- 28 Ekim 2011
- 1.844
- 345
- 333
Tamam cnm tsk.edrm denicem smdicanım buz koy ensene ve alnına benim öyle geçiyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm tsk.edrm denicem smdicanım buz koy ensene ve alnına benim öyle geçiyordu
Benimde çok agriyordu canim sanirim o haftalarda vayagi agri oluyor. Burnum kanasa rahatlayacakmisim gibi agrilar giriyordu. Esim masaj yapiyodu karanlık odada uyumaya calisiyodum hatta bir gün çok şiddetli agrim vardi sabaha kadar 2 saat uyuyup öyle ise gittimDun geceden beri odum agridan sabahtan beri daha siddetliydi viks surdum heryere esime masaj yaptirdim gecer ins insan hic biseyden tad almio basi ahriuinca bebegime bisey olur die korkuorumm
Teşekkürler kuzum çok sağol :)Cok guzel canim masallah bende cok severim giray ismini. Hayirli olsun
Amiiinnnnn :) teşekkür ederiz :)Cok guzelmis ismiyle yasasin:)))
Güzel isim maşallah :) bizde en baştan beri poyraz koyduk öyle seviyoruz ogluşumuzuAmiiinnnnn :) teşekkür ederiz :)
Tatlım ben afıyet hastanesinde kadın dogumda calıştım daha sonra evlenip cocugum olmadı oraya gıttım hsg rahim filmi cekti doktorum acık olan tuplerime kapalı dedi fılmi bile cekemedi devlette gosterdım ben bu filmden anlamam dedi doktor ne biçim cekmiş dedi ı hastane yuzunden ben bosyere laparoskopi amalıyatı oldum kapalı dedikleri gel tup bebek yapalım dedikleri tuplerim megerse acıkmış orayı ve doktoru dava etmek istedim ama eşim bosver dedi o yuzden oraya kesinlikle gıtmem ben ama bizden bi ay onde olan arkadasım gidioo oraya vefa hanıma o memnun erdem hastanesinede arkadsım oraya gıttı ve orda dogum yaptı doktorum da gayet ilgili kadrıye hanım zaten baya kalabalık hamişler coj cevremdrkilerin hepsi oraya gitti herkez memnunuz dedi ama onceden arayıp randevu almak gerekiyo baya kalabalık oluyo gıdenler memnun bana hem en yakın hastane kışında rahat gıdebilirim diye tercih ettim
Kizlar umraniyede fatih hastanesini çok ovuyorlar ama ben henüz gidemedim oraya ama karesi Komşum falan oraya gitmishastaneyi arastirmak lazim doktoruda bende tulin hanima gidiyordum evet vefa hanim var orda saol arkadasim ben kontroller icin gidiodum ama dogum icin guvenemiodum orda bayanlar konusuo bebek dogatken son dakka ben bakilio nerdeyse cocuk dussecek felan erdemde oraya yakin galiba doktoru cok arastirmak lazim
Canım fırsat buldukca sürekli otur fazla hareket etme çok yürüme. Bende hafata sonra başlayacagım raporum devam ediyor halla ama dr hep dikkat et dedi yorma yürüme dedi banaYarıın iş başı yapıyorum ama ödüm kopuyor yine kanamam olur diye kızlar inşallah kanamam olmaz ya ev dışı her yerde tedirginim
Tamam cnm tsk ederim ins gecer hepinize tsk ederimBenimde çok agriyordu canim sanirim o haftalarda vayagi agri oluyor. Burnum kanasa rahatlayacakmisim gibi agrilar giriyordu. Esim masaj yapiyodu karanlık odada uyumaya calisiyodum hatta bir gün çok şiddetli agrim vardi sabaha kadar 2 saat uyuyup öyle ise gittimgeçmiş olsun. İlaç içme. Hormonlardan dplayi agri oluyor. Benm artik çok şiddetli olmuyor zamanla geçer
![]()
Aynen canım doktor cok onemli ben zeynep kamile guveniyorum dogum konusunda cok iyi doktorlar var aslında oraya gıttım baslarda bana gostermio kendi bakıo usg ile bide cınsiyet soylemiyo diye ozele gıtmeye basladım bende canım ama inşallah normal dogum olursam zeynep kamilde yapcam ama sezaryansa ozelde cunkü sezaryan agır 2 gun kalman gerekiyo yanındaki insanlarda sende bebekte olmuyo devlette rahat değil ama illa özele gıtcem diyosan gene en iyi erdem diye bilıyom cunkü atlastada ihmallıkten bi bebek oldünoraya hiç gitmedim yani en iyisi devlette işte bebişleri gormek istiyozhastaneyi arastirmak lazim doktoruda bende tulin hanima gidiyordum evet vefa hanim var orda saol arkadasim ben kontroller icin gidiodum ama dogum icin guvenemiodum orda bayanlar konusuo bebek dogatken son dakka ben bakilio nerdeyse cocuk dussecek felan erdemde oraya yakin galiba doktoru cok arastirmak lazim
Ne demek acil şifalar diliyorum canimTamam cnm tsk ederim ins gecer hepinize tsk ederimrahatlatytiniz beniii
Canım sanada çok geçmiş olsun. Mümkün olduğunca otururum. 2 ay evde kaldım o kdr zor geliyoki gitmek. Okula gitmek iatemeyen 1. Sınof öğrencisi gibiyim :)Canım fırsat buldukca sürekli otur fazla hareket etme çok yürüme. Bende hafata sonra başlayacagım raporum devam ediyor halla ama dr hep dikkat et dedi yorma yürüme dedi bana
Cinsiyeti bellimi benim oglumdada hic olmamisti cnmKızlar bende nisan annesiyim hic mide bulantısı filan yok ama sanki yediklerim bans fazla geliyor rahat oturamiyorum sıkıştıriyor beni 1 tabak ekmeksiz yemek yiyince patlicam zannediyorum
Evet canım orayıda biliyom orası cok eski değil yeni bir yer bende gitmedimKizlar umraniyede fatih hastanesini çok ovuyorlar ama ben henüz gidemedim oraya ama karesi Komşum falan oraya gitmis
Bende 2 li test için arastirmistim orayi gerçi yaptirmadim ama fiyatlarda erdem ve afiyette gore daha uygun üniversite hassttane olmasida iyidir diyendusunuyorimEvet canım orayıda biliyom orası cok eski değil yeni bir yer bende gitmedim
Kizlar umraniyede fatih hastanesini çok ovuyorlar ama ben henüz gidemedim oraya ama karesi Komşum falan oraya gitmis