- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
8 parça toplamda ben 1-3M aldım :)
Çok güzeller annesiiii:) 8 parça 30 lira harika valla. Sağlıkla giysin tospaan inşallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 parça toplamda ben 1-3M aldım :)
Bende bayıldım valla anacına Rabbim hepsine uzun ve hayırlı ömür nasip etsin inş .Maşallah valla yaBenim annem de beş çocuk doğurmuş. En küçük benim. Sadece beni hastanede doğurmuş. Ama 5 kilo doğmuş kardeşlerimden biri. Annem diyor ki tatlııı bir sancı geldi hemen doğdu. Bayılıyorum anneme ya dogumu öyle güzel anlatıyor ki hiç korkmuyor insan
Sapık deme kız çocuğa
Ayy koku benden gelmedi diyor ya gülmekten öldüm şapşal sıpacıklarYerim ben onun kokulu kötünü
![]()
Çoooook güzel eşimle ben bayıldıkkkkkkkkAyy cok güzel tatlim yaaa bayildim..ağız tadıyla giydir İnsallah.. Ayy o renklerin içinde yemeli o göbüşü
Yaa çok çok ciciler ciciler Yaa masallah...Ayy tüm bebikleri öpesim var vallasapık mi ki benim oğlan
Elif rüya
Kuzum benim de esim uzakta malum. Ben de telefonla yatıp kalkıyorum. E okulda evde devamlı bilgisayar... Ben doktora sordum o bana o kadar kısıtlamaya gerek yok zaten her yerde var aynı radyasyon dedi... o yüzden cok takılmıyorum açıkçası
Kizlar sizden özendim Ben de yaa
Gelirken bunlari gördüm. Yazıları Çok kaliteli diyemem ama çok hoşuma gittilerbakın popomuzda ne varmis
![]()
mango ya baktın mı CNm bu konuda çok çeşitli ben seviyorum çizgisini her çeşit kaban var ki kanımca panço da vardır .Kizlar cici anneler biliyorsunuz havalar soğudu panco almak istiyorum bildiğiniz bi site varmi?montlarimin hic biri olmuyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bende bayıldım valla anacına Rabbim hepsine uzun ve hayırlı ömür nasip etsin inş .
Bunlar gerçekten çok güzel , bittim resmen ve ayrıca çok kaliteli gözüküyorlar . Zürafayı bizde çok seviyoruz,hatta oğlumun bir yaş gününde tema olarak kullandık . Bizimde ilk giydiklerimiz böyle şirin hayvancık motifleri ile süslü idi . Çok keyif alarak giydirmenizi dilerim hepsi süper seçim olmuş .Bunlardı yüklediğim cnm LCW den aldıklarım değil bunlar onları da çeker yüklerim :)
canım ben 46,5 la hamile kaldim ilk zamanlar yakinip duruydm burada.bugun tartildim 54,4 olmusum.sok oldum.beklemiyodum o kdr.cunku fazla yemiyrm.moralim bozuldu.dusuk tehlikem olmasa hergun yuruyuse cikicamArkadaslar kilolar nasil ya ben yaklasik 7 kg aldim gozum korktu sonrasinda daha cok alınıyor cunku sizlerin nasil
Sagol canim dayanamadigim zaman denerim baharatli falan yiyince de artyomus sanirim bakalim ne kadar surcek sana da Allah yardim etsin canim zor vallaCanim ben kronik bir reflu hastasiyim. O yanmalari eksimeleri cok cektim insallah sen kisa zamanda kurtulursun. Yanman oldugunda bir iki yudum soguk sut icmeyi dene ama cok degil bir iki yudum. Aradan on dakika gecince yine bir iki yudum daha ic. Eger sikayetin cok fazlaysa gaviscon surubu da icebilirsin. Hamilelikte zarari da yok.
C
canım ben 46,5 la hamile kaldim ilk zamanlar yakinip duruydm burada.bugun tartildim 54,4 olmusum.sok oldum.beklemiyodum o kdr.cunku fazla yemiyrm.moralim bozuldu.dusuk tehlikem olmasa hergun yuruyuse cikicam
Bunlar gerçekten çok güzel , bittim resmen ve ayrıca çok kaliteli gözüküyorlar . Zürafayı bizde çok seviyoruz,hatta oğlumun bir yaş gününde tema olarak kullandık . Bizimde ilk giydiklerimiz böyle şirin hayvancık motifleri ile süslü idi . Çok keyif alarak giydirmenizi dilerim hepsi süper seçim olmuş .
isimleri sevdin elif ruya elif bahar elif ruya gibi ama bende esimle djn tartistim tuana rabia rumeysa ümmü gülsüm bunlarj zaten zor begenmistim ama esim daha cagdas begenio cansudayiz hala ikimizde begeniyoruz bu ismi ama bebege isim koymak cok onemli olduk mu isimle cagrilcakmisimZ bazilarin isim olmicakmis bebegimiz bize neden boyle isim koYDUN DIE HAK ISTICEKMIS kaynanam hatimlere gidio hep oyle soyledi bende ii anlamli guzel dinede uygun akla yatan isim.istiyorum bakalim ne olacakKiz annisleride cok canim.biz elif bahar yada elif ruya diye dusunuyoruz.seninkidemi kiz.