- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
canım benim güzel öğretmenim keşke yakında olaydın da bizde senin gibi bir öğretmenin eğitiminden, şefkatinden yararlanabilseydik...Amiiinnnnn :) teşekkür ederim kendi adıma kalbi gönlü görüşü kendi güzelim benim :)
canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah herşey çok güzel olacaktırgönlünü ferah tut balım dualarım seninle
günaydın sorma canım benimde ilk aylara geri dönüş oldu sanki midem berbat durumda
Bende kendi adıma teşekkür ediyorum canım ablam :) seni çok seviyorum.
Ben halan cinsiyeti bilmiyorum ama olursa Emre ismini koyucam CNm ..
asıl biz her daim minnet edeceğiz sizin gibi bilinçli, özgür düşünen cumhuriyetin önemini ,değerini bilen öğretmenlerimiz olduğu için zaman çok zor allah yar ve yardımcınız olsunSağolasın canımı içi:) Güzel haberler paylaşacağım inşallah:) Yüreğine sağlık bal köpüğüm
Bu arada öğretmenler günü kutlaması yapan tüm güzel annelere kendi adıma çoookkk teşekkür ediyorum... Cumhuriyet'i anlayan, sahiplenen, bilinçli ve ülkesine faydalı öğretmenler olabilmek ve böyle nesiller yetiştirebilmek dileğiyle
İnşallah inşallah hiçbir olumsuzluk olmadan çıkacaksın tatlım Allah hepimizin testlerinin güzel çıkmasını nasip etsin inşallah sağlık versin miniklerimize amiiinGünaydın kızlaaaaarrrrrr:)
Ayrıntılı ultrason icin geldik, sıramızı bekliyoruz. Dua edin ne olur. Hayırlı sonuçlarla bunu da atlatalım inşallah
Gözünaydınnn ne güzel hissetmeyen kimse kalmayacak inşallah bundan güzel bi duygu olamaz bol tepikli günler bizim olsunGünaydın arkadaslarr p.tesi yoğunluğundan ancak bakabildim buraya.Öğretmen olan arkadaslarım Öğretmenler Gününüz kutluu mutluu olsunnherkesin günü haftası çok güzel geçsin bende haftasonundan beri sanki ufak ufak hissediyorum bebikimi ama tam emin olamıyorum minik minik pıtırtılar var sanki çok heycanlııı inş.bu hafta artık iyice belirginleşirr
asıl biz her daim minnet edeceğiz sizin gibi bilinçli, özgür düşünen cumhuriyetin önemini ,değerini bilen öğretmenlerimiz olduğu için zaman çok zor allah yar ve yardımcınız olsun
Gözünaydınnn ne güzel hissetmeyen kimse kalmayacak inşallah bundan güzel bi duygu olamaz bol tepikli günler bizim olsun
bende bayağdır iiydim seviniyodum ama bugün fecicanım benim hayırlı haberlerle gel inşallah herşey çok güzel olacaktırgönlünü ferah tut balım dualarım seninle
günaydın sorma canım benimde ilk aylara geri dönüş oldu sanki midem berbat durumda
amin canım çok zor bu zamandaEstağfurullah kuzum benim minnet ne demek... Ülkemiz adına güzel günler görebilmek için bu boynumuzun borcu... Allah yardımcımız olsun... 6 yıldır öğretmenim ve iş gerçekten çok zor ve yorucu
evet canım o yanma da fenaaabende bayağdır iiydim seviniyodum ama bugün fecibundan sonra zaten yanma ekşime arkası gelir :)
o bende de var tatlım ben hiç yol yürüyemiyorum maalesefevet canım o yanma da fenaaabirde bende sanki nefes daralması oluyor azıcık yürüsem totomdan nefes alıyorum neredeyse daha da ağırlaşmadık oysa erken oldu sanki
saglık ocagındakı hemsıreyı aradım ası için bugün 1 bucukta cagırdı. yarın ızıne cıkıyomus. inşallah acımaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?