• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Bugün ilk defa girebildim hasta olan arkadaslara acil şifalar dilerim.Hastaneye gittim bugün 5+4 olmusuz bebislerin biri 12.7 digeri 17.6 yaziyo ultrasonda umarim normaldir.birde igne başladı 9 ay boyunca fraxiparine diye cokta can yakiyo hayırlısı bakalım :)

ama o gruba katılınca facededeki tüm arkadaşlar görmez mi ki
Hayir goremiyor kapali grup oldugu icin bn bir çok gruba uyeyim yorum falan da yapiyorum kimse gormuyo ama bnm bi arkdsim da o gruba uye o yuzden o goruyo yorum falan yapiyor yani o grupta yoksa goremez

Hayir goremiyor kapali grup oldugu icin bn bir çok gruba uyeyim yorum falan da yapiyorum kimse gormuyo ama bnm bi arkdsim da o gruba uye o yuzden o goruyo yorum falan yapiyor yani o grupta yoksa goremez
hımmm anladım tatlım bende girebilirim dimek hemen hemen yakın çevremde herkes duydu zatende facedekiler duymasın bari diyom :)

Kızlar ya ben imzama bebisimi ekleyemiyoyorum hep site yapim aşamasında diye yazı cikiyo.yapanlar nasıl yaptiki

Kızlar ya ben imzama bebisimi ekleyemiyoyorum hep site yapim aşamasında diye yazı cikiyo.yapanlar nasıl yaptiki
canm sağ üst köşede ismin üzerine tıkla profil ayarlarına gir orada aşağı in biraz çocuğun varmı vs yazısı civarı tahmini doğum tarihi kısmına bbebeğinin beklenen doğum tarihini yaz :) umarım anlatabilmişimdir

canm sağ üst köşede ismin üzerine tıkla profil ayarlarına gir orada aşağı in biraz çocuğun varmı vs yazısı civarı tahmini doğum tarihi kısmına bbebeğinin beklenen doğum tarihini yaz :) umarım anlatabilmişimdir

muhtemelen beklenen doğum tarihinde yılı 2014 yazmışsındır canım. yapamayan çoğu kişi buna ben de dahil ortak hatamız buydu :KK48:
Tamamdır canlar saolun galiba yaptım :)

kizlar, bu sabah doktora kontrole gittim 7+4 deyim, kalp atislarini duyduk, doktor hic bir sorun yok hersey yolunda dedi. ekimin ilk haftasi ikili test icin cagirdi. ama eve. geldim acik pembe bir akinti oldu dr u aradim progestan verdi, aranizda boyle birsey yasayan varmi?

kızlar midem bazen normale do uyor bazen bulanıyı gibi oluyo bugün mesela herşeyi yiyebildim ama dun öyle değildi :( hayır iyi olduğu zaman endişeleniyorum bebeğime birşey mi oldu die ...zaten aman aman kusacak düzeyde hiç bulanmadı ama sanki her an birşey olacak modundayım ...

kizlar, bu sabah doktora kontrole gittim 7+4 deyim, kalp atislarini duyduk, doktor hic bir sorun yok hersey yolunda dedi. ekimin ilk haftasi ikili test icin cagirdi. ama eve. geldim acik pembe bir akinti oldu dr u aradim progestan verdi, aranizda boyle birsey yasayan varmi?
Pembe değil kahverengi lekelenmem oldu. Ben de bugün progestan kullanmaya başladım.

kızlar midem bazen normale do uyor bazen bulanıyı gibi oluyo bugün mesela herşeyi yiyebildim ama dun öyle değildi :KK43: hayır iyi olduğu zaman endişeleniyorum bebeğime birşey mi oldu die ...zaten aman aman kusacak düzeyde hiç bulanmadı ama sanki her an birşey olacak modundayım ...
Ben de öyleyim. Bulanıyor gibi oluyor ama çıkarmıyorum. Yatınca veya kuru birşeyler yiyince bastırıyor geçiyor. Sadece bir kere çıkardım. Hamile kalınca her gün kusacağımı düşünmüştüm. İştahım pek yok. 3 kilo vermişim ama zaten kilom fazla. Herkesin bünyesi farklı. Takma kafana.

gecmis olsun, umarim ikimizin bebeklerinde onemli bir sey yoktur.
Umarım inşallah. Öncelikle ağrın sızın yoksa sıkıntı etme. Bebişler kendilerine yer açıyorlar damarlar genişliyor çatlıyor. Ufak tefek kanamalar ondan olabilir. Progestanın bir zararı yokmuş. Okudum. Önlem amaçlı kullanalım. Hayırlısıyla büyüsünler.:KK51:

Umarım inşallah. Öncelikle ağrın sızın yoksa sıkıntı etme. Bebişler kendilerine yer açıyorlar damarlar genişliyor çatlıyor. Ufak tefek kanamalar ondan olabilir. Progestanın bir zararı yokmuş. Okudum. Önlem amaçlı kullanalım. Hayırlısıyla büyüsünler.:KK51:
agrim falan yok cok sukur, insallah dedigin gibidir. umarim iyi haberler aliriz yakinda, tek umudum bu! ayrica allah razi olsun senden, yanimda hissettim seni sagol.

kızlar bende dün duydum kalp atışlarını elhamdülillah. geçen hafta doktora gittiğimde ya gelişimi durmuş ya da geç gebelik geçiriyosun demişti. bu hafta doktorumu değiştirdim. bu doktorda geç gebelik geçirdiğimi söyledi

Canim nar eksisini dene oda iyi geliyormus OTE="sentimental, post: 36686905, member: 154079"]Ben son 5 gündür çok fena bulantı içindeyim acıkıyorum yemesem bulanıyorum yesem daha fena bulanıyorum limon dediler denedim olmadı ayrıca be çölyak hastasıyım sizi gibi kraker de yiyemiyorum balkona çıkıp duruyorum hava almaya
Canim narr eksisini dene oda iyi geliyormussenin son adet tarihin kacti ben bugun duydum pitpitlari cok sukur benimde hafif vulantim var dunden beri ben cok bulansin istiyorum bulanmasi iyidir hic uzulme gecmis olsun[/QUOTE]
Ben tam 14 yaşından beri 35 günde bir adet olurum canım yani sizlere göre 1 hafta geç o nedenle beklenen adet tarihimde 5 haftalık gibi değil 4 haftalık kabul ediliyormuşum yumurtam geç büyüdüğü için.senin adına çoookk sevindim çok şükür Allah tamamına erdirsin bana da duymayı nasip etsin inşallah...

Back
X