2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Herkese hayılrı bayramlar... Geç olsun güç olmasın dedim...: D
Hepiniz iyisinizdir umarım..
Bnm kasık agrılarım aksamları özellikle cok bas gösteriyo..
Bakalım.. Kzımda raatsız oldu biraz.. Morelim bozuk.. Hamdolsun geçici bişi ama anne olmak işte....
Onun harıcınde hepimiz iyiyiz .. Bayramda oek gezenedim.. Kvdemlerin yanında kaldık bi annemlere gittim ama cok güsel geçti... Çiftlik gibi bi yer burası hamaklar oiknikler mangallar semaverde caylar.. Kahvaltımız bahcede kızım cok oynadı eglendi.. Biraz daha iyileşsin yine cıkarıcam oynasın atsın enerjîsini...
Dayım hediye olarak anan kucagı allmıs... Saolsun... Artık ev temizliginden sonra yawas yawas hazrlık yapıcam..

Günaydın kızlar, ciciler sayfasına pek kümse bakmıyor o yüzden burada sormak istiyorum. Graco contour prestige park yatakta indirim varmış 579tlden 448'e inmiş. Kullanan var mı aramızda, tavsiye eder misiniz? Ben aslında nuna sena alacak gibiydim, tekerlek konusu kafama takıldı. Ama bunu kv alacak fiyatı biraz daha yüksek ama modeli çok beğendim ne dersiniz bi yardımcı olur musunuz lütfeeen?
Graco contour prestige
9875_buyuk_zoom.jpg

Nuna sena
SAFARI%20SENA%20WITH%20BASSINET%20ANGLE%20(1024x768).jpg

Canım arada çok fiyat farkı var nuna sena baya uygun ama yakından hiç incelemedim.sallanma yani beşik özelliği varsa nuna al derim.graco lar da çok kaliteli oluyor diyorlar ama ben okadar para verme taraftarı değilim.diğer sayfayı da takip ediyorum aldığın ciciler çok hoş

Canım arada çok fiyat farkı var nuna sena baya uygun ama yakından hiç incelemedim.sallanma yani beşik özelliği varsa nuna al derim.graco lar da çok kaliteli oluyor diyorlar ama ben okadar para verme taraftarı değilim.diğer sayfayı da takip ediyorum aldığın ciciler çok hoş
Teşekkürler canım aslında ben de park yatağa çok para vermeyi mantıklı bulmuyorum ama gracoyu hem çok beğendim hem iyi indirim olmuş hem kv alacak hem de tekerlek konusu önemli gibime geliyor. Bakalım indirim bitmeden kv alırsa mutlu olucam herhalde. Cicileri beğenmene de sevindim, daha güzelleri sizlerin olsun canım :)

Anam anam anam diyim ben sizeeee kızlaaar kızlar! :KK57::KK17::KK43::mad::cry:
Duvar kağıdı yapmaya başladık kocam ve kardeşimle, ne zormuş bu iş, gıcık etti bir yandan, totomdan terler aktı diğer yandan. Bi bitsin valla oturup seyreyleyecem bütün gün :confused::confused::confused:

mrhba kızlar bende hamilelik belirtileri var acaba adet döneminde adet ağrısı gibi ağrı çeken varmı. bugün adetin 2.günü pembe kahve akıntı var birde kasık ve bel ağrısı .ağrılar bazen çok oluyo bir sorunmu var acaba :-(

çatlaklar için bebek yağı kullanan var mı, doktoruna danışan? karına sürüldüğü takdirde bebeğe zarar verir mi bilginiz var mı ? bir de ben badem yağı sürdüğümde ovalamaya bağlı ağrı oluyor sizde var mı

Bem badem yağı aldim surdm qmq cildimbyqgli olmasinq rqgmen istedigim sonucu alamadim nemlendirici suruyorum ilk carsiya ciktigimda da bebe yağı qlacam inşallah etkisini gorurum kuzenm kullanmis cok az bi catlagi var belli belirsiz

Selam kızlar banada yardim edin 23 haftAdayim ve dusuk tehlikem var rAhim agzi 2cm e kadar incelmis annemdeyim ve yatak istirahati verdi doktorum sanırım dogurana kadar sorun suki yattigim ve hareketsiz kaldigim icin kAbizim ve tuvalette ayıptır ikinAmiyorum zaten bebek asadA napim kızlar bi akıl verin doktorum 32. Haftayı görelim yeter dedi Rabbim yardımcımız olsun cok üzülüyorum
canım ben de hamileliğin basından beri kabızlık cektim denemedigim sey kalmadı beni tek kurtaran kuru kayısı oldu ama marketlerde satılan sarılardan değil hal de falan oluyo ya hosaflık kuru takır takır işte gün içinde ondan 20 tane falan ye emin ol faydasını gorceksin

kızlar 27 haftalığım 57 ile basladım 67 olmusum yuh yani:S ayrıca benim en büyük rahatsızlığım apış arası denilen yer sanki geriliyormuş gibi ağrıyo hani bacaklarınızı cok acarsınız zorlarsınız da bacak araları acır ya işte öyle :S sanki icerden kemiklerim esniyormus gibi hissediyorum bazıları bu durumun iyi olduğunu söylüyo normal doğumu kolaylaştırıyormuş, bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?

çatlaklar için bebek yağı kullanan var mı, doktoruna danışan? karına sürüldüğü takdirde bebeğe zarar verir mi bilginiz var mı ? bir de ben badem yağı sürdüğümde ovalamaya bağlı ağrı oluyor sizde var mı
Ben dustan cikinca hemen bebe yagi suruyorum hic bi skintim olmadi simdiye kadar

kızlar 27 haftalığım 57 ile basladım 67 olmusum yuh yani:S ayrıca benim en büyük rahatsızlığım apış arası denilen yer sanki geriliyormuş gibi ağrıyo hani bacaklarınızı cok acarsınız zorlarsınız da bacak araları acır ya işte öyle :S sanki icerden kemiklerim esniyormus gibi hissediyorum bazıları bu durumun iyi olduğunu söylüyo normal doğumu kolaylaştırıyormuş, bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?
Ayni dert bende de var persembe kontrol var dr daniscam bugun adim bile atamadim agridan

merhaba kızlar bende hamilelikten şüpheleniyorum adetim 2 gün geçti yalnız kasık ağrısı ve bel ağrısı çok fazla var birde pembe bir akıntım var sizce yerleşme kanaması olabilirmi tecrübeli olanlardan yardım istiyorum :-(

merhaba kızlar bende hamilelikten şüpheleniyorum adetim 2 gün geçti yalnız kasık ağrısı ve bel ağrısı çok fazla var birde pembe bir akıntım var sizce yerleşme kanaması olabilirmi tecrübeli olanlardan yardım istiyorum :-(
Cnm test var adetin gecikmeden bi hafta önce gebelik varsa çıkıyo ben öyle öğrendim miniğimi sakliyorum sonucu hala ikinci çizgi silik çıksada pozitif sonuç :)

merhaba arkadaşlar...bende ocak annesi olacam inşallahhhh...bir kızım olacak hayırlısıyla..isim düşünmeye başladık yavaş yavaş..3 e kadar indirdik dşündüğümüz isimleri ada-alya ve asya ..asya mitolojide güzellik tanrıçası,alya ulu yüce,adanın ise bilinene sözlük anlamı dışında bir anlamı yok(4 tarafı sularla...)..fikrinizi söylerseniz çok sevinirim

merhaba arkadaşlar...bende ocak annesi olacam inşallahhhh...bir kızım olacak hayırlısıyla..isim düşünmeye başladık yavaş yavaş..3 e kadar indirdik dşündüğümüz isimleri ada-alya ve asya ..asya mitolojide güzellik tanrıçası,alya ulu yüce,adanın ise bilinene sözlük anlamı dışında bir anlamı yok(4 tarafı sularla...)..fikrinizi söylerseniz çok sevinirim
Alya cok guzelmis bence ada ve asya cok koyuluyor bu ara ama yinede hangisine daha cok isindiysan onu koy hayirli olsun insallah

[QUOTEce09, post: 37208801, member: 624591"]çatlaklar için bebek yağı kullanan var mı, doktoruna danışan? karına sürüldüğü takdirde bebeğe zarar verir mi bilginiz var mı ? bir de ben badem yağı sürdüğümde ovalamaya bağlı ağrı oluyor sizde var mı[/QUOTE]
Canim Üzgünüm ama krem falan fayda etmiyor olacaksa önüne gecilmiyor bünye meselesi :(

Oh cok şükür evime geldim.gerci keyfim yerindeydi :KK76:
Valla bir insan kendini bi evinde bi de baba evinde rahat hissediyo..
Cuma olan randevumu persembeye aldim melegimi gorucem biseyde alamadim istanbuldsn :KK57:
Ya dedim cinsiyeti degisirse malum doktor kesin demedi.bari az zararla kurtarirdim olayi :KK48:
Gerci ben kizima cok alistim degisirse eger yikilirim resmen :KK17: :KK17:
Ayy ayy Allah korusun :KK51:
Suan en iyisi kendimi şeker testine ve dönüşte kizima alcaklarimi dusuneyim :KK53:

Bence Alya güzel canım, dile hoş geliyor söylemesi

Back
X