ya kızlar benim kafama takıldı şimdi.. ben pazartesi dr a gittim, kese 5 mm idi.. şimdi küçük mü bu?
Neden kafana takıyorsun, doktorun normal dedeiyse normaldir. Kendini burdaki kimse ile kıyaslama, herkesin yapısı farklı. Evham insanın başına hiç olmayacak şeyleri getirir. Sakin ol, herşey yolunda gider merak etme. Benim 5. haftada 3mm gibi birşeydi. Belki içini rahatlatır :)
arkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun
Geçmiş olsun Blummm, inşallah yakında güzel haberlerini veririsin. Herşeyin hayırlısı makbul bu hayatta.
levotiron 25 yazdı canım valla.bi doktorun dediği diğerini tutmuyor yani bende başlayacağım yarın sagol canım yazdığın için
Ben de haşimator tiroidi hastasıyım. İlk hamileliğimden önce kadın doğumcuma hazırlık için kontrole gittiğimde istediği testler ile çıktı ortaya. Senelerdir Euthrox kullanıyorum. TSH çok önemli, hamile kalmayı bile etkiliyor, eğer tiroid ile ilgili bir sıkıntı varsa mutlaka endokrinolog kontrol etmeli. Hele ki hamilelikte çok düzenli gidilmeli. Hatta benim bugün randevum var.
Bayılırım, çok eğleniyorum izlerken. Artık Zeynep'in hallerine bol bol güleriz :)
Merhaba nisan anneleri benim bir oglum var nisan dogumlu supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim yine nisan annesi olacagim diye sevindim ama bugun moralim okadar bozukki 16.08 hamile oldugumu ogrendim degerim 357, 1 18.08 721 20.08 1555 di sonra keseyi gorduk 2 gun oncede doktor bebegi gordu 6+1 dedi ben kalp atisini gordum ama dinletemiyorum dedi kalp atisini dinlemek icin carsambaya cagirdi ama bugun saglikocaginda testler yaptilar ordaki beta hcg 6800 cikmis noldu yani daha yukselmis olmasi gerekmez miydi bebegime bisey mi oldu

cok uzgunum zaten oglumdan sonra 10 haftalik bebegimi kaybetmistim Allah im nolur beni tekrar ayni aciyla sinama
Ben mi yalış anladım bilmiyorum ama sanki son değerin ile bir önceki değerin arasında yükselme var. Bir de her eyrde yapılan testlerin hasssiyeti aynı değil. Takma kafana, rahat ol.
bakalım hamilelik takvimim olmuş mu arkadaşlar....
Olmuş :)
Şaka gibiyim ya sabah 9 dan beri midem bulanıyordu halsizlikten resmen süründüm evin içinde bir oraya bir buraya...Ne yesem direk banyoya koştum şimdi uyumama kaldı yarım saat ve mide bulantım geçti 1 saat uyumayayım da tadını çıkarayım bari... Yarın da arkadaşlarımla buluşacağım hem gitmeyi çok istiyorum hem de bu halde nasıl gidicem oralarda nasıl uzanmadan durcam bilmiyorum. Hayır bişey yemesem açlıktan içim ezilip bulanıyor yesem yedim diye daha beter bulanıyor şu günleri hayırlısıyla bir atlatsak.
Hepsi geçecek hiç merak etme, ben ilk hamileliğimde nasıl geçer bu zaman diyordum, şimdi kızım 27 aylık. Su gibi aktı geçti. Bulantın geçince hele bir de kuzunu kucağına alınca hiç hatırlamıyorsun bile bu günleri.
Günaydınn kızlar, herkese sağlıklı günlerr
Günaydınnn
Günaydınlar efenim. Günüz güzel geçsin. Bugün haftanın son günü yuppiii

Evet çok şükür ki bir hafta daha bitti. Gelsin hafta sonu :)
ben karabasana inanmıyorum canım, hic korkutma kendini, o durumun da tıbbi bir açıklaması vardı ama ismini unuttum, uyku ile ilgili birşeydi...
Hay çok yaşa emi :)
günaydınnnnnn tatlı annişlerrrrr :)
Günaydın :)
Günaydınn
günaydın uykusuz geçen bir gecenin ardından sersem gibiyim uyumak istiyorum u yu ya mı yo rum ben

Günaydın, ben de çook uykusuzum