- 21 Ağustos 2014
- 531
- 879
- 408
insallah, iyi haberlerle gelirsin:)Bugün doktora gideceğim. Bu sefer stres yok gibi. Heyecan daha çok.Eşim de gelip pıtpıtları dinleyecek inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah, iyi haberlerle gelirsin:)Bugün doktora gideceğim. Bu sefer stres yok gibi. Heyecan daha çok.Eşim de gelip pıtpıtları dinleyecek inşallah.
Bugün doktora gideceğim. Bu sefer stres yok gibi. Heyecan daha çok.Eşim de gelip pıtpıtları dinleyecek inşallah.
aynen su cinsiyet isi heycanlandiri beni biran evel ogrenebilsek yaCanım zayıfların karnı daha cabuk belli oluyo benimde sivri gibi duruyo ama şişkinliğimde cok benim 4 aylık hamile gibiyim
aynn bende cok merak ediyom sağlıklı olsunlarda bende ikiside yok sadece kıyafet almak için ögrenmek istıyom ona gore artık alışverişe başlarım senindemi ilk gebelikaynen su cinsiyet isi heycanlandiri beni biran evel ogrenebilsek ya
SAT'a göre 10+3üm ama doktorun demesine göre 9+1im şu anda. Benim adet aralarım normale göre daha uzun olduğu için öyle. SAT çok düz bir hesap. Geç döllenme vs de olabiliyor.Kızlar bişey sorcam ya ben şimdi sata göre 9+2 günlük hamileyim ama ultrasono göre 4 gün geriden geliyorum ben şimdi hangisini önemsemem lazım bide böyle olanını varmı ultrasonla sat uymayan bu durum normalmi
Kızlar bişey sorcam ya ben şimdi sata göre 9+2 günlük hamileyim ama ultrasono göre 4 gün geriden geliyorum ben şimdi hangisini önemsemem lazım bide böyle olanını varmı ultrasonla sat uymayan bu durum normalmi
anladım canım heralde gec dolllenme adetim cok düzenliydi zaten ben adetim 7 gun geçmişti oyle beta hcg yaptırmıştım 3 haftalık demişlerdi oyuzden biraz geriden geliyo heralde pekiSAT'a göre 10+3üm ama doktorun demesine göre 9+1im şu anda. Benim adet aralarım normale göre daha uzun olduğu için öyle. SAT çok düz bir hesap. Geç döllenme vs de olabiliyor.
Tamam canım sağolCnm satı önemsiceksin bnmde ultrasonda 2 hafta gerideydi önmli değil o biraz geç döllenme olmuş oyzden geriden gelir
Aynn be
aynn bende cok merak ediyom sağlıklı olsunlarda bende ikiside yok sadece kıyafet almak için ögrenmek istıyom ona gore artık alışverişe başlarım senindemi ilk gebelik
Canım cok geçmiş olsun korkma sen sabredip yatarsan dinlenirsen bebegine hicbirsey olmaz.iyi haberlerini bekliyoruzHerkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
Sağol canım bugün adetin son günü gibi bi kanamam var.Canım cok geçmiş olsun korkma sen sabredip yatarsan dinlenirsen bebegine hicbirsey olmaz.iyi haberlerini bekliyoruz
Gecmis olsun canim agir ismi yaptin neden oldu ki 9 haftadasin hem de. İlaç verdim dr[/QUOTE]Geçmiş ="suvari, post: 36789668, member: 177683"]Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
Serum taktılar birde kalçadan iğne yaptilar[/QUOTE]Gecmis olsun canim agir ismi yaptin neden oldu ki 9 haftadasin hem de. İlaç verdim dr
Allah acil şifalar versin arkadaşım aman istirahatine dikkat et Rabbime emanet olunHerkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
perşembe doktoruma sorduk son adet tarihinin ilk günün den hesaplanır dedi çünkü yumurta oluşumu o zaman başlıyor dedi döllenme sonraki iş dedi benim hesabımla ultrason hesabım doğru gidiyor zaten umarım faydalı olmuşumdur arkadaşımdooktorlar size tahmini dogum sat gesaplamasi yapti bn kac kere gittim bana oyle bise demediler bn internetten hesapladim tahmini dogum