• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Geçmiş ="suvari, post: 36789668, member: 177683"]Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar[/QUOTE]
Gecmis olsun canim agir ismi yaptin neden oldu ki 9 haftadasin hem de. İlaç verdim dr

Kızlar bişey sorcam ya ben şimdi sata göre 9+2 günlük hamileyim ama ultrasono göre 4 gün geriden geliyorum ben şimdi hangisini önemsemem lazım bide böyle olanını varmı ultrasonla sat uymayan bu durum normalmi

Canım zayıfların karnı daha cabuk belli oluyo benimde sivri gibi duruyo ama şişkinliğimde cok benim 4 aylık hamile gibiyim

Aynn be
aynen su cinsiyet isi heycanlandiri beni biran evel ogrenebilsek ya
aynn bende cok merak ediyom sağlıklı olsunlarda bende ikiside yok sadece kıyafet almak için ögrenmek istıyom ona gore artık alışverişe başlarım senindemi ilk gebelik

Kızlar bişey sorcam ya ben şimdi sata göre 9+2 günlük hamileyim ama ultrasono göre 4 gün geriden geliyorum ben şimdi hangisini önemsemem lazım bide böyle olanını varmı ultrasonla sat uymayan bu durum normalmi
SAT'a göre 10+3üm ama doktorun demesine göre 9+1im şu anda. Benim adet aralarım normale göre daha uzun olduğu için öyle. SAT çok düz bir hesap. Geç döllenme vs de olabiliyor.

Cnm satı önemsiceksin bnmde ultrasonda 2 hafta gerideydi önmli değil o biraz geç döllenme olmuş oyzden geriden gelir

Anladı
SAT'a göre 10+3üm ama doktorun demesine göre 9+1im şu anda. Benim adet aralarım normale göre daha uzun olduğu için öyle. SAT çok düz bir hesap. Geç döllenme vs de olabiliyor.
anladım canım heralde gec dolllenme adetim cok düzenliydi zaten ben adetim 7 gun geçmişti oyle beta hcg yaptırmıştım 3 haftalık demişlerdi oyuzden biraz geriden geliyo heralde peki

Aynn be

aynn bende cok merak ediyom sağlıklı olsunlarda bende ikiside yok sadece kıyafet almak için ögrenmek istıyom ona gore artık alışverişe başlarım senindemi ilk gebelik

aynen ilk gebelik cok guzel kiyafetler begeniyorum diyorum ya erkekse ya kizsa o sekilde alamiyorum gene bi kac tane almisim hem kiz hem erkek icin ama durdurdum kendimi artik

dooktorlar size tahmini dogum sat gesaplamasi yapti bn kac kere gittim bana oyle bise demediler bn internetten hesapladim tahmini dogum

Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
Canım cok geçmiş olsun korkma sen sabredip yatarsan dinlenirsen bebegine hicbirsey olmaz.iyi haberlerini bekliyoruz

Geçmiş ="suvari, post: 36789668, member: 177683"]Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
Gecmis olsun canim agir ismi yaptin neden oldu ki 9 haftadasin hem de. İlaç verdim dr[/QUOTE]
Serum taktılar birde kalçadan iğne yaptilar

şu takvim işini bir türlü yapamadım kullanıcı şifre yanlış diyor ama yanlışsa nasıl yorum yazıyorum

Herkese günaydın hastaneden yazıyorum perşembe gece 3 gibi kanamayla uyandım.camasirim Kiyamam batmış.hemen dr geldik düşük riski var kese aşağıya sarkmış dedi yatis verdi.daha bugün dr gelmedi bakalım ne diyecek.dua edin arkadaslar
Allah acil şifalar versin arkadaşım aman istirahatine dikkat et Rabbime emanet olun

dooktorlar size tahmini dogum sat gesaplamasi yapti bn kac kere gittim bana oyle bise demediler bn internetten hesapladim tahmini dogum
perşembe doktoruma sorduk son adet tarihinin ilk günün den hesaplanır dedi çünkü yumurta oluşumu o zaman başlıyor dedi döllenme sonraki iş dedi benim hesabımla ultrason hesabım doğru gidiyor zaten umarım faydalı olmuşumdur arkadaşım

Back
X