2015 Nisan Anneleri

Amiiinnnnn :) teşekkür ederim kendi adıma kalbi gönlü görüşü kendi güzelim benim :)
canım benim güzel öğretmenim keşke yakında olaydın da bizde senin gibi bir öğretmenin eğitiminden, şefkatinden yararlanabilseydik...
hep iyileri çıkarsın allah karşına canım benim

Sabah kahvaltida bnmde mideme bi haller oldu gecti. Cikarmadim yediklerimi çok sukur...acaba bu aralar midemize bir şeyler mi oluyoor pfff olmasin yaaa boyle iyiydik

Sağolasın canımı içi:) Güzel haberler paylaşacağım inşallah:) Yüreğine sağlık bal köpüğüm

Bu arada öğretmenler günü kutlaması yapan tüm güzel annelere kendi adıma çoookkk teşekkür ediyorum... Cumhuriyet'i anlayan, sahiplenen, bilinçli ve ülkesine faydalı öğretmenler olabilmek ve böyle nesiller yetiştirebilmek dileğiyle

Gunaydinlar. Butun ogretmenlerin ogretmenler gunu kutlu olsun. Hem anne hem ogretmen olarak vatana millete hayirli evlatlar yetistirmek dilegiyle. Kontrolu olan arkadaslar guzel haberlerle gelin insallah, hasta olanlara gecmis olsun, yeni gelenler hosgeldiniz, ise gideceklere kolay gelsin ve butun annelere hayirli gunler dilerim tabiki bol tekmeli!

asıl biz her daim minnet edeceğiz sizin gibi bilinçli, özgür düşünen cumhuriyetin önemini ,değerini bilen öğretmenlerimiz olduğu için zaman çok zor allah yar ve yardımcınız olsun

Günaydın arkadaslarr p.tesi yoğunluğundan ancak bakabildim buraya.Öğretmen olan arkadaslarım Öğretmenler Gününüz kutluu mutluu olsunn herkesin günü haftası çok güzel geçsin bende haftasonundan beri sanki ufak ufak hissediyorum bebikimi ama tam emin olamıyorum minik minik pıtırtılar var sanki çok heycanlııı inş.bu hafta artık iyice belirginleşirr

Günaydın kızlaaaaarrrrrr:)

Ayrıntılı ultrason icin geldik, sıramızı bekliyoruz. Dua edin ne olur. Hayırlı sonuçlarla bunu da atlatalım inşallah
İnşallah inşallah hiçbir olumsuzluk olmadan çıkacaksın tatlım Allah hepimizin testlerinin güzel çıkmasını nasip etsin inşallah sağlık versin miniklerimize amiiin

Gözünaydınnn ne güzel hissetmeyen kimse kalmayacak inşallah bundan güzel bi duygu olamaz bol tepikli günler bizim olsun

asıl biz her daim minnet edeceğiz sizin gibi bilinçli, özgür düşünen cumhuriyetin önemini ,değerini bilen öğretmenlerimiz olduğu için zaman çok zor allah yar ve yardımcınız olsun

Estağfurullah kuzum benim minnet ne demek... Ülkemiz adına güzel günler görebilmek için bu boynumuzun borcu... Allah yardımcımız olsun... 6 yıldır öğretmenim ve iş gerçekten çok zor ve yorucu

Gözünaydınnn ne güzel hissetmeyen kimse kalmayacak inşallah bundan güzel bi duygu olamaz bol tepikli günler bizim olsun

Canım evet çok güzel bir duyguu huzur veriyo hissedince ama çok az hissettim daha ufak bebişim heralde cok hissettirmiyor kendisini dün babasıda kulagını dayadı göbişime çok az bir şeyler var sanki dedii Hepimiz bu güzel duyguyu tattığımız için çok şanslıyız şükürler olsun

bende bayağdır iiydim seviniyodum ama bugün feci bundan sonra zaten yanma ekşime arkası gelir :)

Estağfurullah kuzum benim minnet ne demek... Ülkemiz adına güzel günler görebilmek için bu boynumuzun borcu... Allah yardımcımız olsun... 6 yıldır öğretmenim ve iş gerçekten çok zor ve yorucu
amin canım çok zor bu zamanda herkes sizlerin genelde mucize yaratmanızı bekliyor bence kendi çocuklarına veya şartlarına bakmadan çocuklar belki daha az zorluyordur velilerden zor gerçekten zor allah size peygamber sabrı versin

bende bayağdır iiydim seviniyodum ama bugün feci bundan sonra zaten yanma ekşime arkası gelir :)
evet canım o yanma da fenaaa birde bende sanki nefes daralması oluyor azıcık yürüsem totomdan nefes alıyorum neredeyse daha da ağırlaşmadık oysa erken oldu sanki

evet canım o yanma da fenaaa birde bende sanki nefes daralması oluyor azıcık yürüsem totomdan nefes alıyorum neredeyse daha da ağırlaşmadık oysa erken oldu sanki
o bende de var tatlım ben hiç yol yürüyemiyorum maalesef dün arkadaşla telde konuşuyorum ben farkında değilim ama nefes nefese konuşuyomuşum halbuki yatıyodummm

saglık ocagındakı hemsıreyı aradım ası için bugün 1 bucukta cagırdı. yarın ızıne cıkıyomus. inşallah acımaz

saglık ocagındakı hemsıreyı aradım ası için bugün 1 bucukta cagırdı. yarın ızıne cıkıyomus. inşallah acımaz

Korkma cnm bende çok korktum herkes korkuttu ama iğnenin girişini bile hissetmedim ilac bile yakmadı anla yani sakin ol bebişin için

Reactions: nix
günaydın herkese kontrolü olanlar güzel haberler le dönsün hasta olanlara geçmiş olsun.
kızımın ateşini az da olsa düşürebildik ve onu anneanneye emanet edip okulun yolunu tuttuk bu sabah oğluşumla.
Öğretmenler günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
sevgili meslektaşlarımın da öğretmenler günü kutlu olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…