- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
- Konu Sahibi ozgulgulece
-
Eki Görüntüle 1260876 Teyzemaşallah.bendeba biz 11+2 olmuşuz Allahim a bin şükür çok iyiyiz maşallah.Öyle hareketliydi ki oğlum 4 yaşında kardeşine bayıldı. Sanırım Abisine benzicek dr çok hareketli olduğu için güçlükle foto alabildi bize. Bu arada erkek gibi görünüyor dedi ama Kasım ayında gittiğimizde netlesir dediEki Görüntüle 1260876 Eki Görüntüle 1260881
Maşallallah canım bebişin kuzu gibi yatıyor ikinci fotoğrafta yüzü bayagı belirgin maşallah.bende ikili test yaptırmak istemedim ense kalınlığına baktı normal dedi dr, canım ilk oğlunda bu testleri yap4ırdınmı birde 3lü 4lü yaptıracakmısınEki Görüntüle 1260876 Teyzeleri Merhaba biz 11+2 olmuşuz Allahim a bin şükür çok iyiyiz maşallah.Öyle hareketliydi ki oğlum 4 yaşında kardeşine bayıldı. Sanırım Abisine benzicek dr çok hareketli olduğu için güçlükle foto alabildi bize. Bu arada erkek gibi görünüyor dedi ama Kasım ayında gittiğimizde netlesir dediEki Görüntüle 1260876 Eki Görüntüle 1260881
Aynen canım. Dr um bana aksi bi sonuç çıkarsa kürtaj ya da amniyosentez düşünür müsün dedi?ben tabiki Hayır diyince sadece ölümlerini yaptı ve gayet iyi dedi. Inşallah sağlık versin hepsine RabbimBende istemedim 2li taramayi gerek duymadım rabbim ınş hepimizin bebislerune sağlık sıhhat versin
Valla canım hareket etmiyor diye dert yaniyordum Rabbim nazarlardan korusun öyle hareket ettiki her yerini çok net gördük ama resimlerde yakalamak pek mümkün olmadı tabi.ben oğlum da 2 li ve 3 lü yaptırdım ama 2 li iyi 3 lü kötü çıktı. Ama çok sağlıklı bir oğlum var maşallah o yüzden testlere guvenmiyorum.ayrica bu kez şeker yüklemesi de yaptirmicam hiç gerek yok. Pek çok dr karşı hattaMaşallallah canım bebişin kuzu gibi yatıyor ikinci fotoğrafta yüzü bayagı belirgin maşallah.bende ikili test yaptırmak istemedim ense kalınlığına baktı normal dedi dr, canım ilk oğlunda bu testleri yap4ırdınmı birde 3lü 4lü yaptıracakmısın
Allah ım Bak sunun durusuna ya resmen ayaklar havada keyif yapıyor; ) maşallahBu da bizim Çarşamba günkü görüntümüz 11+4 e uyumlu demişti. Ense kalınlığı 1,1, Baş- popo mesafesi 4,8 cm.di, kan tahlilinde de sıkıntı yok dedi doktor. Cinsiyet yorumu yapmadı zaten görüntüyü çok zor yakaladı bizimki amuda kalkmış duruyordu 1 saat.
İki kere çağırdı bir dolaşıp geldik fln.16. Haftaya kaldı artık cinsiyet neyse hayırlısı.
Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun arkadaşlar. Yavrularimizin yanımızda olduğu bayramları görmek dileğiyle. :)
Ya benim. Bebiste dr un zoruyla hareket etti dr oynatiyor gobegimi hareket etmiyor en sonunda dayanamadı hareket etti usengecmi olcak bu çocuk yahuAynen canım. Dr um bana aksi bi sonuç çıkarsa kürtaj ya da amniyosentez düşünür müsün dedi?ben tabiki Hayır diyince sadece ölümlerini yaptı ve gayet iyi dedi. Inşallah sağlık versin hepsine Rabbim
Valla canım hareket etmiyor diye dert yaniyordum Rabbim nazarlardan korusun öyle hareket ettiki her yerini çok net gördük ama resimlerde yakalamak pek mümkün olmadı tabi.ben oğlum da 2 li ve 3 lü yaptırdım ama 2 li iyi 3 lü kötü çıktı. Ama çok sağlıklı bir oğlum var maşallah o yüzden testlere guvenmiyorum.ayrica bu kez şeker yüklemesi de yaptirmicam hiç gerek yok. Pek çok dr karşı hatta
:) sağlıklı olsun da inşallah hiç önemi yok. Bence uyku saati olabilir seninkini ondan da olabilir.Ya benim. Bebiste dr un zoruyla hareket etti dr oynatiyor gobegimi hareket etmiyor en sonunda dayanamadı hareket etti usengecmi olcak bu çocuk yahu
Oy oy abi/ablamiz kocaman olmuş maşallah:)Herkese iyi bayramlar bizim minnosun dünkü 12+6 iken 6.4 cm lik fotosu bundan sonraki bayramlari kuzularımizla geçiririz inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi dr amcasınin dediğine göre kızımız gelecek inşallahOy oy abi/ablamiz kocaman olmuş maşallah:)
Maşallah minişe sanki annesinin karnında gülüyor gibi çok net bir resim olmuş canım,Herkese iyi bayramlar bizim minnosun dünkü 12+6 iken 6.4 cm lik fotosu bundan sonraki bayramlari kuzularımizla geçiririz inşallah
sağol canım keyfi yerindeydi ama 3-4 gündür fena gribim öksürmekten içerde ne hale geldi garibim çok merak ediyorum ve üzülüyorumMaşallah minişe sanki annesinin karnında gülüyor gibi çok net bir resim olmuş canım,
Teşekkür ederim canım herşeyi yiyip içiyorum boğazım sicak dursun diye ama balgam oluştu artık çok kötü öksürüyorum dr öksürmekten bişey olmaz dedi ama içim rahat değil çarşamba dr a gidicemGecmiş olsun canım , ama öksürmemek için kendini tedavi etmelisin bal ye sıcak süt için boğazını yumuşat bebeklerimiz içi saglıklı olmalıyız bazen bogazımda gıcık oluyor öksürmemek için elimden geleni yapıyorum bir an önce iyileş acil şifalar diliyorum
Benimde 5 gun geriydi dr adetlerimin duzenli olup olmadigini sordu 35/40 gunde bir deyince 5 gun geriden hesaoladi satimi 5 gun ileri aldi. Seninde adetin duzensizse veya o ay gec yumurtlamis olabilirsin 2 haftadan fazla ger kalmamasi gerekiyor canini bosuna sikma miniklerimiz son aylarda farki kapatir allahin izniylee: 37245481 .!.:slm arkadaslar bende sat'a gore 15+3 ultrason olcumune gore 14+3 hamileyim en bastan beri 1 hafta geriden geliyoruz bu ikinci hamileligim birincide boyle birsey yasamadigim icin bu kez surekli kafama takiyorum ve arastiriyorum . ktigim bazi sitelerde 10 gun geriden gelenler varmis ve hamileligin ilerleyen donemlerinde bu fark kapanmis cok kafam karisti cok ayni durumu yasan varsa lutfen yardimci olsun bana bu arada doktor bunun normal oldugunu soyluyor ama ben birde sezaryen olucam icin bu 1 hafta bizim icin cok onemli anliycaniz isin icinden cikamiyorum
slm arkadaslar bende sat'a gore 15+3 ultrason olcumune gore 14+3 hamileyim en bastan beri 1 hafta geriden geliyoruz bu ikinci hamileligim birincide boyle birsey yasamadigim icin bu kez surekli kafama takiyorum ve arastiriyorum baktigim bazi sitelerde 10 gun geriden gelenler varmis ve hamileligin ilerleyen donemlerinde bu fark kapanmis cok kafam karisti cok ayni durumu yasan varsa lutfen yardimci olsun bana bu arada doktor bunun normal oldugunu soyluyor ama ben birde sezaryen olucam icin bu 1 hafta bizim icin cok onemli anliycaniz isin icinden cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?