• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

İyi akşamlar herkese bugün mide bulantım azıcık iyi gidiyor diye ne bulsa yedim şaka gibiyim ceviz muz peynir elma suyu.... sanırım bu sefer de fazla karıştırdığım için kusacağım :KK57: ama 2 haftadır 2 öğün kahvaltı dışında birşey yiyemedim o da zorla. Arkadaşlar benim sarı renkte bir akıntım var normal mi bu? kahve ya da kan renginde değil sarı renkte ama çok sık görüyorum. Nedeni nedir acaba

Canim gece 1:30 gibi yattım elmaydi uzumdu falan yemistim onlar gaz yaptı sandım yatarken biraz ağrım vardı ama yediklerimden sandım ışte.gece 3 gibi af edersin altına kaciriyorum sandım bi uyandım ortalık batmış
Çok geçmiş olsun benim de bir düşüğüm olmuştu çok üzülmüştüm fakat Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş bizlere nihayetinde düşen bebek sağlıksız bebek olduğu için düşecektir bu yüzden herşeyin hayırlısı olsun .. Umarım bebeğiniz sağlıcakla sizinle yoluna devam eder ..

İyi akşamlar herkese bugün mide bulantım azıcık iyi gidiyor diye ne bulsa yedim şaka gibiyim ceviz muz peynir elma suyu.... sanırım bu sefer de fazla karıştırdığım için kusacağım :KK57: ama 2 haftadır 2 öğün kahvaltı dışında birşey yiyemedim o da zorla. Arkadaşlar benim sarı renkte bir akıntım var normal mi bu? kahve ya da kan renginde değil sarı renkte ama çok sık görüyorum. Nedeni nedir acaba
benimde var sarı renkli akıntım beyaz iç çamaşırı giyiorum göreyim diye peçetede koyuyorum ama iç çamaşırı değiştirmekten sinir geldi ...çok sık değil ama baktığımda görüyorum akıntıyı ney acaba

benimde var sarı renkli akıntım beyaz iç çamaşırı giyiorum göreyim diye peçetede koyuyorum ama iç çamaşırı değiştirmekten sinir geldi ...çok sık değil ama baktığımda görüyorum akıntıyı ney acaba
Evet ben de günlük ped kullanıyorum ve bu sarı akıntı her gün var ama bi kaşıntı yanma vs yok

kizlar ben bu is olayindan nefret ediyorum bana denmeden 2 ay once sigorta cikisim yapilmis sigortasiz calisiyorum bazende . kafasina gore maasida dusuruo en azindan 4 ay calisimda 4 aylik sigortami baslatsa issizlik maasi alsam iyi olacak sonucda ev kira esimede tek birakamiyorum yeni evliyiz 4 aya kadar bi taksit olayi bitiricem ins 4 ay sonra planima gore issizlik maasi alsam bebemin ihtiyaclarini ordan alirimda bu sigorta baslatma olayi canimi sıktı adama laf denmiyor bide akraba olunca
ÖYLE AKRABA OLMAZ OLSUN CNM YAA ŞİKAYET ET BENCE İSİM VERME BAK O ZAMAN NASIL YAPIYOLAR :KK62:

AYNI SIKINTI BENDE DE VAR BENDE BAYAĞ BİR KOYU SARI VE İDRAR YOLU ENFEKSİYONUM VAR MALESEF :(

ayni akinti bende de var
ilk gebeligimde varmiydi hic hatirlamiyorum
beyaz ic camasiri ile takipteyim
benim midemde iyi bugun cok sukur
kahvalti ogle yemegi meyve yedim bugun
esim simdi balik ayikliyor ben gormeden hallediyor insallah yerim

birde kizlar 3 haftadir yatiyordum
2 sepet utu yaptim bugun
yarisi bile bitmedi ama artik isyan etmicem
Allah im guc versin 50 sepet utum olsun
evimiz civildadi ogurup duruyordum cocugum etkileniyordu
oyun oynayamiyordum
cok sukur masallah barekallah
insallah herkes kendine gelirde rahatlariz

ÖYLE AKRABA OLMAZ OLSUN CNM YAA ŞİKAYET ET BENCE İSİM VERME BAK O ZAMAN NASIL YAPIYOLAR :KK62:
sikayet edemem akilli adam esim ki n ustune verdi sirket anlamadim neden benim esimde onun oglu degil kocam icin yapamam ko v am sirket sahibi gozukuyor ama aslinda bi isci orda

kizlar siz epilasyon isini nasil yapiyorsunuz ben agda yapiyorum ama hamilelim baslarinda yaptim sangi guneste yanmisim gibi soyulmalar oldu uzun suredir agdadayim trasa bulasmak istemiyorum cunku iki gune cikarip kasinti ve cogalma yapiyor ama su degisen hormonlar her yerimi tek basima agda yapan ben simdi hic gozum kesmiyor soguk kanli birim ama hamis olunca canim tatli oldu galiba gunah olmasa kuafor on numara is butun vudum 8 dakkada bitiyor ama gunah oldugu icin kendi kendime ediyorumm ama dedim gibi gozum kesmiyor artik

KıZlar nolur benim için dua edin Allah bebiğimi bağışlasın. Kanamam var ve düşük riskim varmış
Allah yuzunu guldurur bebegini kucana nasip eder ve uzun omurler verir insallah pozitif dusun ne kadar kanaman var doktor baktimi kani gordumu belki yerlesme kanidir banada oldu

Canım kesenin arkasında pıhtı var kanamam devam ediyo doktor karından baktı keseyi gördü alttan bakamam kanaman var dedi kalp atışını göremedi o yüzden parça parça pıhtı atıyorrum çok korkluyorum bebkte öyle düşecek diye

Canım kesenin arkasında pıhtı var kanamam devam ediyo doktor karından baktı keseyi gördü alttan bakamam kanaman var dedi kalp atışını göremedi o yüzden parça parça pıhtı atıyorrum çok korkluyorum bebkte öyle düşecek diye
Canim cok gecmis olsun ..insallah sonu hayir olur. Doktorun ozellikle riskli gebelikler konusunda deneyimli biri olsun.her doktorun yaptigi yorumu onemseme sakin. Bol bol dinlen olumlu dusun. Eger saglikli bi bebekse zaten seninle kalacaktir.Allaha emanet ol. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Canim cok gecmis olsun ..insallah sonu hayir olur. Doktorun ozellikle riskli gebelikler konusunda deneyimli biri olsun.her doktorun yaptigi yorumu onemseme sakin. Bol bol dinlen olumlu dusun. Eger saglikli bi bebekse zaten seninle kalacaktir.Allaha emanet ol. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Sağol canım doktorum izinde asistanı baktı ama doktorla görüştü. Tuvalete gitmeye korkuyorum Allah kimseye vermesin böyle birşey.

CNM BNM İZİN KONUSUNDA SIKINTIM YOK ŞÜKÜR İŞVERENİM ÇOK ANLAYIŞLI GEÇEN HAMİLELİĞİMDE 5. AYIMDA BIRAKTIM İDARE ETTİLER YANİ. İNŞALLAH BU DEFA SIKINTI ÇIKMAZSA 8. AYIMA KADAR FALAN ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM SONRASI KENDİME BAĞLI İSTEDİĞİM ZAMAN BAŞLARIM YANİ
Hımmm kıskandım bak şimdi
Kızlar kaşıntı sızı yanma yoksa normal bir akıntı. Vücut oradan enfeksiyon olmayalım diye ekstradan salgı üretiyor. Bende de var sıkıntı değil yani her şey vücudun gebelik durumuna uyumu

Sağol canım doktorum izinde asistanı baktı ama doktorla görüştü. Tuvalete gitmeye korkuyorum Allah kimseye vermesin böyle birşey.
Evde misin peki? Kıyamam gerçekten çok tedirgin edici bir şey canım yaaa umarım gelir geçer. Haberdar et bizi durumundan ama hep yatman lazım biliyosun di mi? Bol bol dinlencen...

Back
X