2015 Nisan Anneleri

kızlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini deli gibi hissediyorm çooook harika bir şey ya balık gibi sanki içimde yüzerken bana çarpıyor :) babamız da kıskanıyor bu durumu çünkü ne zaman elini koysa hareket gidiyor:KK53: zaten eli koyup ta dışardan hissetmek şuan için mümkün değildir çünkü çok hafif bir çarpış oluyor ayy canım yavrum yaa kıpır kıpır maşallah :KK73:
Canım ben de Çarşamba günü koltukta uzanırken kasıklarımda düzensiz aralıklarla hafif ittirmeler hissettim. Genelde uzandığımda ve birşeyler yediğimde oluyor. Hatta az öncede aynı şekilde bir ittirmehissettim. Tam olarak kasık bölgesinde mi hissediyorsun canım?

kızlar ve kuzuları günaydınn..Biz ctesi günü sonunda oğlumla kavustukk,çok şükür kızlar hiç bir problem yok oğlum bağdaş kurmuş oturuyodu yan oturdugu için bacaklarının arasından bize pipisini gösterdi drmuzda bu pipisi bunlarda fıstıkları diye teyit etti :) 17 cm 225 gr olmuş haftasıyla uyumluymuş Allah'a şükürler olsun onunda bizimde keyfimiz yerinde yani :KK46::KK24: 6 aralıkta detaylıya gircez kendi doktorum bakıcak , hastaneye danısmaya sordum ayrıntılı 375 tlmiş. decavitin yanında şimdi gynoferon verdi,basladım,toplamda 4 kg aldım doktorum normal , gidyor dedi böyle giderse normal bir kgla bitirecek gibi duruyorsun dedi.Bizdenn haberler böylee kızlarr herkesin günü haftası güzel olsun inş.:KK15: Atamız da huzuur içinde yatsın inş.En Büyük TÜRKİYE
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün minnoş.

Normalde haftada 45 saat dolayısıyla günde 7,5 saatten fazla yapıyordu. Hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün çalışma saatim 7,5 saate düştü cnm. Doktor raporu getireyim mi dedim hatta Yanımda doktorun yazdığı hamile olduğuma dair rapor vardı. Ama gerek yok dediler. Kanunda Hamileler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz ve gece mesaisi yaptırılamaz yazıyor canım. Süt izni Döneminde de aynı şekilde bebek 1 yaşını doldurana kadar günde 7,5 saatten fazla çalıştırılması da yasak.
canım kamudamı özel sektördemi? ben 9 saat calısıyorum aslında 10 saat 8 de gelmem lazım ama 9 da gelıyrm gec kalıyorum hep. 6 da cıkıyorum o zaman ben 10- 10 bucukta ıse gelmem lazım

Merhaba kızlar, bebeğimin erkek olacağını öğrendik, 17+1'deyim ve hareketleri daha hissedemedim. Bazen seyirme oluyor ama ayırd etmekte zorlanıyorum, sanki kalp atışı gibi geliyor. İnsan gerçekten büyümesini ve kucağına almayı sabırsızlıkla bekliyor
hosgeldin canım saglıkla kucagına oglusunu:nazar::anneadayı: evet canım 2 haftada artsa güzel :KK37:20 hafta olaymıs daha iyimiş:KK45::KK37::KK30:

canım kamudamı özel sektördemi? ben 9 saat calısıyorum aslında 10 saat 8 de gelmem lazım ama 9 da gelıyrm gec kalıyorum hep. 6 da cıkıyorum o zaman ben 10- 10 bucukta ıse gelmem lazım
Canım bu iş kanununda bu şekilde. Kamu ya da özel farketmez. Hamilelerin çalışma saatleri iş kanununda yeniden düzenlendi çünkü.

• Beğen
Reactions: nix
Canım bu iş kanununda bu şekilde. Kamu ya da özel farketmez. Hamilelerin çalışma saatleri iş kanununda yeniden düzenlendi çünkü.
peki yemek molaları bu 7 bucuk saate dahılmı atıyorum ben 30 dk yemek molam var. 8 saatmı calısmalıyım:?

Ben bir MUSTAFA KEMAL IM ,
İZİNDEYİM ..
image.webp

Merhaba kızlar, bebeğimin erkek olacağını öğrendik, 17+1'deyim ve hareketleri daha hissedemedim. Bazen seyirme oluyor ama ayırd etmekte zorlanıyorum, sanki kalp atışı gibi geliyor. İnsan gerçekten büyümesini ve kucağına almayı sabırsızlıkla bekliyor
Rabbim hayırlı , uğurlu etsin oğluşunu CNm .. Sağsalim kuçağına Alman dileğiyle ..

Sanırım ben de hissetmeye başladım artık :) Çok güzel bi duygu gerçekten şükürler olsun. Bi anlık oluyor zaten sanki baloncuk patlıyormuş gibi oluyor anlatılacak gibi de değilki o his :KK33:
Evt sanki üst katta birileri vardırda tıkırdı eder ya işte öyle olucak yakında misafirlerimiz daha çok pıtırdıcıklar :)) anlatılmaz zaten CNm ancak yaşanır ve yaşayan bilir ..

Back
X