- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
okudum canım ben rabbim şifa versinKızlar ofizmir arkadasımız için şifa niyetine birer fatiha ve ayetel kürsi okuyalım mı şimdi...
Arkadasım iyi haberlerini beklıyoruz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okudum canım ben rabbim şifa versinKızlar ofizmir arkadasımız için şifa niyetine birer fatiha ve ayetel kürsi okuyalım mı şimdi...
ALLAH razı olsun canım,ofisizmire sureleri okudumMinione şişelerin kavanoz ve tesbihlerin cok güsel.. Rabbim hevesliginin tadını cıkarmayı nasip etsin inşallah... Cok güseller... Cok tatlılar ...
Masallah diyelim ....
Kızlar ofizmir arkadasımız için şifa niyetine birer fatiha ve ayetel kürsi okuyalım mı şimdi...
İnşallah iyidir cnm iyi düşünelim iyi olsun dua edelim sürekli allahım onuda meleğini de korusun inşallah .Ofizmir insallah iyisindir, merak ediyoruz...
Çok geçmiş olsun canım maşaallah kuzuna çok değil mi ama haftasına göreKızlar mrb hastanedeyim durum iyi dedi acildeyim nst normal dedi alttan muayne olmak istemedim. Bebek 2.83 gr dedi inanamadım sizce doğrumudur bu arada allah sizden razı olsun dua eden tüm arkadaşlar iyiki varsınız
Sağol cnm ne bilim ultrason yamlışmıki neyse antibiyotik ve 200 lük progestan verdi birde üşütme kendini dediÇok geçmiş olsun canım maşaallah kuzuna çok değil mi ama haftasına göre![]()
Olsun cnm bebiş de sende iyisin ya önemli olan o :) dikkat etmeliyiz hepimiz artık havalar soğudu ve vücut ağır artık dinlen bol bol su iç soluna yat hep zor oluyo ama bazen sağa dönmüş buluyorum kendimi :)Sağol cnm ne bilim ultrason yamlışmıki neyse antibiyotik ve 200 lük progestan verdi birde üşütme kendini dedi
Oh bununla geçmiş olsun, sıkıntı yokmuş çok şükür. Antibiyotiği neden verdi, enfeksiyon mu vardı? Bir de kuzunun ağırlığı o kadar olamaz ya zannetmiyorumKızlar mrb hastanedeyim durum iyi dedi acildeyim nst normal dedi alttan muayne olmak istemedim. Bebek 2.83 gr dedi inanamadım sizce doğrumudur bu arada allah sizden razı olsun dua eden tüm arkadaşlar iyiki varsınız
Amin inşallah...Günaydın bendende herkese ofizmirin nesi var geçmişi okumadim son zamanlara girdigimiz bu gunlerde rabbim sorunsuz tamamlamamizinasip etsin
DokturunaKizlar sanki bende erken doğum yapacak gibi hissediyorum kendimi..daha cok erken ama kasiklarimda son iki üç gundur sancim oluyor baya..uzanamiyorum uyuyamiyorum yurumekte zorlaniyorum kasiliyo kanim sanki..kabizim bide..offf off...bide kizlar sanki adet olmusum gibi bi agrida oluyor belimde falan
geçmiş olsun canım merak ettik seni. Kilosu da bana doğru gibi gelmedi sanki.Sağol cnm ne bilim ultrason yamlışmıki neyse antibiyotik ve 200 lük progestan verdi birde üşütme kendini dedi
Doktoruna sormalısın canım. İnşallah iyisindir.Kizlar sanki bende erken doğum yapacak gibi hissediyorum kendimi..daha cok erken ama kasiklarimda son iki üç gundur sancim oluyor baya..uzanamiyorum uyuyamiyorum yurumekte zorlaniyorum kasiliyo kanim sanki..kabizim bide..offf off...bide kizlar sanki adet olmusum gibi bi agrida oluyor belimde falan
Üşütüyor olabilirsin ama bi doktora git erken teşhis herdaim iyiKizlar sanki bende erken doğum yapacak gibi hissediyorum kendimi..daha cok erken ama kasiklarimda son iki üç gundur sancim oluyor baya..uzanamiyorum uyuyamiyorum yurumekte zorlaniyorum kasiliyo kanim sanki..kabizim bide..offf off...bide kizlar sanki adet olmusum gibi bi agrida oluyor belimde falan