Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim arada takip etmeye çalıştım. Kuzularin boy kilo larini yazmissiniz MasaAllah hepsine. Bizde carsamba gunu tam üç ayimizi doldurucaz InsaAllah. Ilk ay 1 kilo almisti ikinci ay 700 gr aldi uzulmustum dr iyi dedi bana gore az.basindan beri yardimsiz tek basima bakiyorum esim yardimci oluyo sagolsun oyuzden acemi anneyim gece kaldirmam gerektigini bilmiyordum benim kiz ikinci ayinda gece uykusuna gecince 5-6 saat uyuyordu acikinca uyanir saniyordum. Birde ikinci ayda memeyi iki cekip uyudu cok uzuluyordum. Üçüncü aya girerken duzelmisti. Geceleri üç dört saatte bi kalkip emzirdim emziriyorum. Tek sorun üç gundur gunduz emmek istemiyo meme pozisyonuna alinca bile agliyo kendini sıkıyo kaldirinca bakininca bisey yok geceleri gözü kapali emiyo gunduzleri böyle ac duruyo zorla veriyorum iki uc cekip aynisini yapiyo uzuntumden aglicam var mi boyle olan acik mi yo mu susamiyo da hic emmek istemiyo. Iyice bunalmis durumdayim yorumlariniza cok ihtiyacım var. Kadir gecemiz de mübârek olsun Allahim dualarimizi kabul eylesin.