- 26 Haziran 2014
- 1.467
- 2.222
- 208
Ay çok sağol cnm bizde çok sevindik tam bi bayram oldu bize :)çok sevindim canımiltihap dr' un dediği gibi bol su içince kalmıyor bende de vardı suyu artırınca 1 haftada geçti
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok sağol cnm bizde çok sevindik tam bi bayram oldu bize :)çok sevindim canımiltihap dr' un dediği gibi bol su içince kalmıyor bende de vardı suyu artırınca 1 haftada geçti
![]()
Evet cnm ya çok esrarengizhayırlı olsun canım sonunda esrarengiz oğluşun kendini gösterdi demek:) sağlıkla doğsun büyüsün inşallah.
Sağol cnm herşey yolunda amin hepimiz için inşallahKIZLAR BENİM KIZIM 2 GÜNDÜR ÇOK HARAKETLİ HİÇ DURMUYOR SANKİ HİÇ UYUMUYOR RAHATSIZ TABİKİ DEĞİLİM AMA TEDİRGİN OLDUM NORMAL Mİ ACEBA BU DURUM .
MAŞALLAH CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH IM KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN.İNS ŞEKER YÜKLEMENİN SONUCU DA GÜZEL ÇIKAR.
ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ :)
Sağol cnm :)maşaallah paşana
canım bence kız:)
bende bayram yemeklerini yapmakla sancılandım artık
yeğenimin adı pek huysuz:)
canım niye kilo alman gereksin anlamadım gayet normak aldığın kilo bende 5 kilo aldım
al raporunu gitsin çekme canım sıkıntıyı
canım ben ımom kullanıyorum gece yatmadan içiyorum iştahımda kilomda normal
ay o fena oluyor bazen bana da oluyor
aaa kız demiştim bilemedim, gözünaydın canım
çınar yeğenimin adı, kendisi çok çok çok hareketli isimden mi bilmem:) ikiside güzel bence
ha hay bende 6 da kalkmış oluyorum oğlum sağolsun:)
canım bebeğin alır merak etme sen
canım değerin düzgün artması önemli inşaallah sağlıklıdır
çok güzel olmuş
bazen çok hareket eder özellikle bebeğin suyu iyiyse hareketi çok olur canım
Dış gebelikte bhcg cok artar gebedir cnm okızlar az önce bi arkadaşımla konuştum adeti 10 gün gecikmiş beta hcg değeri 200 çıkmış doktoru dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar kan ver demiş sizde özellikle de geç döllenme olan arkadaşlarda böyle bişeyle karşılaşıp sağlıklı gebeliği devam eden oldu mu?
Bu dönemde oluyo sanirim benimkide öyle kipirdakKIZLAR BENİM KIZIM 2 GÜNDÜR ÇOK HARAKETLİ HİÇ DURMUYOR SANKİ HİÇ UYUMUYOR RAHATSIZ TABİKİ DEĞİLİM AMA TEDİRGİN OLDUM NORMAL Mİ ACEBA BU DURUM .
MAŞALLAH CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH IM KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN.İNS ŞEKER YÜKLEMENİN SONUCU DA GÜZEL ÇIKAR.
ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ :)
O bendede var cnm rahimime kadar sizliyorslm güzel anneler bu aralar pek bi aktifimmm normalde yorgun olurdum yerimde durmuyorum resmen ama bazen yani sabah yürüyüs yaparken kasığıma bi ağrı girdi ara ara oluyor sizce normalmı
Bwnce en güzelleri e bebekte cnm bi bak istersenAnneler, daha önce burada park yatak konusu konuşulmuştu. Araştıranlar daha iyi bilirler, ben seçerken dikkat etmem gereken şeyleri bilmiyorum. Şu modellerin görüntüsünü beğendim ama fiyatları diğerlerine göre çok uygun. Nesi kötü olabilir bir yardımcı olabilir misiniz?
http://www.salihbebe.com/productDetail.aspx?ProID=290
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/crystal-baby-cb-809-oyun-parki-black-70-120-cm-129489780
Sağol cnm sakladı ama yakalandı en sonunda şeker miniğimHu huuu kızlar ben geldiiiim
Zafergül canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin.
Demek saklamış heee![]()
Bu zamana kadar nasıl dayandınııııızzz, ebrubirolunda hala belli değil. Biz 12+3'te kesin erkek olarak öğenmiştik.
E haliyle kesin olunca hazırlıklara da ona göre erken başlayabildik
Hadi bismillah sizin için. Artık isim seçme kıyafet seçme sezonu başlasın sizin içinde
Benim oğlum benim Mustafam 32 cm olmuş, 963 gram olmuuuşş. Büyümüş bebikolatamm
1 kilo olmamış mı Hocam dedim. Şimdiki ölçüme göre öyle, şimdi yeniden ölçsem 1 kilodan fazla bile çıkabilir.
Şu sıra biraz yanıltıcı olabilirmiş. Yani 1 kilo diyebilirsin dedi
Benden ilk seferde 75 gr şeker yüklemesi istemişti, neden diye sordum;
50 gr yükleme yanıltıcı oluyor dedi. Azıcık bir yükseklik olsa 100 gr yükleme isteyip tekrarlatmamız gerekiyor dedi.
Bu test anneyi biraz zorlayan bir test. 75 gr şeker yüklemesinde de sonuç garanti oluyor. O yüzden ben tek seferde anlaşılsın diye baştan 75 gr istiyorum dedi. Şeker hikayesi böyle.
Kemiklere, organlara, kalbe, beyine, damarlara yeniden bakıldı. Her şey yolnda değil mi dedim. Tabikii en ufak bir şey olsa hemen söylerim hiç merak etme dedi, çok sağlıklı her yeri her şeyi dedi.
Suyu çok iyiymiş, kordondan giden kan çok iyiymiş. Birde kalp ve kalpten çıkan damarlarla ilgili cihazında yeni bir özellik varmış. İlk bende denedi. Buda çok sağlıklı dedi.
Allah'ım yüzü o kadar güzeldi kiiii bakmaya doyamadııık. Burnu dedim aynı sen eşime. Senin burnun gibi kalkık.
Semih Hoca dedi nereden gördün şimdi kalkık olduğunu burnun Hay Allah'ım dedi.
Eşime döndür başını bakayım burnuna benziyor mu diyor
Şeker kan tahlili ve idrar tahlili sonuçları normal.
Nefes nefese kalma nefes darlığı çarpıntı normal dedi.
Mesela 2 kat merdiveni dinlenmeden çıkabilir misin dedi? Çıkabilirim dedim. O zaman harika dedi.
Nefes alamama durumu sürekli oluyorsa problem olabilir. arada bir gelip geçici oluyorsa önemli değil dedi.
Kasığına karnına bıçak saplanması gibi 1-2 dakikalık sancılar girebilir normal dedi. Bebek büyüyor, rahim büyüyor normal dedi.
Bizden haberler böyle hanımlar. Çok güzeldi bebişimiz ablam eşim ben hayran hayran baktık, esnemesine, hareketlerine ağzını açıp kapamasına... Maşallah sübhanallah..
Bir daha nasipse 1 ay sonra kontrolümüz inşallah. 1 Kasım'da![]()
plesenta previa hakkında bilgnz var mıİKİNCİ ÜÇ AYDAKİ FİZİKSEL DEĞİŞİKLİKLER ve SIKÇA SORULANLAR
• Ağrı ve yanmalar
• Cilt değişiklikleri (gebelik lekelenmeleri, cilt döküntüleri, sivilcelenmeler)
• Kabızlık
• Anemi (kansızlık)
• Bacak krampları
• Kilo artışı
• Vajinal akıntı ve enfeksiyonlar
• Aşermeler
İkinci üç aylık dönem gebeliğin 13. Haftası ile 27. Haftası arasındaki dönemdir.
“Altın dönem” olarak da adlandırılan bu dönemde gebeliğin başlangıcındaki yan etkiler azalmış ve son üç aydaki rahatsızlıklar ise henüz başlamamıştır.
Bu dönemde bulantınız azalmıştır, uykularınız düzelmiştir ve enerjiniz yerine gelmiştir. Ayrıca bu dönemde bebeğiniz size gerçek gibi gelmeye başlamıştır. 16 – 20. haftalar arasında bebeğin hareketlerini hissedebilirsiniz.
4 – 5. Aylarda artık karnınız yavaş yavaş belirmeye başlamıştır. Gardrobunuzu değiştirmenin, 14-16. haftalardan itibaren ultrasonla cinsiyeti görünür hale gelen bebeğiniz için evinizde hazırlıklar yapmanızın zamanı gelmiştir.
Canım bu konu hakkında uzmanlıgımyada tam guvenli bir bilgiye sahıp degılım..plesenta previa hakkında bilgnz var mı
İyiyim cnm iş güç uğrašiyirum iste sabahları eşim uyanditiyi öpücem dediği yerde bende böyle erkenden dikiliyorumZafergül canım hayırlı olsun aldıkların bebiş nerde oturuyosun 212 avm falan.. Bize yakın biliyomusun.. Arabayla 10 en fazla 15 dk ordayım yani.. Demekki yakın yerlerde oturuyoruz.. Kayabası kiptasdayım ben .. Bilirsin belki..
Ofizmir naparsın be kuzum..
Kızlar bugun kızıma bişiler aldım.. Malum bayram.. Yarın kvdemlere gidicez bayrada ordayız..
Bu arada masallah bebegim cok hareketlı .. Hani toplamda bi kaç saat anca hareket etmiyo ayakta iş yaparken ile bi tekmeler yawrumda masallah ...