Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım bi prenses daha geliyor ne güzel maşallah ona nazar değmesin kuzuyakızlarrr doktordan gelıyorum benim minnağım kesin kızmış..kıpır kıpır, bi yerınde durmadı yahu. 3lü test sonucum normal cıktı. ayrıntılı us ıcın randevu alacagım yarın.
![]()
Hay maşallah Size. Hayırlı olsun prensesimiz :)kızlarrr doktordan gelıyorum benim minnağım kesin kızmış..kıpır kıpır, bi yerınde durmadı yahu. 3lü test sonucum normal cıktı. ayrıntılı us ıcın randevu alacagım yarın.
![]()
Evet artık gaz hareketlerinden ayırt etmeye başladım sanırım :) Allah onları bizden ayırmasın inşallah da hep tekmelerini hissedelim kuzucuklarımızın :)Evt sanki üst katta birileri vardırda tıkırdı eder ya işte öyle olucak yakında misafirlerimiz daha çok pıtırdıcıklar :)) anlatılmaz zaten CNm ancak yaşanır ve yaşayan bilir ..
Aynen öyle oluyor kuzum gözün aydın :) ben 13. Haftada başladım hissetmeye yakında tepikleriyle mutlu eder annesini inşallahYa erken mi bilmiyorum ama bende hissediyorum galiba :) içerde bir kıpırtı oluyo sanki kalp atar gibi :) bu zamanlarda hiasetmem normal mi acaba :) bu arada bebişler bizi duyabilirmiş artık ben yavaş yavaş sohbete başlıycam kuzumla :)
Ben variim :) ivf oldugundan normal degil sezaryen olucakmisim.oyle diyor gittigim drlar.. ben epidural istiyorum. Hrm bebegimin dogdugunu gormek hem de hemen süt verebilmek icin. Benim ilk olucak, ben de cok heyecanlaniyorum dusundukceKızlar sezeryan olacak varmı aranızda genel mi oluyorsunuz..ben ilkinde genel olmustum şimdide uyuyup uyanmak istiyorum Allahın izniyle..şimdiden strese girdim ben nedense![]()
benimde aynı cnm geçmeyecek galiba gece uyuyana kadar çok kötü oluyorum ağız sulanması mide bulanmasındanda kötü yutsam yutamıyorum devamlı ağzıma bişey alma gereksinimi duyuyorum ALLAHIM yardımcımız olsunnnKizlar merhaba güzel haberlerinizi alinca seviniyorum. Allahim hepimizin yardımcısı olsun. Benim de 3-4 gündür baş agrim var ve agiz sulanmam hâlâ gecmedi tukurmekten silmekten yara oluyo agzim. Benim gibi olan veya geciren varmi.
Bi oğluş daha geliyor maşallah annesi :) nazar değmesinMerhaba kızlar, bebeğimin erkek olacağını öğrendik, 17+1'deyim ve hareketleri daha hissedemedim. Bazen seyirme oluyor ama ayırd etmekte zorlanıyorum, sanki kalp atışı gibi geliyor. İnsan gerçekten büyümesini ve kucağına almayı sabırsızlıkla bekliyor
ne artar nede görür taa benim ilk gebeliğimde atrıyordiye haber çıktı milleti pof pofladılar ama nerde daha çıkacak hıhhhhttp://ekonomi.haber7.com/gundem-veriler/haber/1219633-calisan-annelere-iyi-haber-dogum-izni-artiyor
Çalışan annelere iyi haber: Doğum izni artıyor
2015 yılı planına göre, doğuma bağlı faydalanılan izinler, kadınların istihdamını azaltmayacak şekilde iyileştirilecek.
Çalışan anne adaylarına yönelik önemli düzenlemeler için düğmeye basılıyor. Türkiye'nin 2015 yılı planında sahip olunan genç nüfusun yarattığı demografik fırsat penceresinden azami derecede faydalanılması, toplam doğurganlık hızındaki düşüşlerin önlenerek üretken ve dinamik nüfus yapısının korunması, nüfusun yaşam kalitesininyükseltilmesi amaçlanıyor.
Bu doğrultuda, gelecek yıl doğuma bağlı olarak faydalanılan analık, babalık, refakat izinleri ve ücretsiz izinler, kadınların istihdamını azaltmayacak şekilde iyileştirilecek. Uzaktan, yarı zamanlı çalışma gibi modeller geliştirilecek.
İŞE DÖNÜŞE GARANTİ
Doğuma bağlı izinlerde özel sektör ve kamu arasındaki farklılıklar mümkün olduğunca giderilmeye çalışılacak. Doğum sonrası işe dönüşlerin garanti altına alınması amacıyla hukuki düzenlemeler yapılacak. Ebeveynler için doğuma bağlı olarak uzaktan, kısmi veya yarı zamanlı çalışma gibi alternatif modeller geliştirilerek, kamu ve özel sektör çalışanlarına bu çalışma modellerinden faydalanma imkanı sunulacak. Okul saatlerinin çalışma saatleri ile uyumlu olmasını sağlamak üzere, velilerin talebi olması durumunda ve uygun bir ücret karşılığında etüt uygulaması gerçekleştirilecek. Özel sektör tarafından kurulacak kreş ve gündüz bakımevleri için sağlanan 5. bölge yatırım teşviklerinin uygulamadaki etkinliği araştırılacak, erken çocuklukdönemi bakım hizmetlerine erişimiartırabilecek alternatif modeller geliştirilecek.
77.3 MİLYONLUK TÜRKİYE
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi verilerine göre; 2013 sonunda 76.7 milyon olan Türkiye nüfusunun bu yılın sonunda 77.3 milyona ulaşması bekleniyor. 2006 yılında 2.21 çocuk olan toplam doğurganlık hızı, 2013'te 2.07'ye geriledi.
benimde aynı cnm geçmeyecek galiba gece uyuyana kadar çok kötü oluyorum ağız sulanması mide bulanmasındanda kötü yutsam yutamıyorum devamlı ağzıma bişey alma gereksinimi duyuyorum ALLAHIM yardımcımız olsunnn![]()
Mükemmell o zaman çok mutlu oldummmm :) inşallah canım istediği kadar tepikleyebilir annesi ayaklarından öper onu :)Aynen öyle oluyor kuzum gözün aydın :) ben 13. Haftada başladım hissetmeye yakında tepikleriyle mutlu eder annesini inşallah
bende varım maalesef ilkim sezeryan olduğu için mecburiyetten yine sezeryan olacakBen variim :) ivf oldugundan normal degil sezaryen olucakmisim.oyle diyor gittigim drlar.. ben epidural istiyorum. Hrm bebegimin dogdugunu gormek hem de hemen süt verebilmek icin. Benim ilk olucak, ben de cok heyecanlaniyorum dusundukce![]()
canım beımde tup bebek banada sezeryan dıyorlar bende kabul ettım zaten zor hamıle kaldım bebegı rıske atmaya degmezBen variim :) ivf oldugundan normal degil sezaryen olucakmisim.oyle diyor gittigim drlar.. ben epidural istiyorum. Hrm bebegimin dogdugunu gormek hem de hemen süt verebilmek icin. Benim ilk olucak, ben de cok heyecanlaniyorum dusundukce![]()
Geçmiş olsunSağlı sollu dişlerim ağrıyoooooooor, yardıııım :.......((((((
Bende de baş ağrısı oluyor ve ağzımda kuruluk var senin aksine .. Benim ki yüksek tansiyondan sende istersen tansiyonunu ölçtür CNm ..Kizlar merhaba güzel haberlerinizi alinca seviniyorum. Allahim hepimizin yardımcısı olsun. Benim de 3-4 gündür baş agrim var ve agiz sulanmam hâlâ gecmedi tukurmekten silmekten yara oluyo agzim. Benim gibi olan veya geciren varmi.
Aynen kuzum bi doğsunlar görürler onlar tepiklemeyi :) 100 katı öpücük varMükemmell o zaman çok mutlu oldummmm :) inşallah canım istediği kadar tepikleyebilir annesi ayaklarından öper onu :)
Normal yapabilirsin CNm yapabilen bir doktor bulman yeter ki eğer buna müsait görülürsen .. Benimde ilki sezeryan ama ikinciyi normal yapabilirsin derlerse düşünüyorum ..bende varım maalesef ilkim sezeryan olduğu için mecburiyetten yine sezeryan olacakama tercih hakkım olsa normali isterdimmm
![]()