• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Canım çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin çok üzüldüm:KK43:

Canim ya allah sabir versin en yakin zamanda yuzunu guldursun ins

Amin kızlar sağolun inşallah rabbim yüzümüze güler sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sonunda sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder.. İnşallah korktuğum gibi olmaz hiç bişey

Amin inşallah Efsa.. Rabbim neylerse güzel eyler ... tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlatla doldursun inşallah kucağımızı..
Tek korkum annem gibi olması... Ben tek çocuğum... 3 düşüğün ardından 15 sene sonra olmuşum... Kız anneye çekermiş derler ödüm kopuyor yıllarca benimde çocuğum olmayacak diye... Babam gibi eşimde çocukları çok seviyor.. Rabbim bize yokluk çektirmesin inşallahhh
cnm bende geçen sene kaybettim üç yavrumu emin ol erken olması daha iyi hepsi aynı evlat acısı ama ben doğumdan sonra kaybettim rabbim tekrardan yüzünü güldürsün inşallah

cnm bende geçen sene kaybettim üç yavrumu emin ol erken olması daha iyi hepsi aynı evlat acısı ama ben doğumdan sonra kaybettim rabbim tekrardan yüzünü güldürsün inşallah

Amin inşallahh...

Rabbim yardımcın olsun inşallah acısı başka bişeye benzemiyor.. Çok ağladım o gün ama şimdi artık ağlamıyorum rabbime sığındım.. Rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahh... Sağlıkla sıhhatle doğsun , yaşasın...

günaydın güzel anneler :KK54: ve minikleri :KK46: iyi sağlıklı bir hafta geçirelim inşaallah biz bugüz 12 haftayı bitirdik hayırlısı olsun herşeyin

Günaydın herkese rüya arkadaşım tekrar çok geçmiş olsun demekki 3 ay bitmeden bu risk hep var :( en son 8+4 te muayene olduk ısrarla sordum bi risk var mı görünen kanama vs diye yok dedi doktor bu perşembe randevumuz var 10+2 olacağız hiç içim rahatlamıyor hep bir korku ne zaman sakinleşip rahatlıycam ben de bilmiyorum

Günaydın herkese rüya arkadaşım tekrar çok geçmiş olsun demekki 3 ay bitmeden bu risk hep var :KK43: en son 8+4 te muayene olduk ısrarla sordum bi risk var mı görünen kanama vs diye yok dedi doktor bu perşembe randevumuz var 10+2 olacağız hiç içim rahatlamıyor hep bir korku ne zaman sakinleşip rahatlıycam ben de bilmiyorum

Risk var bile dememişti benim dr um... Herşey sıkıntısız devam ediyordu.. Ağır iş yapmadım , ağır kaldırmadım... Nerde hata yaptım acaba diye düşünüp duruyorum ama bir şey bulamıyorum.. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah... Sıkıntı stres yapma bebişinle geçirdiğin zamanların keyfini çıkartmaya bak.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini...

Risk var bile dememişti benim dr um... Herşey sıkıntısız devam ediyordu.. Ağır iş yapmadım , ağır kaldırmadım... Nerde hata yaptım acaba diye düşünüp duruyorum ama bir şey bulamıyorum.. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah... Sıkıntı stres yapma bebişinle geçirdiğin zamanların keyfini çıkartmaya bak.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini...

Çok geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Herkese günaydın güzel anneler:KK68:
Bu hafta doktora gidecekler hayırlı haberlerle dönerler inşallah riski olanlar içinde bu hafta güzel bi hafta olur ve sağlıklarına kavuşurlar inşallah Rabbim herkese güzel günler göstersin

Günaydın iyi haftalar güzel annişler; Ben bugün folik asiti bıraktım Vitamine geçtim.Büyüyormuyuz neee ;)

Amin inşallah Efsa.. Rabbim neylerse güzel eyler ... tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlatla doldursun inşallah kucağımızı..
Tek korkum annem gibi olması... Ben tek çocuğum... 3 düşüğün ardından 15 sene sonra olmuşum... Kız anneye çekermiş derler ödüm kopuyor yıllarca benimde çocuğum olmayacak diye... Babam gibi eşimde çocukları çok seviyor.. Rabbim bize yokluk çektirmesin inşallahhh
Sen kafani onlarla yorma dedigin gibi rabbim ne eylerse guzel eyler sen guzel seyler dusun guzel olsun.Once kendi sagligini dusun gerisi nasil olsa gelir

Kızlar Amin inşallah hepinize çok teşekkür ederim rabbim sizin evlatlarınıza uzun ömürler versin inşallah...

Sormuşsunuz nasıl oldu diye ; Lekelenme geldi önce ardından da inanılmaz bir ağrı... Hastaneye gittik hemen serum bağladılar doktorum geldi baktı yapılacak bir şey kalmamış alıcaz dedi... Neden böyle oldu bilmiyorum cuma günü dr a gidicez kontrole o zaman öğrenicem inşallah neden olduğunu...

Ama alışınca çok zor geliyor... Dilerim rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin bana da ... Sizin evlatlarınızı da kucağınıza almanızı nasip etsin

Canim allah size sabır versin, tekrarini gostermesin, hayirli evlatla yerini doldursun insallah...

Back
X