Canim ben emziriyorum ama yatmadan önce tok tutucu bişeyler versem uykusu nasıl olur diye merak etmiyor degilim
S
shrrr
cnm doktor bize yatmadan önce tok tutucu bişeyler yedirin demişti 6. Ayında acıkıpta uyanabilir denişti ben veriyorum hergün üstünede emErek uyuyo uykusuda güzel şülür akşam 11 e doğru yatıo sabah 8 e kadar uyanmıo sora yanıma alıp emZiriom 10 a kadar fln uyuyo ilk basta hipp yukaflı elmalı vermiştim 1 ay sonra 1 kutu arının pirinç unlusunu yaptım dün itibariyle de kendim yaptım pirinç unu ve irmikli meyveli bisküvili pekmezli cevizli karısık muhallebi çok sewdi :) sizler neler yapıosunyz diye merak ettim :)
Kizlar bebegimin disi cikti darisi basiniza ama cok huysuzz gunlerdir duurup durup ciglik atmalar geceleri uyumuyo cok yorucu bir zaman ikincide geliyo heralde huysuzluk devam nekadar surecek bu durum boyle acaba
Canım gözünüz aydın bizimkinin 8. Dişi çıkıyo 4.ayda patladı ilk dişi o zamandan beri sürekli devamı geldi uyku düzeni ilk patlıcagı zamanlar biraz bozuldu arada geceleri uyandı fln ama şimdi daha rahtladı şükür çabuk atlatır inş