2015 Nisan Anneleri

Maşallah valla ya:confused:Benim annem de beş çocuk doğurmuş. En küçük benim. Sadece beni hastanede doğurmuş. Ama 5 kilo doğmuş kardeşlerimden biri. Annem diyor ki tatlııı bir sancı geldi hemen doğdu. Bayılıyorum anneme ya dogumu öyle güzel anlatıyor ki hiç korkmuyor insan :KK31:

Sapık deme kız çocuğa:rolleyes:

Ayy koku benden gelmedi diyor ya gülmekten öldüm şapşal sıpacıklar :KK71:Yerim ben onun kokulu kötünü:rolleyes:
Bende bayıldım valla anacına Rabbim hepsine uzun ve hayırlı ömür nasip etsin inş .

Ayy cok güzel tatlim yaaa bayildim.. :nazar::nazar::nazar:ağız tadıyla giydir İnsallah.. Ayy o renklerin içinde yemeli o göbüşü :kk77::kk77:

Yaa çok çok ciciler ciciler Yaa masallah...Ayy tüm bebikleri öpesim var valla :KK45: sapık mi ki benim oğlan :-)

Elif rüya :KK68::KK68::KK68::KK68:

Kuzum benim de esim uzakta malum. Ben de telefonla yatıp kalkıyorum. E okulda evde devamlı bilgisayar... Ben doktora sordum o bana o kadar kısıtlamaya gerek yok zaten her yerde var aynı radyasyon dedi... o yüzden cok takılmıyorum açıkçası

Kizlar sizden özendim Ben de yaa
Gelirken bunlari gördüm. Yazıları Çok kaliteli diyemem ama çok hoşuma gittiler :KK48: bakın popomuzda ne varmis :KK48::KK48:
Çoooook güzel eşimle ben bayıldıkkkkkkkk

Kizlar telefonla cok ugrasmamak gerek ama bende elimden dusurmuyom esim kiziyo hep. doktor gerekirse telefon kullama demis bi hamile arkadasa.karnimizdan uzak tutalim en azindan.

Bunlardı yüklediğim cnm LCW den aldıklarım değil bunlar onları da çeker yüklerim :)
Bunlar gerçekten çok güzel , bittim resmen ve ayrıca çok kaliteli gözüküyorlar . Zürafayı bizde çok seviyoruz,hatta oğlumun bir yaş gününde tema olarak kullandık . Bizimde ilk giydiklerimiz böyle şirin hayvancık motifleri ile süslü idi . Çok keyif alarak giydirmenizi dilerim hepsi süper seçim olmuş .

C
Arkadaslar kilolar nasil ya ben yaklasik 7 kg aldim gozum korktu sonrasinda daha cok alınıyor cunku sizlerin nasil
canım ben 46,5 la hamile kaldim ilk zamanlar yakinip duruydm burada.bugun tartildim 54,4 olmusum.sok oldum.beklemiyodum o kdr.cunku fazla yemiyrm.moralim bozuldu.dusuk tehlikem olmasa hergun yuruyuse cikicam

Canim ben kronik bir reflu hastasiyim. O yanmalari eksimeleri cok cektim insallah sen kisa zamanda kurtulursun. Yanman oldugunda bir iki yudum soguk sut icmeyi dene ama cok degil bir iki yudum. Aradan on dakika gecince yine bir iki yudum daha ic. Eger sikayetin cok fazlaysa gaviscon surubu da icebilirsin. Hamilelikte zarari da yok.
Sagol canim dayanamadigim zaman denerim baharatli falan yiyince de artyomus sanirim bakalim ne kadar surcek sana da Allah yardim etsin canim zor valla

Teyzoşlar nasılsınız?bakamadım bugün işte çok yoğunduk,annemden geldik az önce bir bakim dedim siZlere anneannesi oğlusuma çok cici. Şeyler almış en kısa Zamanda paylaşıcam sizle babaannemizde battaniye örmüş çok güzel hepsine baktıkça heyecanım kat kat artıyo bu arada aldıklarınıza bayıldım güzel günlerde giysin miniklerimiz inş☺️kendiniZe ve bebişlerinize ii bakın canlarr ii gecelerr

canim tesekkurler bu benim 4. bebegim hamileligim cok rahat geciyor ben hep cok rahat gecirdim zaten. tekmeleri hissediyorum ama bu biraz tembel :) fazla yormuyo kendini[/QUOTE]

Kızlar bebiş hareketlerini nerede hissediyorsunuz şuan hala kasık kısmında mı ben orada hissediyorum çunkü...

C

canım ben 46,5 la hamile kaldim ilk zamanlar yakinip duruydm burada.bugun tartildim 54,4 olmusum.sok oldum.beklemiyodum o kdr.cunku fazla yemiyrm.moralim bozuldu.dusuk tehlikem olmasa hergun yuruyuse cikicam

bende 48 kilo kaldim simdi 55.80 gram . oldum kilolar aldi basi gidio diolar asil bes aydan sonra kilo alinirmis yandik yani

Bunlar gerçekten çok güzel , bittim resmen ve ayrıca çok kaliteli gözüküyorlar . Zürafayı bizde çok seviyoruz,hatta oğlumun bir yaş gününde tema olarak kullandık . Bizimde ilk giydiklerimiz böyle şirin hayvancık motifleri ile süslü idi . Çok keyif alarak giydirmenizi dilerim hepsi süper seçim olmuş .

arkadasim yanlislikda bende aldim bir iki hayvan motifli felan ama kuzenim hafiz kendisi soyledi bebeklerin yanina melek gelmez.bebek surekli huzursuz olur dedi hayvan motifleri alma dedi anlattina gore bi bayan varmis cocun perdesinddn tut battanesiye kadar tum esyalar hayvan motifliymis bebek surekli ahliyormus doktora gitmisler doktor anlamamis sonra bir hoca sormuslar hoca oda bakmis hep hayvanli seyler bu odaya melek girmiyo demis zaten kurslara alirken dikkat edeer hayvanli gozlu esya kiyafet getirmeyin die

Kiz annisleride cok canim.biz elif bahar yada elif ruya diye dusunuyoruz.seninkidemi kiz.
isimleri sevdin elif ruya elif bahar elif ruya gibi ama bende esimle djn tartistim tuana rabia rumeysa ümmü gülsüm bunlarj zaten zor begenmistim ama esim daha cagdas begenio cansudayiz hala ikimizde begeniyoruz bu ismi ama bebege isim koymak cok onemli olduk mu isimle cagrilcakmisimZ bazilarin isim olmicakmis bebegimiz bize neden boyle isim koYDUN DIE HAK ISTICEKMIS kaynanam hatimlere gidio hep oyle soyledi bende ii anlamli guzel dinede uygun akla yatan isim.istiyorum bakalim ne olacak

Back
X