Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1303064 Büyümüş müyüz teyzeleriiiii:) İşte bu benim tepik canavarı kuzum:)
buyumus annesi nur topu gub ii olur insallah sagliklo sihatli
Oyyy maşallah ona büyümüş büyümüş inşallah daha da büyür sağlıkla kuzum benim :)Büyümüş müyüz teyzeleriiiii:) İşte bu benim tepik canavarı kuzum:)
Oyyy maşallah ona büyümüş büyümüş inşallah daha da büyür sağlıkla kuzum benim :)
Amiiiin inşallah canım :) Evet çok şükür Allah bize de nasip etti bundan güzel duygu yok gerçekten bi de kucağımıza aldğımızdaki duygu var onu tahmin edemiyorum hiç :)Amin güzel teyzemiz bizim:) Hepimin kuzusu sağlıkla büyüsün, gelsin kollarımıza inşallah:)
Hamileler hep özenirdim, özellikle karınları dünya tatlısı gelirdi gözüme:) Şimdi bizlerin de vaaaaarrrr:)
Ewet canım Allah sag saglim kucagımıza almaya nasip etsin evlatla3ımızısende çok zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsun.. çok zor bir durum gerçekten inşallah allah ebbeğini sana bağışlar .. hepimizin bebeğini... stres üzüntü en büyük düşmanımız... heleki bu dönemde..
Rabbim evlatlarımızı korusun canım inşallah doğumla birlikte kistlerden kurtuluruzGeçmiş olsun canm.. Allah bu bebeğini sana bagislasin.. Hepimizinkini de inş. Bnmde sol yumurtaligimda kist var baya büyük portakal kadarmis.. Hamile kalmak bana da sans oldu kisti falan bilmiyordum. Suan tedavi de yapamiyorlar duruyor. Kimisi bebekle birlikte buyuyirmus. Ama bizimki birkac milim kuculdu ins oyle kuculur gider.. Yoksa dogumda ameliyatla alincak. Annemin arkasasinin da ayni şekilde varmis zamanında doktor demiski senin hamile kalman mucize.. Tek yumurtaliga düşüyorsun çünkü. Allah bebislerimizi korusun..
Amiiiin inşallah canım :) Evet çok şükür Allah bize de nasip etti bundan güzel duygu yok gerçekten bi de kucağımıza aldğımızdaki duygu var onu tahmin edemiyorum hiç :)
Eveet haklısın şimdi öğln yemeginde yiyeyim soganı nede olsa doğal antibiyotikBal-TARçın muhteşem bir ikili boğaza gribe çok iyi geliyor canım bol bol su iç bir de nar ye o da çok iyi geliyor bide ben sabah kahvaltısında bir soğanı ince uzunlamasına doğrayıp tuzlayıp limonladım bide nar ekşisi döktüm burnumun akmasını geçirdi.
canım ben aldım lierac bir eczaneden 200 ml alana diğer 200 ml %50 indirimli olan kampanyadan ama 216 tl ye aldım. galiba kazıklandım![]()
Sac cikarken bulanti degil mide yanmasi yapar diye biliyorum ben. Geçmiş olsun canm..günaydın kızlarr hayırlı cumalar :)
dün gece gebelikteki ilk istifram oldu bu.haftalarda olurmuymuş çok ama çok zordu sanki organlarım çıkacak gibiydi rabbim sürekli bunu yaşayanların yardımcısı olsun biran önce atlatmayı nasip etsin..acaba midemimi üşüttüm birde bebegin saçları çıkınca bulantı yaparmış dogru olabilirmi kızlar
İnan hepsini ben de düşünüyorum hayal ediyorum kime benzeyecek diye düşünüyorum çok şey düşünüyorum aslında ama tahmini şu anda imkansız tek dileğim hepimizin sağsalim kucağımıza almamız ve Rabbimin onları bize bağışlaması sonrada burdan bebeklerimizin gelişimlerini paylaşırız yemek yedi yemedi kustu gazı var vs vsBazen hayal ediyorum onu. Ellerini, ayaklarını, poposunu, gözlerini, kokusunu... Kucağıma alıp dolaşmaya çıktığımızı. Altını değiştirdiğimi... o micik kıyafetlerin içinde onu göreceğim anları... Hayali bile beni ağlatıp deli edecek güzellikte... Gerçeği nasıldır onu tahmin etmek mümkün değil sanırım...
Allah'a şükür bize bu muhteşem duyguyu yaşattığı için. İsteyen herkese nasip etsin. Çok başka bir şeymiş:)
Sagol canım deneyeyim söylediğin tarifiSIYAH TURP AL MARKKETTEN İÇİNİ OY VE BAL KOY. TURPUN DİBİNİ KES, SİYAH KISMINI, İYİCE KESME BEYAZ KISMI KALSIN, TAS GIBI OLSUN. TURPU BIR KASEYE OTURT. BIR GECE İÇİ BALLA BEKLET. SABAHA KESEYE SUYU CIKMIS OLACAK. O SUYU İÇ, BALIDA YE:) BOGAZ AGRISI OKSURUK VS. BIRE BIR. BEN DE HASTA OLDUGUMDA SAYESINDE ATLATTIM CANIM. IHLAMUR IC BOL BOL. SIVI TUKET GECMIS OLSUNNNNN
129 lira baya uygun geçen ben depoya baktım burda okuyunca bana gelişi 159 lira baya fark var tek kafama takılan acaba son kullanma tarihi ne?
öylemi canım olabilir haklısın biraz önce burdaki arkadaşta midem yanmıştı dedi dogrudur muhakkak :) teşekkür ediyorum :)Sac cikarken bulanti degil mide yanmasi yapar diye biliyorum ben. Geçmiş olsun canm..
canım 20. haftaya gırdık ama bende cızgı fılan cıkmadıKizlar bisey sorucam en son hamileligim bundn once yani 8 sene evveldi saniyorum ki unutmusum gobek cizginiz ciktimi bu sabah baktim cok hafif belirmis benimki sanki daha erken cikmisti digerlerinde yada ben yaniliyorum ama cok kafama takildi sizlerinki nasil yada ne zaman belirmeye basladi