• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kizlar bisey sorucam bugün sabah eşini ise gonderdikten sonra zorla da olsa uykuya daldim ama sadece 10 dk olmuş uyanigim ama gözlerimi acmami biri engelliyor sanki hareket edemiyorum zihnim uyanik ama bedenin uyuyor gibiydi çok korkutucuydu 1-2 kere daha oldu hamileliğini ogrendigimden beri ihlasi elhami okudum uyanamadim en son aklima nas felaklar geldi uykuda öyle actim gozumu tekrar uyurken de onlari okuyan okuyan uyudum
Sırt üstü yatmamaya çalış.

Şaka gibiyim ya sabah 9 dan beri midem bulanıyordu halsizlikten resmen süründüm evin içinde bir oraya bir buraya...Ne yesem direk banyoya koştum şimdi uyumama kaldı yarım saat ve mide bulantım geçti 1 saat uyumayayım da tadını çıkarayım bari... Yarın da arkadaşlarımla buluşacağım hem gitmeyi çok istiyorum hem de bu halde nasıl gidicem oralarda nasıl uzanmadan durcam bilmiyorum. Hayır bişey yemesem açlıktan içim ezilip bulanıyor yesem yedim diye daha beter bulanıyor şu günleri hayırlısıyla bir atlatsak.

arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı?
Canım ben hem coraspin hem de göbekten yapılan kan sulandırıcı iğnelerden kullanıyorum 4 gün oldu başlayalı.İğnemin adı hibor 3500. 1 kimyasal gebeliğim olduğu için doktor bir sürü test yaptı pıhtılaşma testlerim normal çıktı ama protein s diye bir değer varmış o düşük çıktı bu değerin düşüklüğü kişinin pıhtılaşmaya yatkınlığını arttırıyomuş o yüzden doktor önlem olarak verdi 5 hafta 4 günlükken başlamış olduk.Henüz kalp atışı duymadık biz sadece yolk kesesinin de oluştuğunu biliyoruz.Dilerim geç kalmamışımdır.Gerçi doktor hasta olmadığımı sadece önlem aldığını söyledi ama burda çok üzücü haber duyduk endişe etmeden durulmuyor. Yalnız iğneler fena acıtıyor resmen ağlıyorum eşim yapıyor ilk 2 gün hiç bişey yapmadığım için mosmor oldu yapılan yerler son 2 gün araştırdım hiç morarmadı son yapılan 2 yer.Önce yapılacak olan yere buz kutusuyla masaj yapıyorum eşim alkol sürüp iğneyi dik yapıyor sonra hemen alkol ile silip bant takıyor ben de ilaç dağılırken fena acı çektiğim için hemen evin içinde yürüyorum sonra dönüp buz uyguluyorum.Eğer bebeğin kalp etışını duyarsak iğnelere devam etçek doktor ben de böyle uygulamaya devam etçem

[QUOTE co="herdem84, post: 36675163, member: 322239"]arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı?[/QUOTE]
Ben de coraspin iciyorum

Hakkinda hayirlisi olsun canim.. vucudumuz mukemmel sekilde calisiyor. Iyi olmayani kabul etmiyo ne yazik ki :KK43:( uzulmemeye calis, duani et.. yeni haberler alinca bizi de haberdar et..kendine cok iyi bak.

evet canım hayırlı olmayanı ve saglıksız olanı vucudumz kbul etmıyo haberdar ederım güzel haberlerımı paylasırım inşallah sizlerle sende ve bebısıne iyi bak canım

canım benim çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah. Çok zor biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor. Ben de 3 nisanda kürtaj oldum. Ne cok ağladım ve üzüldüm ama bol bol dua ettim. Derdi veren Allah ecrini de veriyor. Rabbime bol dua et kendini toparlamaya ve meryem süresi oku Rabbim en hayırlı zamanda tekrar yüzünü güldürsün inşallah:KK43:

insallah canım bende senın gibi kısa surede hamıle kalırım sen kan pıhtılasma testını yaptrdın mı bana dr yaptrmana gerek yok hamıle kaldıgın an asprıne ve igneye baslarız dedı tedbır amaclı senn nasıl oldu canım

arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı?
Bende kullanıyorum canım, kan pıhtılaşması çıkyı bende dr hcg degerim 600lerdeyken başlattı cleaxan iğne yapıyorum kendime her sabah akşamlarıda 100lük coraspin içiyorum, bebek rahimde kanla besleniyor ani bir pıhtılaşma komplikasyonunda bebekte gelişim geriliği veya kalp durması meydana geliyor, kan pıhtılaşması olmayan arkadaşlarım bile önlem amaçlı coraspin içiyor hiç bir zararı yok yararı var, ben ilk bebegimi kalp atışı durdugu için kaybettim, bu arada iğneden korkan biriydim ama söz konusu bebegim oldugu için her gün göbekten çatır çatır iğne yapmaya başladım ilk hafta yaptıgım her yer morardı ama artık morarmıyor,dr una danıi istersen en azından coraspine başla derim

günaydınnnnnn tatlı annişlerrrrr :)

benim hamileliğimle ilgili tek belirti daha çabuk nefes nefese kalıyorum, bir de fazla esnemeye başladım. onun dışında çok şükür bişi yok. bence mide bulantısı hcg seviyesiyle ilgili. 5. haftamda benim 800 iken bazılarınızınki 3000-5000 falan oluyor... o etkiliyor bence diye düşünüyorum. bir yerden sonra hcg artışı çok yavaşlıyor ve sonra da duruyor işte o zaman da mide bulantısı geçiyor... tahmin yani bu bildiğimden değil :KK48:

sana katılıyorum. bır de ben sunu kesfettım sanırım bhcg 2 gunde 1 artıyoyo 2 katına, işte o 2. gun benım mıde bulantım daha fazla oluo.pik yaptıgı gun yanı. ertesı gun nıspeten azalıo.

günaydın uykusuz geçen bir gecenin ardından sersem gibiyim uyumak istiyorum u yu ya mı yo rum ben:KK61::KK61:

ya kızlar benim kafama takıldı şimdi.. ben pazartesi dr a gittim, kese 5 mm idi.. şimdi küçük mü bu?

Neden kafana takıyorsun, doktorun normal dedeiyse normaldir. Kendini burdaki kimse ile kıyaslama, herkesin yapısı farklı. Evham insanın başına hiç olmayacak şeyleri getirir. Sakin ol, herşey yolunda gider merak etme. Benim 5. haftada 3mm gibi birşeydi. Belki içini rahatlatır :)

arkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun

Geçmiş olsun Blummm, inşallah yakında güzel haberlerini veririsin. Herşeyin hayırlısı makbul bu hayatta.

levotiron 25 yazdı canım valla.bi doktorun dediği diğerini tutmuyor yani bende başlayacağım yarın sagol canım yazdığın için

Ben de haşimator tiroidi hastasıyım. İlk hamileliğimden önce kadın doğumcuma hazırlık için kontrole gittiğimde istediği testler ile çıktı ortaya. Senelerdir Euthrox kullanıyorum. TSH çok önemli, hamile kalmayı bile etkiliyor, eğer tiroid ile ilgili bir sıkıntı varsa mutlaka endokrinolog kontrol etmeli. Hele ki hamilelikte çok düzenli gidilmeli. Hatta benim bugün randevum var.

Kızlar bir erkek bir kadını seyrediyor muydunuz bilmem ama ben çok seviyordum ve kız hamile olduğunu öğrendiğinde izlemiş olanlar bilir final yapmışlardı, çok üzülmüştüm ama starda reklamlarını gördüm tekrar başlıcakmış ve bir kafın bir erkek bir çocuk olarak başlıyo:) muhtemelen hamilelik dönemini hep beraber yaşıcaz, çocuğu da beraber büyütçes :KK49::KK46::KK48:

Bayılırım, çok eğleniyorum izlerken. Artık Zeynep'in hallerine bol bol güleriz :)

Merhaba nisan anneleri benim bir oglum var nisan dogumlu supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim yine nisan annesi olacagim diye sevindim ama bugun moralim okadar bozukki 16.08 hamile oldugumu ogrendim degerim 357, 1 18.08 721 20.08 1555 di sonra keseyi gorduk 2 gun oncede doktor bebegi gordu 6+1 dedi ben kalp atisini gordum ama dinletemiyorum dedi kalp atisini dinlemek icin carsambaya cagirdi ama bugun saglikocaginda testler yaptilar ordaki beta hcg 6800 cikmis noldu yani daha yukselmis olmasi gerekmez miydi bebegime bisey mi oldu :KK43: cok uzgunum zaten oglumdan sonra 10 haftalik bebegimi kaybetmistim Allah im nolur beni tekrar ayni aciyla sinama

Ben mi yalış anladım bilmiyorum ama sanki son değerin ile bir önceki değerin arasında yükselme var. Bir de her eyrde yapılan testlerin hasssiyeti aynı değil. Takma kafana, rahat ol.

bakalım hamilelik takvimim olmuş mu arkadaşlar....

Olmuş :)

Şaka gibiyim ya sabah 9 dan beri midem bulanıyordu halsizlikten resmen süründüm evin içinde bir oraya bir buraya...Ne yesem direk banyoya koştum şimdi uyumama kaldı yarım saat ve mide bulantım geçti 1 saat uyumayayım da tadını çıkarayım bari... Yarın da arkadaşlarımla buluşacağım hem gitmeyi çok istiyorum hem de bu halde nasıl gidicem oralarda nasıl uzanmadan durcam bilmiyorum. Hayır bişey yemesem açlıktan içim ezilip bulanıyor yesem yedim diye daha beter bulanıyor şu günleri hayırlısıyla bir atlatsak.

Hepsi geçecek hiç merak etme, ben ilk hamileliğimde nasıl geçer bu zaman diyordum, şimdi kızım 27 aylık. Su gibi aktı geçti. Bulantın geçince hele bir de kuzunu kucağına alınca hiç hatırlamıyorsun bile bu günleri.

Günaydınn kızlar, herkese sağlıklı günlerr

Günaydınnn

Günaydınlar efenim. Günüz güzel geçsin. Bugün haftanın son günü yuppiii :KK49::KK68:

Evet çok şükür ki bir hafta daha bitti. Gelsin hafta sonu :)

ben karabasana inanmıyorum canım, hic korkutma kendini, o durumun da tıbbi bir açıklaması vardı ama ismini unuttum, uyku ile ilgili birşeydi...

Hay çok yaşa emi :)

günaydınnnnnn tatlı annişlerrrrr :)

Günaydın :)

gunaydın kızlarr

Günaydınn

günaydın uykusuz geçen bir gecenin ardından sersem gibiyim uyumak istiyorum u yu ya mı yo rum ben:KK61::KK61:

Günaydın, ben de çook uykusuzum :(

Günaydın sevgili anneler.

Çok uykusuz bir halde işe geldim. Dün işten eve bir gittim ki benim 27 aylık kızım ateşler içinde yanıyor. Ateşini şurup ve duş ile hiç düşüremeyince acilin yolunu tuttuk, doktor boğazı enfeksiyon kapmış dedi (yüzmeye gidiyor, sanırım oradan oldu diye düşündüm), başka bir ateş düşürücü yazdı ve eve geldik. Bugün de döküntürleri başladı. 6. hastalık diye bir hastalık var, çocuğunuz olunca çoğunuz bir şekilde öğreneceksiniz, yüksek ateş ve döküntü ile ortaya çıkıyor. Sanırım onu oldu, bugün kendi doktorumuza gideceğim. Bakalım. İşte de çoook işim vari hemen toparlayıp çıkmam lazım.

Neyse işte, benden böyle. Herkese çook güzel bir gün dilerim.

Back
X