Yuppiiii ne mutlu size güzel haberler almışsınız çok sevimdim , oğluşumuzda hayırlı olsun Rabbim tamamını erdirsin inş .Biz geldiiiiikkkkkk:)
Ayrıntılıyı da sağ salim atlattık şükür. Kuzumun her şeyi normal, gayet sağlıklı.
Veee doktor ultrason probunu koyar koymaz edepsizce kendini sergileyen bir adet terbiyesiz PİPİMİZ olduğunu da görmüş bulunmaktayızzzzz:):)
Hayirli günler güzel anneler nasilsiniz
Dr dan geldik biraz önce benim kizim olacak minicik bir kizim var icimde :) :) öyle mutlu öyle duyguluyum ki düşündükçe gözümden yas geliyor sanki daha çok yaklastim bebegime az kaldi gibi geliyor cinsiyetini öğrenince çok şükür bin şükür allahim minik kizima saglik sihhat can sagligi ver eşim"vah vah yandik annesi gibi süslü olacask" diyor :)
Yuppiiii ne mutlu size güzel haberler almışsınız çok sevimdim , oğluşumuzda hayırlı olsun Rabbim tamamını erdirsin inş .
Yerim yerim onun süsünü , hayırlı olsun CNm benimde kız olursa aynı, annesi onu kokoş yapacak :))Hayirli günler güzel anneler nasilsiniz
Dr dan geldik biraz önce benim kizim olacak minicik bir kizim var icimde :) :) öyle mutlu öyle duyguluyum ki düşündükçe gözümden yas geliyor sanki daha çok yaklastim bebegime az kaldi gibi geliyor cinsiyetini öğrenince çok şükür bin şükür allahim minik kizima saglik sihhat can sagligi ver eşim"vah vah yandik annesi gibi süslü olacask" diyor :)
Hşg din CNm, benim ikinci hamilelik ve bende pek hissedemedim demek zamanları var daha .kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım. ben de 19 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. sizler nasılsınız.
kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım. ben de 19 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. sizler nasılsınız.
Masallah ne güzel haberler bunlar :) demek bizim suslu kizlara yakisikli bir pasa daha geliyor allahim sağ salim kucagina versin bitanem tamamina erdirsin küçük beyi :) çok çok mutlu oldumm :)Biz geldiiiiikkkkkk:)
Ayrıntılıyı da sağ salim atlattık şükür. Kuzumun her şeyi normal, gayet sağlıklı.
Veee doktor ultrason probunu koyar koymaz edepsizce kendini sergileyen bir adet terbiyesiz PİPİMİZ olduğunu da görmüş bulunmaktayızzzzz:):)
Çok tatil oluyorlar canim ya bu kizceler :) inşallah Rabbim gonlunuze gore nasip etsin anneleri gibi hem huyu hemde kendileri güzel olsun :)Yerim yerim onun süsünü , hayırlı olsun CNm benimde kız olursa aynı, annesi onu kokoş yapacak :))
Geçmiş olsun CNm , şifa olur inş . Ağrın olmaz umarım .aşımı oldum geldim. hemşiremiz cok suratsızdı sagolsun asıyı caktı yolladı. ne kalp atısı baktı ne öğüt verdi. 1 ay sonra 2. doz için çağırdı gidermiyim bilmiyorum
Ne aşısı yaptırdinizaşımı oldum geldim. hemşiremiz cok suratsızdı sagolsun asıyı caktı yolladı. ne kalp atısı baktı ne öğüt verdi. 1 ay sonra 2. doz için çağırdı gidermiyim bilmiyorum
Delüüüümüyüm neyim ama kızların herşeyleri için yanıp tutuşuyorum resmen .. Sağlıklı olur hepsi inş .Çok tatil oluyorlar canim ya bu kizceler :) inşallah Rabbim gonlunuze gore nasip etsin anneleri gibi hem huyu hemde kendileri güzel olsun :)
Canım telaş etme bebek takla atıyo 2 haftadır bendede oluyo o artık surekli olcak insan ilk baslarda irkilp heycanlanıyo balon gaz patlaması gibi acayip bi duygu o oldugunda irkiliyo insan bende burda paylaşmıştım hatta odurumu takla yada tekme ama guçlü bi hareket pıtpıtlardan değil ben şu iki gündür bide resmen karnımda oyle sert tekmeler atıyoki attıgı yer resmen şişip iniyo cok guzel bir duygu yakında onlarda baslar
tetanoz aşısı canım ahmılelıkte 2 doz yapıyolarNe aşısı yaptırdiniz
Evt benimde favorim . Bakalım oğlumuz olursa yine koyucam inşBen de oglumun ismini emre koyacagim
Masallah ne güzel haberler bunlar :) demek bizim suslu kizlara yakisikli bir pasa daha geliyor allahim sağ salim kucagina versin bitanem tamamina erdirsin küçük beyi :) çok çok mutlu oldumm :)
Evt benimde favorim . Bakalım oğlumuz olursa yine koyucam inş
canim hepsi degil icindekilerde yazar bak internette aratinca soyle cikiyorHazır yapılanlardakiler pastörize mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?