. ne kalp atısı baktı ne öğüt verdi. 1 ay sonra 2. doz için çağırdı gidermiyim bilmiyorum
Geçmiş olsun CNm , şifa olur inş . Ağrın olmaz umarım .

Reactions: nix

BU YORUMLARI GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİM BENİM DE KAÇ GÜNDÜR karnımda bi hareket var ama şişip inen bişey gibi, bebeğin o pıt pıt hareketlerine benzemiyordu açıkcası korkmuştum. normalden fazla bi itip-çekme gibi... normal heralde?

Masallah ne güzel haberler bunlar :) demek bizim suslu kizlara yakisikli bir pasa daha geliyor allahim sağ salim kucagina versin bitanem tamamina erdirsin küçük beyi :) çok çok mutlu oldumm :)

Allah'a şükür güzel haberler verdi bebeğim bize. Doktorumuz da cok iyiydi. Önce ölçümlerini yaptı sonra ekranı bana cevirip her yerini tek tek gostererek anlattı:)

Amin bitanem Allah hepimizin bu sürecini hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah:)

Süslü kızlarınızı yerim sizin:) küçük tospaa prensesler:)

Hazır yapılanlardakiler pastörize mi oluyor?
canim hepsi degil icindekilerde yazar bak internette aratinca soyle cikiyor

2.Pınar Mayonez

İçindekiler: Su, bitkisel sıvı yağ, pastörize bütün yumurta, modifiye mısır nişastası, şeker, tuz, limon suyu konstrantesi, kıvam artırıcı (ksantan gamı), koruyucu (potasyum sorbat), sarımsak

4.Heinz

İçindekiler: Bitkisel yağ (% 70), su, sirke, pastorize edilmiş doğal yumurta sarısı (% 5), şeker, tuz, hardal tohumu, kıvam artırıcı (guar sakızı ve xhanthan sakızı), baharatlar, lezzet vericiler, antioksiden (kalsiyum di sodyum EDTA), yumurta içerir.

5.Eny Mayonez

İçindekiler: Su, bitkisel sıvıyağ, pastörize yumurta, modifiye mısır nişastası, şeker, tuz, üzüm sirkesi, asitlik düzenleyici(sitrik asit, hidroklarik asit), kıvam artırıcı (ksantangum), limon suyu konsantresi, koruyucu (potasyum sorbat, sodyum benzoat), antioksidan (EDTA), doğala özdeş aromalar, renklendirici (beta karoten) içerir.

6.Tukaş

İçindekiler: Bitkisel sıvı yağ, su, pastörize yumurta, sirke, şeker, tuz, limon suyu konsantresi içerir.

Bol Bol Mayonez, Calve, Tat mayonezde ise pastorize yazmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…