2015 Nisan Anneleri

Doktorundan memnunsan gerek yok ama ikinci bir doktor gozü iyi oluyo birinin goremediğini diğeri gorebilir ben yarın arayıp sorcaktım detaylıyı sen soyledin ögrenmiş olduk peki hersey dahilmi bu fiyata yani cd kontroller falnda varmı içinde gerci bana maltepe uzak geldi yanlız başıma bide cok ters kalıyo canım ama sen memnunsan iyi senin için

evet canım ücrete herşey dahil. gerçi ben devam eden hastaları olduğum için ayrıca kontrolü sormadım ama hastanenin kontrol süresi on gün. yani on gün içinde ücretsiz kontrol olunabilir sanırım. maltepede olduğunu da özellikle yazdım çünkü ben bile başta uzak diye tereddüt etmiştim. ama dediğim gibi onun dışında bir olumsuzluk yaşamadım çok şükür. aklında bulunsun yine.

evet canım ücrete herşey dahil. gerçi ben devam eden hastaları olduğum için ayrıca kontrolü sormadım ama hastanenin kontrol süresi on gün. yani on gün içinde ücretsiz kontrol olunabilir sanırım. maltepede olduğunu da özellikle yazdım çünkü ben bile başta uzak diye tereddüt etmiştim. ama dediğim gibi onun dışında bir olumsuzluk yaşamadım çok şükür. aklında bulunsun yine.
Evet canım saol madem yakınız birbirimize yardımcı olalım hastane konularında

Bursa medical parka gideniniz var mı hamişler?ayrıntılı ultrason fiyatı nasıl?bide ne kdr sürüyor?

Öyle valla daha bu ne ki CNm ilerleyen zamanlarda içindeki o anlatılmaz ve seni tırmalayan duygu yoğunlaşıyor .. Benim halan var kızce kıyafetlerine hevesin Rabbim belki ikincide söndürür bakalım bekliyorum sağlıcakla bende :KK66:)
Allah gonlune gore versin canim..her kadin bi kizi olsun istiyo sanirim icten icten.Allah hayirlisini versin hepimize :)

Sen medical parka mı gidiyorsun canım?
Ben pembe mavi ye gidiyorum 291 tl dediler ama 3 hafta sonra giricem ben ne kadar sürer bilmiyorum
Evet canim medical parka gidiyorum.misafirim burada.1 kez gittim.bidahaki gidisimizde ayrintili ultrason cekecegini soyledi.bende sevket yilmazdan randevu aldim.orda cektirip ozeldeki dr uma gostermeyi dusundum.forumdada bi kac arkadas oyle yapiyormus heralde.

Gunaydin kizlar su kilo meselesi uyjularimi kaciriyor az once tartildim ve suana kadar 6 kilo almisim :( 63 kiloyum suan bu gidisle doguma kaadar kac olacagim kim bilir ...

Aynen canım ya bu zaman oldu hala hastane güvensizliğim var bakalım şimdilik devam aslunda umraniye devllet de iyi arkadasım orda normal dogum yaptı gayet memnun işte zeynep kamil evet uzak artık hakkımızda hayırlısı bak

Fiyatı iyiymiş erdem 350 istedi tabi ben yaptırmadım erdeme sormadım detaylıyı nekadara yapıoo ama kesin pahalıdır işte radistanbul goruntüleme merkezini aradım sordum 150 hersey dahil cd veriyo ayrıyetten 2 defa daha kontrole cağırıyo orası kafama yattı canım

umraniye devlet ins cunku sen su bayan die gidersin dogum karsina pat adam hayirdir dersin yok ben onun yerine bakiyorum der o yuzden sevmiom

IMG_20141110_080019.webp

ÇOK ÖZLEDİK ÇOK :( NUR İÇİNDE YAT ATAM

bılmıyorum canım olabılır fırsat bulamamıstır belkıde beklemekteyım hala

sagol canım benım oyle muhakkak onemlı olan sevgı gerısı teferruat :)
Bizim nisan yildonumumuzdu hatirlattim aa 9 kasimmiymis dedi :) hi bari evlilik yildonumunu unutma emi dedim tmm dedi. Hic uzulmem canm kocam, erkekler pek sevmez boyle seyleri . Biz niye kendimize dert edelim bosveriiiinnn :)

Back
X