2015 nisan bebişlerinin ultrason fotoları

masallah canım Allah onları korusun bizlere bagıslasın amin

Siz bizden büyüksünüz teyzesi :) Ne zaman sizin bir dahaki kontrol ?
Bizim bu sali insallah.fakat benimki pek minik 8+4ken 10mm di dr 7 hafta civarinda dedi. Simdi 11+2de gidecegm ama fazla gerikalmamis olsa bari.[/QUOTE]
Senin geç döllenme mi canım. Aşağıdaki takvimini sat a göre mi yaptın.hafi salı günü de senden güzel haberler alırız insallah

Siz bizden büyüksünüz teyzesi :) Ne zaman sizin bir dahaki kontrol ?
Bizim bu sali insallah.fakat benimki pek minik 8+4ken 10mm di dr 7 hafta civarinda dedi. Simdi 11+2de gidecegm ama fazla gerikalmamis olsa bari.[/QUOTE]
Evet geç döllenme olabilir. Takvimin epey önden gidiyor ondan dedim bizden büyüksünüz diye. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

Sağol caE="bDr um satiutiful86, posgerçeçekti adetlerin düzenli olmadigi için minihim553951"]Woow, mainş. tontişe. 1 haftada nasıl fark atıyor mmler dimi? Darısı bizee. :)[/QUOTE]
Sagol canim dr um satimi bir hafta geri cekti adetlerim duzenli olmadigi icin minigim 10 u biyiriyor ins Darisi size guzel haberlerinizi bekliyorum

[QUOTEsağol caulguBenice çok sasirttpo. Haft: 36968193, member: 241069"]Ya maşallah ona annesi ben de 11 haftada gidicem demek böyle olcak inşallah:)[/QUOTE]
Ayyyy sagol canim benide cok sasirtti 8 Haftamda 10mm di ipek bocegi kozasi gibi 3 hafta sonra 36 olmus eller ayaklar cikmis kafasi belirgin hatta hafiften yuzu bile gorur gormez gizyaslarimi tutamadim bide dr hareket ettirdi eller ayaklar havada cok sevimliydi sizinki dahada buyumus olur yine benumkunin boyuna biraz kisa dedi dr sut yumurtayi her gun ye dedi. Sizin brbislerinde fotolarini bekliyorumm

[QUOTEsağol caulguBenice çok sasirttpo. Haft: 36968193, member: 241069"]Ya maşallah ona annesi ben de 11 haftada gidicem demek böyle olcak inşallah:)
Ayyyy sagol canim benide cok sasirtti 8 Haftamda 10mm di ipek bocegi kozasi gibi 3 hafta sonra 36 olmus eller ayaklar cikmis kafasi belirgin hatta hafiften yuzu bile gorur gormez gizyaslarimi tutamadim bide dr hareket ettirdi eller ayaklar havada cok sevimliydi sizinki dahada buyumus olur yine benumkunin boyuna biraz kisa dedi dr sut yumurtayi her gun ye dedi. Sizin brbislerinde fotolarini bekliyorumm[/QUOTE]
Oyyy kuzu ya ne güzel hareketlerini de gormussun. Allah nazarlardan korusun inşallah onu bizim büyük gün 30 eylül inşallah bi aksilik olmazsa. Inşallah ben de böyle güzel bi foto koyarım o zaman

İnşallah canimozgulgulece, düşün 36971738, member: 241069"]Ayyyy sagol canim benide cok sasirtti 8 Haftamda 10mm di ipek bocegi kozasi gibi 3 hafta sonra 36 olmus eller ayaklar cikmis kafasi belirgin hatta hafiften yuzu bile gorur gormez gizyaslarimi tutamadim bide dr hareket ettirdi eller ayaklar havada cok sevimliydi sizinki dahada buyumus olur yine benumkunin boyuna biraz kisa dedi dr sut yumurtayi her gun ye dedi. Sizin brbislerinde fotolarini bekliyorumm[/QUOTE]
Oyyy kuzu ya ne güzel hareketlerini de gormussun. Allah nazarlardan korusun inşallah onu bizim büyük gün 30 eylül inşallah bi aksilik olmazsa. Inşallah ben de böyle güzel bi foto koyarım o zaman[/QUOTE]
İnsallah canim hep pozitif dusun biz ne kadar rahat olursak bebekler o kadar

[QUOale0101, post: 36972046, member: 576603"]İnşallah canimozgulgulece, düşün 36971738, member: 241069"]Ayyyy sagol canim benide cok sasirtti 8 Haftamda 10mm di ipek bocegi kozasi gibi 3 hafta sonra 36 olmus eller ayaklar cikmis kafasi belirgin hatta hafiften yuzu bile gorur gormez gizyaslarimi tutamadim bide dr hareket ettirdi eller ayaklar havada cok sevimliydi sizinki dahada buyumus olur yine benumkunin boyuna biraz kisa dedi dr sut yumurtayi her gun ye dedi. Sizin brbislerinde fotolarini bekliyorumm[/QUOTE]
Oyyy kuzu ya ne güzel hareketlerini de gormussun. Allah nazarlardan korusun inşallah onu bizim büyük gün 30 eylül inşallah bi aksilik olmazsa. Inşallah ben de böyle güzel bi foto koyarım o zaman[/QUOTE]
İnsallah canim hep pozitif dusun biz ne kadar rahat olursak bebekler o kadar[/QUOTE]
İyi gelisir

Oof bu alıntı içinde alıntı birbirine giriyor cevaplarınızı ayırtedemiyorum kızlar. Niye böyle birleştiriyor ki sistem bu cevapları yaa...

İnsallah canim hep pozitif dusun biz ne kadar rahat olursak bebekler o kadar[/QUOTE]

Tebrik ederim canim... benimde 10 haftalik. Elleri ayaklari hepsini gordum :) bende cok duygulandim . Bulantin oluyormu canim ben berbat gunler geciriyorumm hicbisi yiyemiyorum kisacasi acimmm. Beslenemiyorum. Ogurtulerm cok fazla sizlerde nasil? Serum takiliyrm yoksa dayanamiyrm agliyorum

Kızlar buda bizim 10+0 günlük görüntümüz yarın randevumuz var 12+3 olucaz inş.
Maaşallahhhhh diyelim mercimeğe :)

Eklentiler

• 10+0 gün.webp
    41 KB · Görüntüleme: 163
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…