• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

merhaba arkadaslar bende allah ın ıznıyle nısan annesı olacam ınsallah tahmını dogum tarıhım 24 nısan 2015 22 yasındayım dun yaptırdıgım beta hcg 15.000 cıktı sat 18 temmuz adet gecıkmemın 10. günü test taptım sonucum sızce nasıl bı a normallık war mı yarın dr a gıdecem allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın hepımızın ınsallah

merhaba arkadaslar bende allah ın ıznıyle nısan annesı olacam ınsallah tahmını dogum tarıhım 24 nısan 2015 22 yasındayım dun yaptırdıgım beta hcg 15.000 cıktı sat 18 temmuz adet gecıkmemın 10. günü test taptım sonucum sızce nasıl bı a normallık war mı yarın dr a gıdecem allah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın hepımızın ınsallah
Hayırlı olsun 15000 gayet iyi sanki yüksek bile

canım ikiz bekliyo musun acaba? :KK58:15.000 bana da fazla geldi ama korkulcak bir şey değil sakın kafana takma... benim adetimin gecikmesinden 3 gün sonraki hcg değerim 107 idi :KK48:

AVM lerdeki kapılardan geçmek bebeğe hiç zarar vermiyor çünkü kapılar manyetik. Eğer arkadaşların anlamasın istiyorsan ve geçmek zorundaysan için rahat etsin diye böyle yazdım. Ben plaza da çalışıyorum ve o kaılardan var bizde de ben geçmiyorum, sırf aman ya doğruysa diye. Benim doktorumun söylediği şey şu önemli olan xray cihazına elini sokmamanmış. Yani mesale sıradasın çantan gelmedi, sakin sakin bekleyeceksin, elimi sokup içerden alıp çabucak gideyim yapmayacaksın :) Kahve olayına gelince, günde bir tane türk kahvesi veriyor çoğu doktor. Onun için en azından filtre kahveyi içmesen iyi olur. Arkadaşlarına da artyık bir yalan bulacaksın :) Bu kahvenin markası mı değişti artık hiç keyif almıyorum filtreden falan de bari :) Türk kahvesine devam ettiğin için çakmayabilirler. Bu arada ben de günde 2 ya da 3 kahve içerim. 2 Türk bir de makina kahvesi. İş yerinde bizim mutfak görevlilerine kafeinsiz kahve var mı bzide dedim, hemen hayırdır birşey mi var dediler :)
Ben söyledim müdürüme personel şefi ne yakında fabrikaya yayarim herhalde.buarada günde 1 Türk Kahvesi içiyorum çay 1 tane bol su bol tuvalet

Ben söyledim müdürüme personel şefi ne yakında fabrikaya yayarim herhalde.buarada günde 1 Türk Kahvesi içiyorum çay 1 tane bol su bol tuvalet
9. haftaya geldiğimde ben de yayabilirim veya kalp atışını duyduğum anda ama şu anda her şey olabilir kimyasal gebelik dış gebelik (allah korusun tabi) ama tüm bu olumsuzluklara kendimi de alıştırıyorum. çok fazla alıştırmadım bebek fikrine kendimi o yüsden... sonra yıkımı çok kötü olur çünkü.. hayırlısı neyse o olsun bakalım...

kızlar bu gittigim dr bebegın karnımda öldugunu söyledı derhal kurtaj dedı bı daha gebelıgınde de ne olur ne olmaz hemen kan sulandırıcı asprıne ve ıgneye baslamalıyız dedı ama kafam karıstı dıger dr bos gebelık dedı bu öldu dedı ızmırde tahır bey var bide ona gıdeyım dıye dusunuyorum esımle konusucaz aksama bakalım onun fıkrı ne olcak :KK43: benden haberler böyle :KK43:
aranızdan ayrılacagım herkese hayırlı gebelık nasp etsın Allahım
Çok geçmiş olsun canim

9. haftaya geldiğimde ben de yayabilirim veya kalp atışını duyduğum anda ama şu anda her şey olabilir kimyasal gebelik dış gebelik (allah korusun tabi) ama tüm bu olumsuzluklara kendimi de alıştırıyorum. çok fazla alıştırmadım bebek fikrine kendimi o yüsden... sonra yıkımı çok kötü olur çünkü.. hayırlısı neyse o olsun bakalım...
Allah korusun hayırlısı hakkimizda

Slm kizlar baya yazismissiniz hepsini okuyamadim o kadar halsizim ki onu bile yapacak gucum yok ;( iyi haber alan herkesin gozu aydin darisi tum hamislere ins. Bi iyi haber de bn vereyim bugun kalp atislarini duyduk sedyede agladim sevincten gecen hafta gorulmustu kalp atisi ama duymak cok farkliymis gelip hemen sukur namazi kildim Allah herkese nasip etsin ve sonuna kadar sağlıkli hamilelikler geciririz ins bi de dr tahlillere bakti sorun yok dedi sadece ELEVIT diye bi vitamin verdi halsizligine iyi gelir diye kullanan var mi biraz erken gibi geldi ama basladim kullanmaya diger randevu 25gun sonra nasil gececekse bakalim :KK66:
tatlım elevııtın ıcınde domuz jelatını var dıye duydum

Hoşgeldin hayırlı olsun. Bana da yüksek geldi ama erken dollenmistir ya da çoğul gebeliktir. Hakkında hayırlısı olsun güzel haberler getir
tatlım elevııtın ıcınde domuz jelatını var dıye duydum
ben de kesin var diye biliyorum hatta. Başka bi vitamin al.

[QUOTE"sweetamber, post: 36658734, member: 231188"]ya benımkı yesıl gıbı degılde camasırımda kuruyunca cok acık akhverengı gıbı ama sarı gıbı anlamadım gıttı[/QUOTE]

Ayni gibi galiba tatlım önce hangimiz giderse bi sorsun doktoruna olmadi.BN sordum oolacak dedi ama oolmadı bidaha sorariz yyeterki su Beynimizdeki kuşkular gitsin bi an oönce tirlatmadan :KK12::KK12:

[QUOTE101, post: 36659364, member: 576603"]Benimde yarın dr kontrolğm var ben sadece keseyi görmüştüm 8 hafta oldu kalp atışını duymadım bir de bu ilde tek dr var doğuda bir ilde yaşiyorum, ben 2 düşüğüm oldugu içşn hamileliğimin başından beri coraspin cleaksin progestan folik elevit hepsini kullanıyorum ama Allah nasip etmezse olmaz, Allah yardımcın olsun canım yine kaderimizde evlat acısı varsa elimşzden gelen bir şey yok,[/QUOTE]

Bnde progestan coraspin bide folik kullanıyorum ama cçok şukur benim biseyim yoktu neden bukdar çok bilemedim?:110:

kızlar bişey sorucam ya ben bugün yine çok kötüyüm, az önce çıkardım ama rahatlayamadım, boğazımda yanma var ekşi bir tat ile, sizde de oluyor mu öyle? Reflüden de şüpheleniyorum biraz, o yüzden sormak istedim :KK43:
Bende de var :( özellikle geceleri mahvediyor, elimde maden suyu dolaşıyor um biraz rahatlatsa da geçiriyor diyemem.. doktorum rennie tablet verdi ama o da rahatlatmıyor. Benim önceden de mide sorunum olmuştu, doktorum ona bağlıyor, senin varmıdır öncesinde reflün?

Bi de elevit tarzı vitaminler için çok erken değil mi? Benim bildiğim ilk 3 ay bebek zaten yediklerimizden etkilenmiyor, bu kadar erken vitamine gerek yok bence, gereksiz kilo yapabilir

Hayırli aksamlar arkadaslar.aranizda crinone jel kullananlar ayni zamanda progestanda kullaniyormu acaba merak ettim.bugün doktor düsügü önlemek icin herhangi bi igne ilac yokki verelim dedi.progestan ne icin veriliyo ozaman

Dr yabanciydi zaten cok uzuldum ya nette elevitte domuz jelatini bulundu diye haber var hep iyi ki yazmisim buraya yoksa 1 ay icecektim ne kadar rahat insanlari kandiriyolar ya cok sagolun kizlar

Sagol canım Allah kimseye yaşatmasın, bizimde imtihanımız bu galiba, Rabbim bu imtihandan gecmeyi nasip etsin ama isterdimki ilk hamile kaldıgımda düşük nedir düşünmeden bebegime hazırlıklar yapmayı onu hayal etmeyi onu doğurmayı isterdim, belki o zaman hamile kaldıgımda korkum kaygım olmazdı bu hafta 8 haftam ama hamile kaldıgıma daha sevinemedim çünkü hiç bir şeyin garantisi yok bir gğn kalbi atarken diğer gün durmayacagının bir garantisi varmı belki bana karamsar diyebilirsin ama umutlu olunca dünyan daha çok yıkılıyor az önce rabbime sığındım dua ettim belki yine alacak onu benden yine düşğk diyecek dr yarın benim için çok zor bir gün olacak ama hayırlısını versin Allahım hayırlısı kaybetmekse onada dayanmaya sabır verir inşallah,

Canim hic karamsar demem, haklisin yasadiklarindan sonra... allah kimseye yasatmasa keske ama dedigin gibi herkesin bir imtihani var maslesef.. insallah yarin umutlu guzel haberletle gelirsin canim, sabirsizlikla ve senle bekliyoruz.. dualarim da seninle.. sen de cok stres yapmamaya calis ki, beek etkilenmesin.. guclu olmalisin..

Back
X