• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

IMG_339753721338959.webp
Afiyet olsun; )

annem de bana hamileyken 9 ay kusmuş erkek kardeşimde hiç kusmamış ben de hiç kusmadım daha hafif hafif bulantı vara ama şu 12. haftada tekrar başlayan bulantılar dikkatimi çekiyor şu sıra kim bulantılarım tekrar başladı yazsa altına bakıyorum 12. hafta diyor tüm bulantı çekenlerin Allah yardımcısı olsun
Aminnnn insallah

bana doktorum olması gereken bir test değil isteğine bağlı dedi . Dua etmek lazım sağlıkları konusunda anne karnında ki bebeğe başka hiçbirşey yapamayız . Allah sağlıklı hayırlı şekilde doğumlar nasip eylesin hepimize :)
Aminnn cumlemize

Günaydııın sizde daha cinsiyeti belli olmamasına rağmen bebek kıyafetleri bakıyormusunuz :D bakmadan duramıyorum tam sepete atıyorum bi kaç hafta daha bekliceksin alt tarafı diyorum :KK68:
meraba bende bebek kıyafetlerine bakıyorum ilgimi çekmeye başladı artık. cinsiyeti belli değil ve daha kıyafet almak için çok erken olduğunu düşünüyorum. biraz daha zaman geçsinde cinsiyetine göre almaya başlarız bişeyler. çok şirin kıyafetler var özellikle kızlar için :D :KK46:

Ya kızlar cinsiyet tahminleri duyanlar yok mu çok merak ediyorum kız mı daha çok olacak erkek mi? Bazı insanlar bebeğin vücudu erken belirginlesirse erkek diye tahminde bulunuyor ama .
bana erkek çok olacakmış gibi geliyo bu sene etrafımda hep kız bebek doğdu yılın sonuna doğru ve 2015 başlarında doğum yapacakların da hep erkek bilgisi geldi seneye erkek yılı olacak gibi:)

Herkese merhaba sevgili anneler ve Küçük
l fasulyeler..buradakileri okudukça evham yapmaya meylim artıyo:)canım bişiler çekiyor.yeni şeyler öğreniyorum teşekkürler herkese.bende çok şükür bulantı gibi bi durum yok arada fena sancı çekiyorum bazen çok normal olup acaba hamile değilmiştim diyorum baya değişkenim yani bende haftaya gitmek istiyorm inş dr.yurtdışında bu ikili teste nasıl bakılıyor bilmiyorum.bide bu teste ölçülmeler tam olarak nedir önleyici şeyler yapılabiliyor mu ki

mrb Cnm.bende ankaraya yeni atandı.ve bir turlu kendime II bi doktor ayarlayamadim.sanırım sende anakarada yasiosun kime gidiyorsun bana onerecegin doktor ismi varmı.doğuma az kaldı ben hala doktor ayarlayamadim.boyle siteden arama yaparken senin yazılarını gördüm.hastane ve doktor ismi onerirmisin

Tatlim ben de Ankarada yim. ben balgat koru hastanesini düşünüyorum ümit bey var, kendi arkadaşlarım dan da giden olmustu , iyi bir doktor... ama akay hastanesi, çağ hastanesini de çok duydum

BENDE SU İÇEMİYORUM CNM VE EN ÇOK BUNA ÜZÜLÜYORUM SU İÇTİĞİM AN MİDEM SANKİ GERİ İTİYO ALMAM DİYO VALLA :KK43: EWET CNM BNM İLKİMDE 8 AY SÜRDÜ ZATEN ERKEN DOĞUM YAPTIM 32. HAFTAMDA.
8 ay mı:( canım başın sağolsun bu arada allah sabır versin :( inş bu 8 ay sürmez ben kime söylüyosam senin kesin kız dır diyolar annemde kızlarına hamileyken hep böyle çekmiş ama abimde hiç bişe yoktu diyo:KK51:

Ya kızlar cinsiyet tahminleri duyanlar yok mu çok merak ediyorum kız mı daha çok olacak erkek mi? Bazı insanlar bebeğin vücudu erken belirginlesirse erkek diye tahminde bulunuyor ama .
evet canım erken belirirse erkektir tahmnde deil bak bence gerçek çok şahit oldum çünkü:KK66:

merhaba arkadaşlar nasılsınız? benim bir sorum olacaktı acaba aranızda kuyruk sokumunda ağrı olan var mı? benim çok ağrıyor da normal midir?:KK57::KK57:

Bende oE="matarani, post: 36943295, member: 146910"]hem 10. Hafmemlekettegöre hesaplayınca boyu normal oluyor ozaman bebeğim normal sata göre benm 13 hafta bitmiş olması gerekirdi... Sata bakılmıyor ama sutu yoğurdu ihmal etme sakın bu arada baktımda crl denen şey baştan popoya sanı rt ım 4.50 yazıyor ee ben 12. Haftadayım sen 10 normal bence ...[/QUOTE]
Bemde 2li testi oönümüzdeki perşembe cuma gidebilirim ben şuan memleketteyim canim

Benim mesaj sözlük tarafindan ne hale gelmiş:)
Korupark a 100 metre canim:)
Minik asyamız abla oluyor ne güzel :)) çok Duygulandım benim minik sıpa mahir de abi olucak inş .. Vay be daha dün gibi hatırlıyorum onları Mayıs anneleri topiğinde konuşurken .. Hele Asya'nın doğmasını dört gözle beklemiştik .. Gözlerimizdeki yaş hep inş böyle mutluluktan olur ;))

Back
X