- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
kesinlikle olusuyos ben hamilelimi bi inat ugruna adetime 2 hafta varken ogrendim toplamda 5 kez simdiyedek ultrasyon girdim doktor bile dedi fazla ultrasyon zarar sanirim o yuzden bi zaman sonra 1 ay sonra gelin diyorlar bende o yuzden bu sefer bi aay beklemek istedim cocum benim yuzunden ultrasyondan sebeb zarar gorsun istemiyorum ilk 3 ay kulaklari icin doktor dedi onemli zarara dedi kendini hic korkutma ben hep dedi.aha kalbi durdumu esimle isi pisirdik dedim kan yok ama belki etki etti 3 kere gittimde kalbi atma baslamsdi ama sesi duymadim 4 de duydum 5 de babasida duysun die ultrasyon girdim son halindeyken doktor elleri kollari cikmis insan seklini almis dedi kalp atisi duyduk bek kollarini yukari asa hareket ettini gordum esim ayaklarini bile gormus hareketini zaten doktor elleri ayaklari cikmis dedi icin icimde rahatladi suan bi hafta gecti uzerinden ben kendimi zor tutuyorum 3 hafta nasil tutacam hic bilmiyorum ama gittimde biraz daha sekil almis olsun ve belki tahmini cinsiyetii ile ilgili birsey desinler die bekliyorum sonra bekleyemem bi ay daha ilk gebelik neyaparsin insan sabirsiz oluyormerhaba kızlar hepinize iyi ğünler allah nasip ederse bnde nisan annesi olacagım inşallah..geçen hafta salı günü dr a gittik 7+5 iken çok iyi gelişiyormuş kesenin içinde gördük minik yavrumu kalbi atıyormuş ama şu an daha cılızmış 2 hafta sonra gel dinleyelim dedi..bugün 8+6 yız ama ne bilim forumlarda okudukça korkuyorum bebegin kalbının durmasından içimi de korku saldı neredeyse herğün usg ye gitmek istiyorum kalbi atıyormu diye sizdede hiç böyle psikoloji oluşuyormu