Kizlar merhaba bi suredir yazamamistim emmeyen ve ek gida almak istemeyen kizimla ugrasiyorum deniyorum farkli şeyler. Sütümu sagiyordum veriyordum eskisi gibi cikartamiyorum goguslerim yumusadi cok üzülüyorum iki kere anca geliyo saginca mama veriyorum bir öğün. Dilini oynatmaya basladi hecelemeyr yutma refleksi basladi bira biraz yoyo elma armut puresini seviyo tarhanayi biraz zorluyorum yemesi icin. Bir kere yumurta labne karisimi verdim ilk defa 1 cay lasigi sarisindan labneyi sevdiği icin yedi. Bunlar olumlu seyler şükür. Yalniz sebze puresi yediremedim labneyle karistirsam olur mu su iciremiyorum emziremiyorum uyutunca biberonla mama takviyesi o da en fazla 60 iciyo. Sabah kalkinca yatana kadar uc bez degisiyoruz. Uc kere biberonla sut veya mama iki kere de meyve veya meyveli yogurt ve corba gibi az verebiliyorum. Az diiimi kızlar dunden beri buyuk tuvaletini yapmadi bide. Gece uykusunda emzirmeye calisiyorum. Sütüm tenelli gitcek diye korkuyorum cok az cikiyo. Üzgünüm .

Sebzeyi nasil yedirebilirim baska tarhanaya mi katsam. Sehriye corbasi puturlu yiyebilir mi sadece su ve şehriye mi yapcaz. Cok Özür diliyorum kafanizi sisirdiysem acemi anneyim. Bebekleriniz emiyosa cok sanslisiniz kizlar tekrar söylüyorum ama cok zir bu sekilde ugrasmak.