- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
- Konu Sahibi ozgulgulece
-
Bende Photo Grid programı var oradan tek hd haline getirip yüklüyorum.Arkadaslar telden foto yükleyemiyorum boyut büyük diyo
masallah canımMerhaba teyzeleri bu da benim miniğimim görüntüsü 8+5 olarak gidiyorsunuz dedi 20mm yani 2 cm olmuş benim can parçam. Kalp atışlarını izledik yine ve doktora kipirtisi görür müyüz dedim ultrason cihazını biraz karnımda dalgalandirdi basladi kipirdamaya bebisim. Çok mükemmel bir duygu ya. Allahım herkesin evladıyla birlikte ona sağlık sıhhat versin. Bize bağışlasın inşallah.
Siz bizden büyüksünüz teyzesi :) Ne zaman sizin bir dahaki kontrol ?[/QUOTE]Masallah canim kocaman olmuş bebisin darisi bizimkilerde inşallah.
Bizim bu sali insallah.fakat benimki pek minik 8+4ken 10mm di dr 7 hafta civarinda dedi. Simdi 11+2de gidecegm ama fazla gerikalmamis olsa bari.[/QUOTE]Siz bizden büyüksünüz teyzesi :) Ne zaman sizin bir dahaki kontrol ?
Bizim bu sali insallah.fakat benimki pek minik 8+4ken 10mm di dr 7 hafta civarinda dedi. Simdi 11+2de gidecegm ama fazla gerikalmamis olsa bari.[/QUOTE]Siz bizden büyüksünüz teyzesi :) Ne zaman sizin bir dahaki kontrol ?
Olmuş olmuş maşallah ona tontis in ayakları bile seçiliyorInsallah yukleyebilmisimdir 8hafta 3 gunluk fotomuz 8arti4 cikti
Woow, maşallah tontişe. 1 haftada nasıl fark atıyor mmler dimi? Darısı bizee. :)Kizlar bebisim bugün 11 haftalık olmuş teyzeleri 36 mm boyu
Ya maşallah ona annesi ben de 11 haftada gidicem demek böyle olcak inşallah:)Kizlar bebisim bugün 11 haftalık olmuş teyzeleri 36 mm boyu
Ayyyy sagol canim benide cok sasirtti 8 Haftamda 10mm di ipek bocegi kozasi gibi 3 hafta sonra 36 olmus eller ayaklar cikmis kafasi belirgin hatta hafiften yuzu bile gorur gormez gizyaslarimi tutamadim bide dr hareket ettirdi eller ayaklar havada cok sevimliydi sizinki dahada buyumus olur yine benumkunin boyuna biraz kisa dedi dr sut yumurtayi her gun ye dedi. Sizin brbislerinde fotolarini bekliyorumm[/QUOTE][QUOTEsağol caulguBenice çok sasirttpo. Haft: 36968193, member: 241069"]Ya maşallah ona annesi ben de 11 haftada gidicem demek böyle olcak inşallah:)
Kesinlikle katiliyorum ben yazmakta zorlaniyorum yazilar karisiyor eski hali daha guzeldibence hele telefondan daha zor olduOof bu alıntı içinde alıntı birbirine giriyor cevaplarınızı ayırtedemiyorum kızlar. Niye böyle birleştiriyor ki sistem bu cevapları yaa...
Oyyy kuzu ya ne güzel hareketlerini de gormussun. Allah nazarlardan korusun inşallah onuİnşallah canimozgulgulece, düşün 36971738, member: 241069"]Ayyyy sagol canim benide cok sasirtti 8 Haftamda 10mm di ipek bocegi kozasi gibi 3 hafta sonra 36 olmus eller ayaklar cikmis kafasi belirgin hatta hafiften yuzu bile gorur gormez gizyaslarimi tutamadim bide dr hareket ettirdi eller ayaklar havada cok sevimliydi sizinki dahada buyumus olur yine benumkunin boyuna biraz kisa dedi dr sut yumurtayi her gun ye dedi. Sizin brbislerinde fotolarini bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?