2015 Nisan Anneleri

aradim arkadasim 150 tl dedi demekki diger hastane anlasmali oldugu icin on lira kar ediyor 4 boyutlu ultrasyonlari varmis gelirlsmislerinden 10 gune kadar daha detayli bi makine daha gelecekmis bana bi hafta daha bekle dedi bebek biraz daha buyusun dedi gelmeden 3 gun once randevu al dedi 2 kez bedavada muhane hakki veri herseyi cikar dedi cinsiyeti durumu sagligi suanlik aklimdaki afiyeti sildi diebilirim

Kuzummm Allah'ın izniyle bir şey çıkmayacak inşallah bebeğinde. Doktorlar bazen felaket tellalı gibi hiç yoktan bir şey buluyorlar. İstanbul dışında yaşadığım için hastane önerim yok malesef. Ama iyi araştır ve habersiz bırakma bizi de. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

oncelıkle gecmıs olsun dılerım sıkıntı yoktur, kartal lutfükırdar eg. ars hast de bıldıgım kadarıyla bakıyorlar hatta rısklı durumlarda ertesı gun ayrıntılıya alıyorlar. ben buna sahıt oldum gecen hafta

kartal bana uzak ve hic gitmedim bi yer esikde pek ilgilenmiyor o yuzden biraz yakin ve gidebilcem bi yer olsa daha ii olur

Kuzummm Allah'ın izniyle bir şey çıkmayacak inşallah bebeğinde. Doktorlar bazen felaket tellalı gibi hiç yoktan bir şey buluyorlar. İstanbul dışında yaşadığım için hastane önerim yok malesef. Ama iyi araştır ve habersiz bırakma bizi de. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Allah razi olsun dualarinizi kabul etsin.bende butunnnn bebekler ve anneleri için yapiyorum.hareketlerini hissettinmi canim?

Sagol canım rapor almadım eger hafta sonu iyi olmazsam pazartesi alırım.onlardan yapıyorum tatlım ama onlarla gececk gibi degil benimki iltehaplanmıs ancak antibiyotik gecirir yinede içiyorum onlardanda kuzum Allah razı olsun Rabbim hrpimizi korusun:D

cok sagol gülüm insallah.zaten ilk bogaz agrısı olarak baslıyo sonra iltehaplanıyo dikkat etmek gerek,rapora cok ihtiyacım var gülüm ama biraz zor gibi arkadaslar egitime gidecek kimse kalmayacak :KK14::KK43:ama cok kötü olursamda napayım alacagım mecbur.sizde dikkat edin gülüm bide kıs döneminede denk geldik napacaz bilmyom Allah korusun hepimizi bebeklerimizide:D:D:D

canım sende cok dikkat et cok gecmiş olsun Rabbim şifa versin tüm hasta annişlere:Dyapıyodum kuzum ama iltehaplanmıs doktor bu griple kalmaz dedi yani antibiyotik verdi mecburen.eger iltehap olursa mutlaka doktora git gülüm sende.insallah gecer hiç bişeye gerek kalmaz canım:D
Amin kuzum dikkat et kendine :)

arkadasim cok saol bende oyle dusunmek istiyorum sonucda Allaha sukur kalbi atiyo haraket ediyo suyu normal ama benim adet sancisi gibi sancim var 5 alti gundur sirtimdan onume gecti sanki kan geldi gelecek daha beyaz akintim ama oda korku tuyor beni

ıyı geceler kızlar bebeği erkek denılıpte sonradan kız denılen oldumu acaba?

Allah razi olsun dualarinizi kabul etsin.bende butunnnn bebekler ve anneleri için yapiyorum.hareketlerini hissettinmi canim?

Amin kuzum cümlemizin...

Hissediyorum ben hareketlerini üç haftadır. Ama son bir haftadır inanılmaz belirginleşti güm diye vuruyor:) Sen hissedebildin mi kuzunu:)

arkadasim cok saol bende oyle dusunmek istiyorum sonucda Allaha sukur kalbi atiyo haraket ediyo suyu normal ama benim adet sancisi gibi sancim var 5 alti gundur sirtimdan onume gecti sanki kan geldi gelecek daha beyaz akintim ama oda korku tuyor beni

Korkma bitanem. Eğer bu günler adet günlerinse vücut o rutine alıştığı için sancı olabiliyor. Ya da rahim kasları gerildiği için oluyor. Bende de var bu ara. Sen içini ferah tut Allah'ın izniyle her şey güzel olacak. İnşallah içine sinen bir hastanede muayene olup güzel haberler getir bize:)

cnmm geçmiş olsunnn evham yapma lütfen bu doktorların abartmakta üstlerine yok, emin ol bişey çıkmayacak :)

Back
X