• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum kızlar benim için dua edin kritik hafta günler geçmiyor cumartesiye çok var

9. 10. 11. Haftadakiler size sesleniyorum nolur güzel şeyler söyleyin ne zaman bitçek bu bulantılar? Tüm gün bulanıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
benim belkide 7ci haftadan beri yok guzel beslen su ic mide bosta kaldigi icin bulanio bence yedimi kusarim die aklina yerlestirme insan yiyince bence rahTlio ben 2 bucuk kilo aldim suan 50 kilo 350 gramim Allaha sukur bulanti derdim yok sadece uyku ve tuvalet o kadar

9. 10. 11. Haftadakiler size sesleniyorum nolur güzel şeyler söyleyin ne zaman bitçek bu bulantılar? Tüm gün bulanıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
Maalesef guzel seyler diyemeyecegim benim hala bulantilarim devam ediyo.belki bi kac haftadan sonra rahatlarim

cnm ben ilk gebeligimde o kadar perisandimki
2.kez hamileyim dedigimde annem ve kv cok uzulduler
ben kustukca bayginlik gecirdikce caresizce kaldilar karsimda
ama o bile 14.haftadan sonra epey azaldi
39+4de dogum yaptim
o gune kadar hergun sabah kustum sonra pek olmadi elbet gececek

bak simdi 8.hafta en zorudur
en cok 8de olur
dua et
ben 10a girdim 2 gundur makarna firinda hazir koffte gibi seyler pisirmeye hatta yemeye basladim
azaliyor sanirim yada 2 gun mola verdi bilemiyorum....
uzulme
gececek bunu bil
en zor haftan seni en iyi ben anlarim
ondan uzun uzun yazdim
gececekkkkkk Allah'in izniyle

gunaydınlar. sabah uyandım ve bulantım yok .hadı hayırlısı

Günaydın kızlar, 5. Sınıfların okula uyum haftası ve milli eğitim de seminer koymuş 1 hafta. Inşallah sıkıntısız geçer. Pöfff..

Günaydın kızlar

Dün akşam kahverengi akıntım geldi çok değildi bu akşam kalp atışı için dr gidicem inş bebeğim iyidir böyle akıntısı olan var mı aranızda?

Herkese günaydın iyi bir hafta olsun doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelsinler bebişler de sağlıkla büyüsünler inşaallah

öğretmen arkadaşlar hayırlı bir eğitim yılı geçirmenizi temenni ederim

Günaydın Anneler

Nasılsınız?

Ben iyiyim aslında ama bişi hissetmiyorum ya 20 sinde kontrole gidicem ama zaman geçmiyor sanki..

Bir de şimdi bizim karınlaımız tabi daha belli değil ama belimiz hafifden genişlemeye başlıyormuş netten öyle okudum lastikli pantolon giymeye başlayanınız var mı?

Bir arkadaşım oturunca sıkışıyor zormala bir iki tane almaya başla dedi ama ben ne yapacağımı bilemedim.

Back
X