• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Bn sedyede agladim canim ilkinde bebek bile gormemistim o yuzden heralde dayanamadim agladim hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins bana da 25gun sonra falan gel dedi
Ay esra her sedyede ağladım yazını görünce boş bulunuyorum Allah korusun kötü birsey var saniyorum sonradan devamını okuyunca rahatliyorum. Ay canım ne olur yatak yaz; )

Sagolun kizlar rabbim tez vakitte sizede gostersin insallah bidahaki gidisinizde duycaksiniz insallah allahin izniyle

bide doktor bana bi suru bulanti hapi yazdi hangisi iyi gelirse onu kullan diye
aranizda bunlardan kullanip memnun kalan varmi acaba hepsini almama gerek kalmaz

dramamine
emedur
metpamid
parol
bide recetesiz zofra diye bisey
Bn metpamid almistim hatta 11 saatlik yolculukta icmistim beni yol tutuyo diye ise yaradı uyumadim bile sersemlik de yapmadi oneririm

Bn sedyede agladim canim ilkinde bebek bile gormemistim o yuzden heralde dayanamadim agladim hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins bana da 25gun sonra falan gel dedi
ya su bi aya deli oluyorum surekli gorme istegi var bu gun bayan acele bakdi kalp atisini cok az duyurdu bana cunku sezeryan ameliyati yetisecekdi biraz daha duysam hungur hungur aglardim tek anladigim minicik kalbinin cok hizli atmasi oldu Allah hayirlisi ile kucamiza nasip etsin hepimizin vb insallah

Bu hamilelere veriliyo canim bn de hamileydim 4 hafta ince falan kullandim rahatlikla kullanabilirsiniz
Metpamid ben de hamile değilken kullandım ama yan etkileri beni biraz.guldurdu; ) çünkü bulantı yapabilir yazıyordu:) Dr zararı yok dediyse sıkıntı olmaz tabi. Bana premesis tavsiye etti içinde B12 b6 falan da var hatta ben de ona başladım

cnm en son 1500 leri gormussun sonrası 6800 gormussun bu yükselme yeterli değil mili Rabbim idedi.i aciyi yasatmaz ve bebeğini kucagina alirsin inş cnm hoşgeldin aramiza
Canim sonrasinda aglama geldi esime dedim yuru doktora gidelim ben bu stresle duramam doktora gittik doktorda onemli olan % 60 artis olmasi dedi.ayrica biz 1000 li degerlere kadar takip yapadiz zaten sonrasinda artislar azalir dedi ama bilmiyorum bu aciklama bile beni rahatlatmadi buraya yazdim

günaydın canım idraryolu enfeksiyonu bendede cıkmıstı gebeliğimi ilk ögrendiğimde.bi toz verdi suya katıp içtim bir kez.sonra bol bol su içtim günde 3 lt içtim suan enfeksiyondan eser kalmadı.bol bol su iç evde sise elinde gez canım.gecmiş olsun
Saol canim.Malesef bende kroniklesti artik iki gebeligimdede ayni derttn muzdariptim erken dogum yaptim butun ilaclari kullaniyorum ama banamisin demiyor cok sancilarim var.Bol bol su icmeye calisiyorum bakalim haftaya tkrar kontrole cagirdi doktor

arkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun
Hakkinda hayirlisi olsun canim.. vucudumuz mukemmel sekilde calisiyor. Iyi olmayani kabul etmiyo ne yazik ki :(( uzulmemeye calis, duani et.. yeni haberler alinca bizi de haberdar et..kendine cok iyi bak.

Kızlar bir erkek bir kadını seyrediyor muydunuz bilmem ama ben çok seviyordum ve kız hamile olduğunu öğrendiğinde izlemiş olanlar bilir final yapmışlardı, çok üzülmüştüm ama starda reklamlarını gördüm tekrar başlıcakmış ve bir kafın bir erkek bir çocuk olarak başlıyo:) muhtemelen hamilelik dönemini hep beraber yaşıcaz, çocuğu da beraber büyütçes :KK49::KK46::KK48:
Bayilarak izliyodum ben de.. bunca zamandan sonra hamile oldugum zamana denk gelmesine ben de cok sevindim.. eglenceli olucak gibi:D

Kizlar bisey sorucam bugün sabah eşini ise gonderdikten sonra zorla da olsa uykuya daldim ama sadece 10 dk olmuş uyanigim ama gözlerimi acmami biri engelliyor sanki hareket edemiyorum zihnim uyanik ama bedenin uyuyor gibiydi çok korkutucuydu 1-2 kere daha oldu hamileliğini ogrendigimden beri ihlasi elhami okudum uyanamadim en son aklima nas felaklar geldi uykuda öyle actim gozumu tekrar uyurken de onlari okuyan okuyan uyudum
Canım karabasan çöker derlerya nekadar dogru bilemem banada çok olur hamilelikten öncede sonrada farketmiyo yani ayni anlattıklarını yasiyorum ve hep ayetel kürsi okuyarak uyanirim bazen yarısını okur uyanirim.insanin kendini güçsüz hissettigi zamanlarda olurmuş tekrar olacakmi diye düsünme kafana takma unut gitsin yoksa tekrarliyo takma yani.

Canım karabasan çöker derlerya nekadar dogru bilemem banada çok olur hamilelikten öncede sonrada farketmiyo yani ayni anlattıklarını yasiyorum ve hep ayetel kürsi okuyarak uyanirim bazen yarısını okur uyanirim.insanin kendini güçsüz hissettigi zamanlarda olurmuş tekrar olacakmi diye düsünme kafana takma unut gitsin yoksa tekrarliyo takma yani.
yatak odasina girmeye korktum bugün bende canim dusunmemeye calisiyorum cnm

Ben de dayanamadım yarına randevu aldım. Kaç gündür kahverengi lekelenme oluyor. Her yerde normal diyor ama insan evham yapıyor işte. Bir de sağ tarafım ağrıyor kesin yine idrar yolları enfeksiyonudur. :110:

Back
X