2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar hepinize günaydın :-) yahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah :-)
Tebrik ederimmm :) böyle mutlu mutlu yazmana çok sevindim. :nazar::KK49: Tüm gelişmeleri bekliyoruz.
Kizlarr hastanedeyim yatisim yapildi, 3 cm açıklığım varmis, 3 ile 5 dk da bir sancilarim geliyor, dr normal dogum için cok uygunsun, bebegi riske atmadan bi deneyelim olmazsa sezeryana alicam dedi. Bana dua edin lutfenn, cook heyecanliyimm
Hadi hayırlısı... İnşallah rahat bir doğum olur sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın bugün. :KK36::KK36::KK36:
Ayyy çok heyecanlı, sıra bize mi geliyor ne!!!:rolleyes:

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum
Yok ben tam tersi kızımızı çok sevsin diye hep diyorum aynı sana benziyor falan diye. Gerçekten benziyor yalan da değil. Çok sevsin kızımızı istiyorum kıskanmam.

Kizlarr hastanedeyim yatisim yapildi, 3 cm açıklığım varmis, 3 ile 5 dk da bir sancilarim geliyor, dr normal dogum için cok uygunsun, bebegi riske atmadan bi deneyelim olmazsa sezeryana alicam dedi. Bana dua edin lutfenn, cook heyecanliyimm
:KK9::KK9::KK9:allah bi avazda kurtarsın ikiniz de canııımm. tez zamanda kucağına al da bol bol sütün olsun insallah. sağlıkla dönün aramızaaa

Arkadaşlar hepinize günaydın :-) yahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah :-)
gözün aydın canım. allah analı babalı büyütsün inşallahhhh :KK9::KK9:darısı hepimizeee :)

çok sevindim,, bugün de içimden geçirdim kimler doğurdu acaba diye,, pat senin mesajın,,,
ikinizinde sağlıklı olmasına çok sevindim,, umarım herşey böyle rahat ve kolay gider senin için,,,

ne diyeceğimi bilemedim:) ,,, bir avazda kurtarsın,, ikinizde sağlıkla kucaklaşın,,,,

kızlar buda benim dombili halim

2014-12-10-2438.webp

Ocak anneleri, ocak ayına kalamıyoooorrrr:rolleyes:
evtmvt evtmvt canım bir geldin pir geldin yahu.
Çok şükür gözünüz aydın. Hadi hayırlısıyla sağlıkla evinize de dönün inşallah.
Doğumun Ocak ortası gibi görünüyordu? Aynı zamanlarda gibiydik seninle.
Kaç kilo doğdu bebişimiz? Maşallah sübhanallah sütünde gelmiş çook sevindim çok.
Hayırlı sağlıklı evlat olsun Allah bağışlasın.

Queen_21 Queen_21 ayyyyyyyyyy:rolleyes:
:rolleyes:
Çok aşırı heyecanlııı:rolleyes:
Allah kolaylıklar versin, Allah yardımcın olsun. Hakkınızda hangi doğum şekli hayırlıysa öyle olsun inşallah.
Ama 3 cm açıklıkta çok iyi. Şöyle sağlık sıhhatle normal olsa ne güzel olur.
Benimde yarın kontrolüm. Daha erken ama böyle duyunca insan kavuşmak istiyor yaa:KK55:
Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Lütfen yaz merakta bırakma.

sezin_uk sezin_uk çok sevindim bakıcının içinize sinmesine. Çok şükür büyük bir meseleydi bu.
İnşallah gönlünüze göre olur.
Ohoooooo daha çok varmış yahuu 31 Aralık ta nedir.
Sende 37. haftayı mı bitirmiş olacaksın? Şu izin konularını tam bilmiyorum ama hamile kadına eziyetten başkada bir şey değil.
Allah kolaylık versin.
Benim üzerime kafama öküz mü oturdu ne oturdu, yada kamyon mu çarptı bilemiyorum:mad:
Eşim gece çalışıyor bu hafta. Sabah geliyor koma gibiyim, akşam gidiyor koma gibiyim. Kolumu kaldıramıyorum. Kafamı hiç kaldıramıyorum, konuşamıyorum, yürüyemiyorum.
Ayy bilmiyorum bugün biraz daha iyiceyim.
Garibim kocam bana hizmet etmekten ev işi yapmaktan bi hal oldu:confused: Onun haricinde bir şeyim çok şükür.

Yaa Adin paşamız da başladı demek tepinmeye:KK70: tepikcan bunlar yaa:KK70: Kolu bacağı çıkacak karnımın bir yerinden:KK70:

@eflalim dün yazmayınca anladım bir şey olduğunu. Kötü düşünmedim, çünkü beğenilerin vardı mesajlarda, ama ağrısı arttı demek ki diye düşündüm.
Çok şükür her şey yolundaymış. Şifa olur inşallah jel, rahat edersin inşallah. Çok geçmiş olsun

hatibulut hatibulut canım bu doktorların korkutmaları işte. Ama bizde cesaret edemiyoruz.
Tüp bebek riske atmayın sezeryan olun diyorlar. O kadarda istiyorum normal doğum.
Ama öyle tedirgin ediyorlar ki ne düşüneceğimi bilmiyorum. Artık koyverdim, nasıl olursa olsun.
Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah.

Canlar az once banyoda tabure kaydı popo ustu dustum dusa kabıne uzanınca yanlardan ıkı taraflı cıktı ben ıyıym sukur bebısım de hareketlı ama kızımdada dusmustum popoya hep bu popo bu olayı yasıyor esım cok @korktu ama bız ıyıyz :)
Geçmiş olsun canım dikkat et artık çok az kalmış senin maşallah ben korkudan ayakta yikaniyorum ;)

zafergul zafergul canım yaaa çok geçmiş olsun. Okuyunca gözlerim yerinden fırladı, tekrar tekrar okudum.
Ne büyük bir şey geçirmişsin. Allah'ım bir daha yaşatmasın, beterinden korusun. Hay Allah...

@sevdaveysel Ayy o kayınvalide gitsin ötelerde bayılsın. Eşinde ona hak veriyorsa oda ötelerde bayılsın.
Öyle şey olur mu yaa, nasıl sinirlendim, nasıl anlatamammmmm.
Ailen gidip temizlik yapacak evinde öncesinde. Pardon?
@minione ın dediği gibi ayet değil farz değil, yapmayıver mevlüt.
Oku kuranını surelerini kendin. Mevlüt denen şey çok kaide dinin bir emiri haline gelmeye başladı zaten bence tehlikeli bu durum.
Evet heves ediyorsundur benimde çok hevesim var şöyle kalabalık yemekli mevlüt yapmaya, ama bunu kayınvalidenin evinde yaparsan, bunları kabul edersen heves değil, ömrünün sonuna kadar hayal kırıklığı olarak hatırlarsın.
Ki ben mevlütümün adı mevlüt olacak. Mevlüt okunmasını istemiyorum. Hatimler okunuyor şu an Mustafa için. Doğduktan sonrada dağıtacağım cüz, mevlüt günü kısa surelerle birlikte hatim duası yapılacak. İlahi söylenecek.
İlla mevlüt okutmak zorunda değil kimse.

Orada yapılacaksa kayınvaliden her şeyi üstlenir.
Hee şöylede olabilir. Sen onun evi müsait diye orada yaptırmak istiyorsan, kv de bunu yüce gönüllülükte kabul ediyorsa;
temizliğine sen yardım edersin diyelim.
E sen hamile olduğuna göre, ya kadın tutarsın onun için yada kendisi yapar.
Yok hiç birine gelemiyorsa tabi ki mevlüt yapılmaz.

Sen bu şartları kabul edersen; ömrünü sonuna kadar birde bunun pişmanlığını yaşarsın.

Mevlüt yapmaya çok hevesin varsa; kendi evine sığacak kadar 1. derece akraba çağırırsın.
Sandalye yerine tabure kiralarsınız, daha az yer kaplar daha çok insan oturur.

Birde şu açısı var bu işin; mevlüte gelen insan ayrıca bebek görmeye diyede gelmez.
Toplu bir mevlüt yapmayınca, aylarca haftanın her günü misafir ağırlanıyor sonra.
İnsanlar gelmek istiyor çünkü.
Herkes kendi çevresininin nasıl davranacağını az çok bilir sonuçta.
Ben mevlüt yapmazsam haftalarca aylarca gelenim bitmez mesela.
Sağol cnm amiin birdaha yasamayalim inşallah allahım dusmanima dahi yasatmasin :)

Canım benim inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun Allah yardımcın olsun :)

Gözünüz Aydın canım sağlıkla evinizede dönün inşallah sen atlattın darısı sağlıkla bizlere inşallah :)

merhabalar...ben haftalardır sizleri okuyorum ama yazmaya hiç fırsatım olmadı kısmet bu güneymiş:KK66: ben Allah kısmet ederse 2. kızımı bekliyorum ilki 7 yaşında adı Berra ..ve sanırım en yaşlınızda benim:mad: kızımı kucağıma aldığımda 34 olcam. şu an 33.haftamdayım doğumum sezeryan olcak ocak 16 gibi nisa hastanesinde asiye hn.gidiyorum ilk doğumumuda yine 16 ocakta aynı gün aynı hastane ve aynı dr.da yapmıştım :Dvarmı benim gibi ..isim konusunda coook kararsızım önerileriniz bekliyorum SELİN -ERVA-BEYZA -MİNA -YÜSRA bunlardan hangisi güzel sizce?
Hoşgeldin cnm benimde 15 i gözüküyo bakalım hayırlısı :) eltimin kızının adı BERRU allahın 99 ismindenmis çok beğeniyorum ve değişik fazla kimsede yok .

Pınar ben ilk hamileligimde burayı bilmiyodum pek girmesdim nete falan.. Hiçbişiden haberim yokmus.. İnan kapı süsümü kardeşim yapmıstı..zaruro ihtyacları bile eksıktı mesela gögüs ucu kremımı falan dr söledide aldım.. İnsan bi yerden gördükce duydukca heves ediyo
Alkız sende kırk defamı dogurcaz sanki...
Süsle püsle...
sen bide bni gorseydin. Ben nete yine grerdim ama telim beyni kaldrmydu her siteyi her yere gremiydm ilk hamileligmde. İnan hç bişy bilmymşm . Duşun kendi ihtiyaçlarını bile poşete koymuştum hastaneye. Şimdi netten getrtiym ona koycm. Terlk bile koymamişim blmedgmdn bi zor olmştuki dikişlerle o ayakkabiyi gymk . Susten pusten bi haberdm tabi . Şeker sepeti kapı susu burda gordum ; ) sonradan gorme diye buna dyolar heralde ; )

ayy çok geçmiş olsun canim ya . Biara resim atmiştin aynada kndini çekmişin ama kolun iyi masallh Allh beternden korusun ya zafergul sende oyle bi yazmişinki çok norml bişeymiş gbi sasırdım bir an okuyunca.
Evet cnm Sağol alıştık artık ondan normal gibi anlattım resim çekerken çok zorlandım en yer orası işte daha fazla kaldıramıyorum ve çok tutamıyorum öyle fön çekmek koltuk altını almak bi işkence ama dediğim gibi alıştım insan oğlu herşeye alışır :)

Back
X