2015 Nisan Anneleri

Banda kan ilaci vermedi degerim 11 cikti dusuk gynoferron demir ilaci kullaniyorum israra yine istedim demir ilaci kan ilaci ayni diyor dr ama arkadaslar hem demir hem kan ilaci kullaniyor bnde bu konuda endiseliyim
Aynı şey zaten ☺ merak etme, ilacını düzenli kullan düşmeye devam ederse dozunu arttırır doktorun

canım ben de aynı diye biliyorum hatta kan ilacı derken onlardan bahsettim,gyneferon,ferrumfort gibi ama şuan sadece decavit kullanıyorum.Değerim 10.2 çıktı.
Gercektenmi bende ayrı şeyler sanıyordum o zaman dr söylemediyse eczaneden al kullan canım dr lar bazen önemsemiyor ama kan degerin benimkinde de düşükmüş mutlaka kullan

Gercektenmi bende ayrı şeyler sanıyordum o zaman dr söylemediyse eczaneden al kullan canım dr lar bazen önemsemiyor ama kan degerin benimkinde de düşükmüş mutlaka kullan
tamam canım yarın mutlaka önce drumu aricam ve muhtemelen 'başla'dicek.Ama neden dikkat etmedi bilmiyorum,normalde çok iyi bi dr ama 'şunu ye,şöyle yap'falan yok.Sadece bebeği inceliyor ama alanında çok iyi diyorlar,riskli gebeliklere bakıyor.

kızlar kan ilacı kullanıyor musunuz?Ben 17+5 im,drum hala kan ilacı vermedi,aklına mı gelmedi dicem ama beni takip eden dr sonuçta,onun beni yönlendirmesi gerekmez mi?Sağlık ocağında tahlil yaptırdım değerim düşük 'nasıl başlamadın daha'diyor sağlık ocağı dru.Yarın aramayı düşünüyorum drumu. :KK43:
Kuzum benim daha önceki doktorum da vermemiştir 16. Haftaya kadar özele gittiğimde verdi ancak. O yüzden değiştirdim hatta devletteki doktorumu. Unutmuş olabilir canım arayıp sormanda fayda var

Prens ve prenseslerimiz için :) iyi geceler annişler ve tatlı sıpaları
IMG_36089779467361.webp
IMG_36085404747441.webp

Iyi geceler kizlar. Her doktora gidisinizde kan mi veriyorsunuz? Ben bugun kontrole gittim. Ultrasonda uzun uzun bebege bakti. Sonra sikayetlerimi dinledi ilaclarina devam et dedi. Bu kadar. Kan falan vermedim test yapmadi. Sizin nasil geciyor kontrolleriniz?
Bu arada kesinlesti oglum geliyor. Adi da Onat Serdar olacak

Hiç duymadım ve aklıma da gelmedi doğrusu. Üşümeyeceğin sıcaklıkta yıkan bence, üşüyüp hasta olman daha kötü, hem tenine değen sıcaklığın onu etkileyeceğini düşünmüyorum, o Allahın izniyle o kadar iyi korunuyor ki. Hem kaynar suyla da yıkanmıyorsun sonuçta. Çok sıcak su bence sadece cildini etkiler, bir de buhar sıkıntı yaratır. Benim öyledir mesela asla buharda kalamam.
Canım yalnız şöyle bir durum var sıcak su sıcak hava kan damarlarını genişletir. Soğuk hava ve soğuk suda daraltır. Buda kan akışını etkiler. Hamilelikte sauna hamam kaynak sularına girmeyi de önermiyolar. O yüzden çok sıcakta yıkanmamak gerekir.

Back
X