• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Şeker yuklemesinin nasıl bi zararı oluyormuş ki kızında yapmışlardı bişey olmadi
Benim de ilk hamileliğimde yapıldı canım ama ne gibi zararı oluyor konuşmanın o kısmını kaçırdım, bebeğe geciyor olduğu gibi, toksin yolluyorsun vs. dedi işte ama kendisi zaten normal beslenmede de şekeri hayatınızdan çıkarın diyo

bende de fıtık var normal doğumu çok istiyorum ama inşallah nasip olur bana da :)
Ins canim senin ve bebegin sagligini tehlikeye atmadigi sürece tabi ki iyi drunla konus bn normalde sezeryan istiyodum ama dinen ve saglik acisindan faydasini öğrendikten sonra kesinlikle normal istiyorum ki normal dogumla dogan cocuklar anneye daha bagli olurmus ve dogarken annede olan bi siviyi yutarmis o da antibiyotik etkisi yaparmis hem anne icin hem de bebek icin cok iyi bnm dr sezeryan yanlisiymis ama son ana kadar normal istiyorum dicem ins. Hayirlisiyla dogururuz bebislerimizi ;)

bende önceden birgun hamile olursam asla normal doğurmam derdim ama şu an hiçbirşey umrumda değil yani belki şimdilik öyledir bilmiyorum valla :)

Kızlar bugün lcw ya baktım sizin tarzınızı bilmem ama kot Chino çok çeşitli hamile pantolonlar ı gelmiş yeni sezon. Fiyatlarına lcw pazar yeri gibi kalabalıktı bakamadım hafta ici sakin bir gün gidip deneyip alıcam inşallah

merhabalar,1 temmuz 2014 te düşük yaptım ve sonrasında uzun bi tatil yaptık ve bi baktık ki yine hamile kalmışım. bundan önce 2 düşük yaptım ve çok korkuyordum. daha önce gittiğim dr. a gitmek istemedim. evime yakın 2.sınıf bi özel hastaneye gittim. çok tatlı bi dr. denk geldim. bugün bi kanamam oldu çok ama çok korktum. ağlayarak , korkarak ama belki bi ümit vardır diyerek gittik ve kalp atışlarını duyduğumda sinir boşalması yaşadım mutluluktan. umarım bebeğim dayanır kollarıma alacağım zaman gelir..

2li test için (aslında ultrason için) 5 hafta nasıl bekliycem :(

Günaydın kızlar.sabah uyandim karnimda bi batma hissi var göbegimin orda iceriden hareket edince bisey batiyo normalmiki

Günaydın :) Normal canım bende de oluyor bazen rahimde de oluyor kese genişledigi için oluyormuş

Günaydın kızlar.sabah uyandim karnimda bi batma hissi var göbegimin orda iceriden hareket edince bisey batiyo normalmiki

gunaydın kızlar bu sabah hava kapalı ıstanbul da :( bırde okullar acıldıgı ıcın trafık cok fenadır:S evden cıkmak ıstemıyorummmmmmmm

günaydınn, eşim kalktı, oğluşum kalktı, e mecburen ben de kalktım... kahvaltıya ne yapsam ki?

herkese günaydın iyi bir hafta geçirelim inşaallah bizim bu hafta buluşmamız var miniğimle :KK46:sabırsızlıkla çarşamba yı bekliyorum :KK49:

Kızlar bugün lcw ya baktım sizin tarzınızı bilmem ama kot Chino çok çeşitli hamile pantolonlar ı gelmiş yeni sezon. Fiyatlarına lcw pazar yeri gibi kalabalıktı bakamadım hafta ici sakin bir gün gidip deneyip alıcam inşallah
Ben dün gidip aldım çok rahat sanki pijama gibi valla diyorum keşke daha önce alsaydım 40 liraydı benim aldığım. Artık diğer pantolonlarımın beli kapanmadığı için dün gidip aldım tavsiye ederim :)

Günaydın Kızlar

İyi Haftalar.. Haftasonu ben giremiyorum pek yazılanları okuyamadım umarım herkes iyidir.

Cumartesi yemekten sonra ilk defa mide bulantısından kıvrandım sürekli midesi bulanan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun..

Ben pantolon alamadım dun lcw baktım ama dar paça ben dar paça giymiyorum başka yerlere de bakacağım.

İstanbul'da bildiğiniz bir mağaza var mı kızlar

Back
X