- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 198
- 35
- Konu Sahibi ozgulgulece
-
Ayyy maşallah ben de bu perşembe tam 7 olcam inşallah ben de böyle görürüm kuzucugumu. Allah tamamına erdirsin inşallah
Maşallah miniğine annesi, ben de bugün 7. Haftayı doldurdum. Demek böyle birşey bizim bıdık da . Yalnız doktor benim görüntüye tamamen yaklaşınca çıktı veriyor görüntü dağılıyor gibi. Öbür türlü daha net görünüyor şekli şemali :)Bizde bi poz verelim ozaman :) Kalp atışlarını duyduğumuz günden 7+0 dık :) Maşallah deyin bize lütfen:)
Maşallah miniğine annesi, ben de bugün 7. Haftayı doldurdum. Demek böyle birşey bizim bıdık da . Yalnız doktor benim görüntüye tamamen yaklaşınca çıktı veriyor görüntü dağılıyor gibi. Öbür türlü daha net görünüyor şekli şemali :)
bu görüntüyü aldığında kesen kaç mmdi acaba hatırlıyor musun cnm?pirincimin 6 hafta 2 gunluk resmı. 26bın dı bhcg. kese ve bebek net ama resmın resmını cektıgım ıcın pırıncım pek buradan seçilmio
ben bu kese boyutuna taktım biraz da senin kaç mmdi biliyor msn? ben bugün gittiğimde 12mmdi kese ama bebiş yoktu daha görünürlerde...Bizde bi poz verelim ozaman :) Kalp atışlarını duyduğumuz günden 7+0 dık :) Maşallah deyin bize lütfen:)
bu görüntüyü aldığında kesen kaç mmdi acaba hatırlıyor musun cnm?
ben bu kese boyutuna taktım biraz da senin kaç mmdi biliyor msn? ben bugün gittiğimde 12mmdi kese ama bebiş yoktu daha görünürlerde...
Canım 12 mm den fazlaydı eminim ama tam kaçtı bilmiyorum ve alttan baktıbu görüntüyü aldığında kesen kaç mmdi acaba hatırlıyor musun cnm?
Ya bana deli diyebilirsin ama ben resmen bu görüntüde oğlan suratı görüyorum hafif gülümsemiş
Yok estagfirullah:) benim bebis orda kesenin içinde kenara kivrilmis kurtçuk gibi.sj an icin birseye benzemiyor çok küçükYa bana deli diyebilirsin ama ben resmen bu görüntüde oğlan suratı görüyorum hafif gülümsemişO işaretli alanın yanında büyükçe çok ilginç
Tabiki senin bebiş o küçük olan onu biliyorum ben onun sol tarafındaki alanda gördüm her baktığımda da görüyorum çok ilginç bu arada ben erkek olacağını hissediyorum zaten evetYok estagfirullah:) benim bebis orda kesenin içinde kenara kivrilmis kurtçuk gibi.sj an icin birseye benzemiyor çok küçüksen kese dışındaki karaltilari falan mı benzettin
Kuzum senin oğlun olcak belkide bak gözünün önüne erkek bebişler geliyor; )
Inşallah canım inşallah sağlıklı olsun da ne pozlar verirBu arada bende yarına gidicem ve tam seninki gini 6+5 olacak. İnşallah seninki gibi bi foto getirebilirim ....
Bebeğimin. Bugünkü goruntusu 8+4 günlük maşallah diyin kızlarEki Görüntüle 1238973
Ayyy cook teşekkür ederim cumlemizin evlatlarini korusun Rabbim sizinkinide çok mutlu olduk bugün o damarı gördük pit pit atıyor çok heycanli Allahim herkese yasatsin sizinkide artık sekillenmistirAy maşallah ya baya artık şekli cıkmış ortaya. Allah nazarlardan korusun. Bende yarın gidicem 8+3 olucam yarın umarım bende görebilirim böylee :)
Ya maşallah ne kadar belli her şeyi çok güzel Rabbim nazarlardan korusun erkek mi acaba erkek bebek daha erken belirginlesirmis yaBebeğimin. Bugünkü goruntusu 8+4 günlük maşallah diyin kızlarEki Görüntüle 1238973
Maşallah maşallah kuzucuga ben geçen hafta ince uzun kurtçuk gibi görmüştüm 8 den sonra ne kadar da güzel belli oluyorlarmisBuda benim minişim maşallah diyin bizede annişler 8hafta 6 gunlukken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?