• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

canm ben pcosluyum geç dollenme olduğundan hafta önemli değildi önemli olan kese canım ilk gittiğim doktor goremedi 18 iken buyuk ihtimal boş gebelik haftaya kadar bekleyelim alalım dedi ertesi gün başka doktora gittim kalp atışını gorduk..bu arada 18 mm iken sata göre 8 haftalıktı ama 2 hafta geç dollenmeymiş benm bebiş ...bu arada 2. Gittiğim doktorumda 25 olmadan tanı koymak için çok erken demişti .sabırlı ol 13 mm çok kuçuk zten ben gebeliğimi ilk oğrendiğimde 11 mm idi bir hafta sonra 18 mm olmuştu...umarım sorunsuz atlatırsın bu günleri bebeğin seninledir inşallh
Amin inşallah dr bişey demedi geç döllenme olduğunu nasıl anlarım ben ovu testi kullandım 13.gün yumurtladım adetime 1 hafta varkende öğrendim hamile olduğumu geç döllenme olsa böyle olurmuydu?

Amin inşallah dr bişey demedi geç döllenme olduğunu nasıl anlarım ben ovu testi kullandım 13.gün yumurtladım adetime 1 hafta varkende öğrendim hamile olduğumu geç döllenme olsa böyle olurmuydu?
canm ovu testini bilmiyorum da ben 40-45 günde hasta olurum ...sen bir hafta daha kesinlikle bekle başka doktorada git inşallh gorursun bebeğini ..

friendly8584 .!.:
Haftaya pazarteside görülmezse başka dr gidicem haftaya pazartesi 7+5 olucak
Canim bende 8+3 te hem bebegi hembir kalp atisini duydum Dr bana 7 hafta civarinda dedi telaslanma bekle ben bebek gorunmeze 10 haftaya kadar bekleyecektim biraz daha bekle daha oönce yasadigim bir tecrube dolayisiyla ilk gebelilgim 7+5 te bos gebelik diye kürtaj olacaktim hastaneye yattim kürtaj günü kalbi atti o nedenle emin olmadan yanlis adim atma umudunu da yitirme

bAS
Çok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
a doktora hastane git daha teknolijisi gelismis bakimindan cunku boyle hayal kirikligi yasayip son anda mutlu olan cok insan var bide kac haftaliksin

parfum kokusuna bende dayanamiyorum hatta odamda sıktırtmiyorum o konuda bende oyleyim ama yemek konusu ben cozdum ilk baslarda yiyemezdim olmazdi sanki yesem daha bulanacak ama sonra dedim ise gidiyorum ben boyle olmaz is yerinde ben hic yemek yemem mesela ben normade kahvalti etmez is cikisina kadar resmen bazen oruc gibi tutardim sebebi bizim is yeri yemek vermez disarda ne bi lokata ne bise sadece market ondada cikolata mereye kadar insan abur cubur bile beziyor yani bide hamile kalinca insanin tansiyonu dususyor acda olmuyo ben hic kahvalti edemezdim mesela simdi yavas yavas yeme calistim anladimki yedikce geciyo her yemek olmuyo bak buna emin ol bak lahana corbasi cok severim 2 tabak yedim cikti sanirim cocuk kabul etmedi agir geldi tursuda agir geliyo ama diger yemeklerle aram kotu degil sanki yeme gore degisiyo bide sultan kebabi bi seviyorumki devamli onu yapmak istiyorum ama kaynanamlarla olmuyo nerdeyse hergun ya fasulye yada kizartma sanki evde baska yemek pisemez gibi bu gun yine menumuz fasulye banada cesit cok yapion kilo aliyo esin falan dio dun etimek tatlisi yapma kalktim kayinpeder ne die yaptin cokmu yenio sanki felan bende buna zit olma basladim hamileyim canim cekerda bn pilavi tereyagli yaparim esim bayilir kaynanam o kilo o zarar dir hep benden once pilav etme kalkio biliyorum o kotulum istemez ama boyle oluyo iste ne edecen bilmiyorum genelde kararlar onun bazen yemekleri beraber yapariz bazen benden once davranio bazen beni gecio hayr bu gun anlamadim babam geldi kayinpeder ve babam sicak cikolata verdim kayin peder buna tuz mu koydun dio koymadimki ya bizim kucuk kiz sahit anlamadim ne oluyo ya esim desen ilgisiz ne bebek ne ben takio kiloya onun tek derdi kaynanam dio onun yaninda birsey yeme cani cekmesin ya ben hamileyim ben esimin gozune sokarakmi yiyorum onlar meyve yer ben yemem mesela ben hic birsey anlamadim bu isten
sen hamilesin arkadaşım tabi ki senin istediğin şeyler yapılmanı bence de ben kilo lu hamilelerde nim almamaya çalışıyorum ama can isteyincede engel olamazsın ki olursan da içine sinmez ki Allah kolaylık versin sen kafana birşey takma içini ferah tut

bAS

a doktora hastane git daha teknolijisi gelismis bakimindan cunku boyle hayal kirikligi yasayip son anda mutlu olan cok insan var bide kac haftaliksin
Doktorun özel muayenesi var sordum cihazla akakalı olabilirmi diye bizim ultrason en iyisinden dedi. Bugün 6+6 günlüğüm. Haftaya pazartesi gözükmezse başka dr gidicem

0.0
sen hamilesin arkadaşım tabi ki senin istediğin şeyler yapılmanı bence de ben kilo lu hamilelerde nim almamaya çalışıyorum ama can isteyincede engel olamazsın ki olursan da içine sinmez ki Allah kolaylık versin sen kafana birşey takma içini ferah tut
ferah tutimda her gun is eve geliyorsun yorgun herkez beklentisi var odama dinlensem esim gelsene ne yation anne babam orda sonra ne dusunur ne dusunurse dusunsunda bende dinlenmeliyim yorgunum kasitli birsey degilki bide insan esinden ilgi beklio boyle zamanda ama benimki vb oyle bi insan degil yontulmamis odun erkeklerfe hamile kalsa bencr cok iyi . olurdu hic anlamiyolar bayanin halinden

0.0

ferah tutimda her gun is eve geliyorsun yorgun herkez beklentisi var odama dinlensem esim gelsene ne yation anne babam orda sonra ne dusunur ne dusunurse dusunsunda bende dinlenmeliyim yorgunum kasitli birsey degilki bide insan esinden ilgi beklio boyle zamanda ama benimki vb oyle bi insan degil yontulmamis odun erkeklerfe hamile kalsa bencr cok iyi . olurdu hic anlamiyolar bayanin halinden
hic korkmana gerek yok bence ben de o zamanlar gittimde duymadim sadece gozuktu 10 gun sonra gittim bide ogrendjmki gittim yerin o makina ozelligide yokmus tersliyen biriydi baska hastane doktor gittim cok guzel ilgilendiler duydumda yani 8 haftaliga kadar yolu var no sitres yola devam

Çok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
Kalp atışının karından duyulması için kesenin en az 20 mm olması gerekiyor alttan için ise en az 16 mm diye biliyorum kalp atışı için erken mi gittiniz acaba

Günaydın canlarr bbugün nasilsiniizz:KK24:ben biraz keyifsiz bol bas agrili uyandim gogus agrim da cabasii midem de yaniyo sabah sabah maden suyu da icmek istemedim neyse sizden nabeeer ?:KK55:

Gunaydin taze anneleeeeerr :KK15:
Gününüz guzel olsun.. birkaç tedirgin arkadasimiz var, allah dogru yolu gösterir insallah... sabırlı olmak lazim galiba, doktorlar da bir cins olabiliyor cunku..

Günaydın canlarr bbugün nasilsiniizz:KK24:ben biraz keyifsiz bol bas agrili uyandim gogus agrim da cabasii midem de yaniyo sabah sabah maden suyu da icmek istemedim neyse sizden nabeeer ?:KK55:

Gunaydin canım..
Bey de bugün bol bulantili bol mide ağrılıyim
Bir de yeni huy cikti, reflü varmis gibi acı acı gegiriyorum sürekli. Ciksa rahatlayacagin Ama o da olmuyor:/ tüm gun bögk bögk geziyorum

Günaydın Anneler

Nasılsınız?

Ben iyiyim aslında ama bişi hissetmiyorum ya 20 sinde kontrole gidicem ama zaman geçmiyor sanki..

Bir de şimdi bizim karınlaımız tabi daha belli değil ama belimiz hafifden genişlemeye başlıyormuş netten öyle okudum lastikli pantolon giymeye başlayanınız var mı?

Bir arkadaşım oturunca sıkışıyor zormala bir iki tane almaya başla dedi ama ben ne yapacağımı bilemedim.
selam, kitap kulübünden sonra burada da karşılaştık. :KK19:
ben yaz olduğu için giymediğim, hem bol hem de likralı bir kotumu buldum, şişmdilik onu giyiyorum. rahat oluyo. ama normal kumaş pantolonlarımı giyemiyorum. eğer buna rastlamamış olsaydım lastikli pantolonlardan alacaktım. çünkü gerçekten sıkmaya falan gerek yok. :KK15:

gunaydin kizlar, herkese sorunsuz birgun diliyorum. hamileliginde doktor konusunda tedirginlik yasayan arkadaslar, umarim kafaniza uygun, maneviyati yuksek yeni doktorlar bulursunuz. midesi bulanan arkaslar, allah size de acil sifalar versin. calisan arkadaslar, allah size de iki canla kolayliklar versin. umarim herkesin gunu iyi gecsin!

Gunaydin canım..
Bey de bugün bol bulantili bol mide ağrılıyim
Bir de yeni huy cikti, reflü varmis gibi acı acı gegiriyorum sürekli. Ciksa rahatlayacagin Ama o da olmuyor:/ tüm gun bögk bögk geziyorum

Aynentatlim yaa ben gegiriyodum baslarda simdi o da var ama sanki boğazında düğüm gbi duruyor keşke çıkarsak midem kasiklarım daha da ağrıyı ogurmekten
Bu arada biraz garip bizioluyo bende afedersiniz ama nnormalyatarken otururken sankikucküçüktuvletimi yapiyomusum gbi ikiniyo gbi buluyorum kendimi tam tuvalet yyapar gbi de diil iste bilemedim sizde vas mi:KK34:

Back
X