2015 nisan bebişlerinin ultrason fotoları

Ya maşallah ne kadar belli her şeyi çok güzel Rabbim nazarlardan korusun erkek mi acaba erkek bebek daha erken belirginlesirmis ya
Aminn ınş bilmiyorum ki bana herkes hep erkek çocuğun olcak rüyamda gördüm falan derler bakalım bende rüyamda erkek bebis gordum ama belli olmaz tabi sağlıklı sihatli olsunda

18.2 mm teyzesi. Ama ağırlığı ile ilgili birsey demedi. 8 gun once gelişimi 2 gün geriden geliyordu bugün 1 gün one bile geçmiş çok şükür
Ne güzel çok şükür, Rabbim ol dedi mi oluyor yavrularımız maşallah. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kipirdamaya başlamış mı artık? Bu takvimlerde yazıyor ya öyle?

Negüzel çok şükür, Rabbim ol dedi mi oluyor yavrularımız maşallah. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kipirdamaya başlamış mı artık? Bu takvimlerde yazıyor ya öyle?
Saol canım cumlemize inşallah. Ekranda kalp atışları net
görünüyor ama hareketlerini varsa da ben anlamadim. Çünkü çok belirgin değildi. Oğlumda 9-10 hafta arası çok net görmüştüm hareketlerini sanırım erken şimdilik. Ama bir haftada çok çok netlediyormus şok oldum hakkaten. Sen ne zaman gideceksin kontrole. Ben 18 gün sonra gidicem

Yarın gidiyorum ben de canım 8+4üz yarın biz de. Bakalım usgye göre kaç çıkacağız?

Merhaba teyzeleri bu da benim miniğimim görüntüsü 8+5 olarak gidiyorsunuz dedi 20mm yani 2 cm olmuş benim can parçam. Kalp atışlarını izledik yine ve doktora kipirtisi görür müyüz dedim ultrason cihazını biraz karnımda dalgalandirdi basladi kipirdamaya bebisim. Çok mükemmel bir duygu ya. Allahım herkesin evladıyla birlikte ona sağlık sıhhat versin. Bize bağışlasın inşallah.

Eklentiler

• PhotoGrid_1410602289025.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 159
Maşallah canim beautiful86, post: 36895320, member: 553951"]Merhaba teyzeleri bu da benim miniğimim görüntüsü 8+5 olarak gidiyorsunuz dedi 20mm yani 2 cm olmuş benim can parçam. Kalp atışlarını izledik yine ve doktora kipirtisi görür müyüz dedim ultrason cihazını biraz karnımda dalgalandirdi basladi kipirdamaya bebisim. Çok mükemmel bir duygu ya. Allahım herkesin evladıyla birlikte ona sağlık sıhhat versin. Bize bağışlasın inşallah.[/QUOTE]
Masallah canim kocaman olmuş bebisin darisi bizimkilerde inşallah.

Masallah canim kocaman olmuş bebisin darisi bizimkilerde inşallah.[/QUOTE]
Siz bizden büyüksünüz teyzesi :) Ne zaman sizin bir dahaki kontrol ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…