• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

selam, kitap kulübünden sonra burada da karşılaştık. :KK19:
ben yaz olduğu için giymediğim, hem bol hem de likralı bir kotumu buldum, şişmdilik onu giyiyorum. rahat oluyo. ama normal kumaş pantolonlarımı giyemiyorum. eğer buna rastlamamış olsaydım lastikli pantolonlardan alacaktım. çünkü gerçekten sıkmaya falan gerek yok. :KK15:

Hoşgeldin :KK19:

Bende alacağım haftasonu normalde sorun yok ama oturduğum için sıkıyor düğmesini açıyorum uzun oturacaksam eğer kontrole gidene kadar idare ederim diye düşünüyordum ama almaya kaar verdim :)

Günaydın güzel anneler bizim bugün buluşma günümüz çok heyecanlandım inşallah güzel haberler alırız.
Bende kahvaltıda nesfit yesem ne olur ki zararı varmıdır bileniniz varmı..
Mide bulantım azaldı genel olarak ama sanki midemi boğazımda tasıyor gibiyim bi midemle bağlantılı ağırlık var anlayamadım anlatamadım da zaten neyse :KK48: herkese güzel bir gün diliyorum saat 2 de randevum çıkınca yazarım Allahın izniyle :KK19:

Gunaydin kizlar dr larin bu dusuncesizluklerini hatalarini okudukca cok uzuluyorum bn hata mi yaptim diye ;( bnm dr alttan falan bakmamisti direkt kurtaj demisti 3 dr a gittim onlar da istersen 3 4 gun bekle ama gelisim yok durmus demisti sata gore 9+2ydi ama devlet hastanesinde 1 drun usg da 7+2 cikmisti ne betaya baktilar ne baska biseye sordhm betaya baksak mi diye gerek yok dediler ins. Yanlis yapmamisimdir Allah bu bebegime yasamayi nasip eder inş ama hala da aklimda bu kusku duruyo

Günaydın güzel anneler bizim bugün buluşma günümüz çok heyecanlandım inşallah güzel haberler alırız.
Bende kahvaltıda nesfit yesem ne olur ki zararı varmıdır bileniniz varmı..
Mide bulantım azaldı genel olarak ama sanki midemi boğazımda tasıyor gibiyim bi midemle bağlantılı ağırlık var anlayamadım anlatamadım da zaten neyse :KK48: herkese güzel bir gün diliyorum saat 2 de randevum çıkınca yazarım Allahın izniyle :KK19:
hayırlı haberler inşallah...
midede şişkinlik bende de oluyor. çok sık acıkıyorum mesela, ama fazla da yiyemiyorum. hemen şişiyorum.
kahvaltıda tahıllı şeyler yemek zararlı değil diye biliyorum. aslında besin değerlerine ve doğallık durumlarına bakarak tüketebilirsiniz. okuduğum bir kitaba göre bu tür kahvaltılık gevreklerde örneğin kalsiyum değerini arttırıyorlarmış. bir de tahıllı yiyecekleri zaten tavsiye ediyorlar. ama siz hazır doktora gitmişken bir sorun bence.

Hastane odasından herkese günaydın. Bugün bi umut çıkmayı planlıyordum ama daha burdaymışım bakalım geç olsun da hayırlı olsun önemli değil. :KK51:

Günaydın hepinize:KK43:
Güne sabah 2 de oğlumun her yere kusması ile başladım. Yatak yorgan halı:KK43:kusuyor ağlıyor ateşli derken sabahi zor ettik. Sabah yine cikarinca dr a götürdü eşim. Boğaz enfeksiyonu çıkmış. Igne vurmuslar. Okula yanıma geldi. Oğlumun hali perişan herkes yazık izin al eve git diyor. Ama ne vicdansiz insanlar var ya zorla izin verdiler:KK43:(evdeyiz ama moraller sıfır
Bi de kızlar siz ağır kaldırıyor musunuz? Oğlum 18 kilo ve kucagimdan inmiyor bacağı iğneden dolayi agridigi için

Kalp atışının karından duyulması için kesenin en az 20 mm olması gerekiyor alttan için ise en az 16 mm diye biliyorum kalp atışı için erken mi gittiniz acaba
Kese 13mm onun gelişimide küçük o zaman çünkü öyle bişeyler mırıldandı ben soruncada net bişey demedi 6+5 günlüktü dün benim normalde 6. Haftada görüyo olmam gerek dedi dr

Merhabalar .... Biz 9. haftadayız. Yaklaşık 2,5 ay oldu. Doktorumuz bugün yaralarımın kanamalarımın geçtiğini bebeğin gayet normal olduğunu. 12 haftaya kadar dikkat etmeye devam etmemi söyledi. Birde iki hafta sonra ikili tarama testi yaptır dedi sonucunu getirmemi söyledi. Devlet hastahanesine gidiyorum pek ilgilenmiyor yani ben soruyorum o cevaplıyor bazen sormuyorum . Mesala bebeğiniz şu gelişimde şöyle şöyle diye birşey söylemedi. İkili tarama testimi ya yakın özel hastahane de yada üniversite hastahanesinde yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırım.
bu arada mide bulantılarım son hız devam ayrıca reflüde başladı sanırım baya zor geçiyor bu konuda .. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Güne sabah 2 de oğlumun her yere kusması ile başladım. Yatak yorgan halı:KK43:kusuyor ağlıyor ateşli derken sabahi zor ettik. Sabah yine cikarinca dr a götürdü eşim. Boğaz enfeksiyonu çıkmış. Igne vurmuslar. Okula yanıma geldi. Oğlumun hali perişan herkes yazık izin al eve git diyor. Ama ne vicdansiz insanlar var ya zorla izin verdiler:KK43:(evdeyiz ama moraller sıfır
Bi de kızlar siz ağır kaldırıyor musunuz? Oğlum 18 kilo ve kucagimdan inmiyor bacağı iğneden dolayi agridigi için
Hocam çok geçmiş olsun rabbim şifa versin malesef insanımız bazen insanı değerlerini unutuyorlar. Canınızı sıkmayın önemli olan sağlık gerisi boş rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

gecmis olsun
evde bir cocuk daha olunca insan karnindakini dusunemiyor pek...
benim kizimda 17 -18 kg arasi
elimden geleni yapsamda yinede kucak istiyor
umarim sikinti olmaz bende korkuyorum bazen

Gecmis olsun canim Allahim tez zamanda sifa versin ogluna.agır kaldirmamaya dikkat et birazcik diycem ama cocukta halden anlamazki.

Günaydin annecikler.ben bugün evhammi yapiyorum bilmiyorum ama iyi degilim sanki.daha önce düsük yapan arkadaslar nasıl oluyo doktorlarin dedigi gibi foşur foşur kanamami olmasi lazim.gece cok hafif renkli belli belirsiz bi leke geldi kahvemi kirmizimi onu bile çözemedim.cuma randevum var insallah iyidir bebisler

Kızlar bu folil asiti kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz pazartesi gidicem doktoro merak ettim

Birde hic bulantim yoktu gece uyandim mide bulantısı bastirdi zor uyudum tekrar.basliyomu acaba :(

Hocam çok geçmiş olsun rabbim şifa versin malesef insanımız bazen insanı değerlerini unutuyorlar. Canınızı sıkmayın önemli olan sağlık gerisi boş rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Amin canım amin. Çocuk yanımda kıvraniyor ağlıyor krese de göndermedim çok hasta diye. Sanki bahane uyduruyomusum gibi trip atıyorlar:(Allah ıslah etsin
gecmis olsun
evde bir cocuk daha olunca insan karnindakini dusunemiyor pek...
benim kizimda 17 -18 kg arasi
elimden geleni yapsamda yinede kucak istiyor
umarim sikinti olmaz bende korkuyorum bazen
Valla inşallah olmaz da bugün hep kucagimdaydi.kac kat merdiven çıktık bi de:(ne diyelim küçük bebislerimiz de Allah a emanet olsunlar inşallah
Gecmis olsun canim Allahim tez zamanda sifa versin ogluna.agır kaldirmamaya dikkat et birazcik diycem ama cocukta halden anlamazki.
Amin canım çok saol insallah. Aynen oğlan 4 yaşında ama bazen sanki 4 aylık bebek gibi davranıyor hele hastayken:(
Günaydin annecikler.ben bugün evhammi yapiyorum bilmiyorum ama iyi degilim sanki.daha önce düsük yapan arkadaslar nasıl oluyo doktorlarin dedigi gibi foşur foşur kanamami olmasi lazim.gece cok hafif renkli belli belirsiz bi leke geldi kahvemi kirmizimi onu bile çözemedim.cuma randevum var insallah iyidir bebisler
canım düşük yapan arkadaşım var aşırı sancı ve sancı da sanki karnının asagisina birseyler insan diye baskı varmis tarzda olacak. Bi de baya fazla kanama oluyormuş. Yani sakin canını sıkma Allah ın izniyle her şey yolunda

Insan böyle şeyler duyunca tedirgin oluyor ben de 5+4te gittim beta hcg 25500 civarı çıktı ben 6 haftalık demekki diye düşündüm doktor da birşey demedi. Keseyi ve hatta kalp atışını gösterdi. Iki gün sonra yani 5+6da özele gittim vajinal baktı ve kalp atışı duyduk. Ondan iki gün sonrası 6+1de başka bir hastaneye gittim durumumu anlattım o kadar yüksek beta hcg olmaz sorun vardır mol gebelik ya da dış gebelik olabilir ultrasona alalım dediler. Ben kalp atışını duyduğumu söyledim mümkün değil dediler neyse ultrasona girdim 6+1 dediler şimdilik sorun gözükmüyor dediler. Kafam o kadar allak bullak oldu ki nereye gidicem kime güvenicem şaşırdım zaten doktor arayışındayım :/ böyle doktorlar neden var :KK43:

hcg böyle çok olunca çoğul gebelik olabiliyormuş.hayırlısı olsun inşallah

Back
X