Haklisin arkadasim dogru duzgun emse kiloyu kafaya takmicam. Anca gece uyursa uyurken memeyi veriyorum gece ikikez emiyi. Emmiyo sabah 10 dan beri uc kez az az emdi o da emerken uyudu zaten. Istemiyo kafasino ceviriyo bagiriyo sutlerde akıyor. Cildirmsk üzereyim biberon alsa sutumu sagip vericem almiyo emzik almiyo cay kasigiyla tukuruyo ne yapıcam ben bi söyleyin serumla mi beslicekler Hrm agliyorum Hem yaziyorum bittim.Canim bir an bu yaziyi ben mi yazdim diye düşündüm kilo alimlari ayni.bebislerin gecen kontrole gittik hemşire beni rahatlatti gayet normal dedi 3 aylik bebek o artik daha az kilo alcak yoksa 7 aylikken 9 kilo bebek mi olacak tosun diil onlar insan yavrusu :))takma kafana emzirmeye devam et o sulu süt de lazim hele bu yaz aylarinda tek su kaynağı ici kurur yavrularimizin Allahim korusun hepsini.ben arada mama veriyorum sma gold 60 cc gunde bi kez bazen iki güne bir dr browns biberonla gayet iyi iciyor mamayida sen kendini üzme annesi sen istesen de buyicek istemesende buyicek o yavrular ben mersindeyim bizim buralarda Suriye den gelen cok kişi var o kadinlarda bebek sahibi bise yemiyolar cogu zayifliktan bitap ama bebekleri gayet saglikli bebek bi sekilde gerekli.besini aliyor anneden sen canini sıkma![]()