- 9 Kasım 2008
- 338
- 395
- 358
Insallah canimAyy csni
ay canm allah bağışlasın çocuklarında var allah yardım etsin ozman dahada zor oluyodur seninen kısa zamanda biter inş
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canimAyy csni
ay canm allah bağışlasın çocuklarında var allah yardım etsin ozman dahada zor oluyodur seninen kısa zamanda biter inş
![]()
meraba canm bende haftaya perşembe gidicem 12 oluyorum bende yapar heralde haftaya bakalım ne olcakslm canım bende haftaya cuma gidecegim 2 li test için 12 haftalık oluyorum haftaya cuma biraz dahamı erken gitsem acaba diyorum benimde kafam karısık 13 hfdan önce olmalı
evet benimde yapar sanırım haftaya 13. haftayı geçmemesi gerekiyor sanırımbenı 27 eylülde çağırdı 2 lı test ıcın. önce ben bakcam usg de dedi. sanırım haftasını netleştirip 2li test yaptırcak. bence senınde yapcak 2lini
Amin canimbnm ilkimde oyleydi geçen sene ekimde doğum yaptım 8 ay boyunca çıkardım allahım yardımcımız olsun :)
Aminnnn insallahannem de bana hamileyken 9 ay kusmuş erkek kardeşimde hiç kusmamış ben de hiç kusmadım daha hafif hafif bulantı vara ama şu 12. haftada tekrar başlayan bulantılar dikkatimi çekiyor şu sıra kim bulantılarım tekrar başladı yazsa altına bakıyorum 12. hafta diyor tüm bulantı çekenlerin Allah yardımcısı olsun
Aminnn cumlemizebana doktorum olması gereken bir test değil isteğine bağlı dedi . Dua etmek lazım sağlıkları konusunda anne karnında ki bebeğe başka hiçbirşey yapamayız . Allah sağlıklı hayırlı şekilde doğumlar nasip eylesin hepimize :)
:) iyi ne güzel az kalmış:) benim 30 eylül tatile gitmeden görcez inşallah bebişimi 11 hafta dolmuş olcakSelam Kızlar
Güzel haberler alacağınız musmutlu gün olsun İnşallah
Ben dr. gitmiyorum bugün cumartesine randevu aldım...
meraba bende bebek kıyafetlerine bakıyorum ilgimi çekmeye başladı artık. cinsiyeti belli değil ve daha kıyafet almak için çok erken olduğunu düşünüyorum. biraz daha zaman geçsinde cinsiyetine göre almaya başlarız bişeyler. çok şirin kıyafetler var özellikle kızlar içinGünaydııın sizde daha cinsiyeti belli olmamasına rağmen bebek kıyafetleri bakıyormusunuzbakmadan duramıyorum tam sepete atıyorum bi kaç hafta daha bekliceksin alt tarafı diyorum
![]()
bana erkek çok olacakmış gibi geliyo bu sene etrafımda hep kız bebek doğdu yılın sonuna doğru ve 2015 başlarında doğum yapacakların da hep erkek bilgisi geldi seneye erkek yılı olacak gibi:)Ya kızlar cinsiyet tahminleri duyanlar yok mu çok merak ediyorum kız mı daha çok olacak erkek mi? Bazı insanlar bebeğin vücudu erken belirginlesirse erkek diye tahminde bulunuyor ama .
mrb Cnm.bende ankaraya yeni atandı.ve bir turlu kendime II bi doktor ayarlayamadim.sanırım sende anakarada yasiosun kime gidiyorsun bana onerecegin doktor ismi varmı.doğuma az kaldı ben hala doktor ayarlayamadim.boyle siteden arama yaparken senin yazılarını gördüm.hastane ve doktor ismi onerirmisin
8 ay mıBENDE SU İÇEMİYORUM CNM VE EN ÇOK BUNA ÜZÜLÜYORUM SU İÇTİĞİM AN MİDEM SANKİ GERİ İTİYO ALMAM DİYO VALLAEWET CNM BNM İLKİMDE 8 AY SÜRDÜ ZATEN ERKEN DOĞUM YAPTIM 32. HAFTAMDA.
sendemiPuffff bulantı 4 gündür epey azalmıştı...
Bugün geri geldi... ilk gebeligi mde 20 haftaya kadar sürmüştü...
Onda acillerden cikamamistim bu bari rahat olsaydi![]()
evet canım erken belirirse erkektir tahmnde deil bak bence gerçek çok şahit oldum çünküYa kızlar cinsiyet tahminleri duyanlar yok mu çok merak ediyorum kız mı daha çok olacak erkek mi? Bazı insanlar bebeğin vücudu erken belirginlesirse erkek diye tahminde bulunuyor ama .
Bende oluyor geçen hafta hele acayip ağrıdı yürürken bile çok zorlanıyordum ama bu hafta daha iyi geçen haftaya göremerhaba arkadaşlar nasılsınız? benim bir sorum olacaktı acaba aranızda kuyruk sokumunda ağrı olan var mı? benim çok ağrıyor da normal midir?![]()
Minik asyamız abla oluyor ne güzel :)) çok Duygulandım benim minik sıpa mahir de abi olucak inş .. Vay be daha dün gibi hatırlıyorum onları Mayıs anneleri topiğinde konuşurken .. Hele Asya'nın doğmasını dört gözle beklemiştik .. Gözlerimizdeki yaş hep inş böyle mutluluktan olurBenim mesaj sözlük tarafindan ne hale gelmiş:)
Korupark a 100 metre canim:)