2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben muayene oldum doktor 3kılo dedı gecen 3100 cıkmıstı dedım bunlar normal durus falan etkıler 3500a kadar cıkar dedı . Alttan muayene ettı acayıp korktum artık her hafta yaparım dedı 2parmak acılman var 3parmakta yatıs yapıyorum sen gıt sımdı pazartesıye kadar sancı su gelmesı kanama cok olursa gel dedı hafıf leke olabılır muayeneden dedı ama olmadı nstde sancın vard dedı bakalım korkudan tırstım ben hazır degılm :KK43:

korkma canım zaten hepimizde korku ve heyecan var
aaa acılman olduysa doğumun yakındır 3-5 güne doğurursun hadi bakalım:D

Canim bende olmuyor. Ama bebislee buyudugu icin baski yapiyor olabilir.

Canim Allah yardimcin olsun. Insaallah bekler bebegin. Zamaninda saglikla gelir dunyaya. Bi gelisme olursa bizi de haberdar et.

Hayirli ugurlu olsun bebisin canim. Insaallah kisa zamanda cikar kuvozden, saglikla kucagina alir evine goturursun bebisini.
Çok Sağol cnm cvp için Geçmezse yine gidicem doktora serum ve başka ilaç vercem dedi doktor .

Eflalim çok çok üzüldüm cnm gerçekten insan ne diyeceğini şaşırıyor . Ama hersey Allah tan cnm Rabbim daha kotusunden korusun . Derdi de derman i da veren allah inş hayırlı haberler duyarız . Ins dediğin gibi dir . Böbrek Pelvis e girmiştir görünmüyor dur. Allaha dua et Rabbim işini bilir bunda da vardır bir hayır .

çok geçmiş olsun cnm benim Rabbim dermansiz dert vermesin . Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş . Üzülme sen uzuldukce bebeğin de etkilenir . Allah yardımcınız olsun .

canım kordon kanı nasıl saklanıyor ve ne için gerekli oluyor .

çok güzel olmuş ellerine sağlık . Nasıl yaptın çok merak ettim .

Allah im sağlıkla yavrunu kucağına almayi nasip etsin cnm korkma herseyin hayırlısı olsun .

Gözün aydın cnm benim Rabbim sağlık versin inş . Kucağına da alacaksın inş .

Hayırlı haberler alırsın inş cnm benim . Allah yardimci olsun .
Sağol canım amin, dualarını çok önemli
Eflalim iş arkadaşımın babasının 65 yaşında farkedilmiş tek böbreğinin olmadığı.. Gönlünü ferah tut, kelimeler sana kifayetsiz farkındayım, ama örnekler çok..Dualarımız seninle..
canım sağol böyle örnekler gerçekten beni çok rahatlatıyor
dualarımız seninle...
burdan iyi haberlerini bekliyoruz
Allah ım yardımcın olsun...
inşaallah canım sağol amin
doğumlar yaklaştıkça kontrollerde sıklaştı hadi bakalım çok güzel haberler alırsınız inşallah

Nego Nego bütün dualarım seninle inşallah allah gönlüne göre iyi sonuçlar verir hakkımızda herşeyin hayırlısı
amin canım sağol
canım yasadıkarın zor ama sonu guzel bıtecek mr da bısy cıkmıcak ben ınanıyorum o guzel gozlerını yorma annesı dogunca senı guzel gorsun oglun
inşaallah canım inşaallah öyle olur
36 ya girdim ben yaa doktor 3 haftaya kadar gelir dedi çok tırsıyorum bide 2. olacak benim utanmam lazım :KK17::KK17::KK23::KK23:
canım benimde 3 haftam var ama sanki daha erken olur gibi geliyor benim korkularım geçti bu haberi duyunca, utanack bir şeyin yok ne yaşayacağını biliyorsun o yüzden böyle hissediyorsun ama ikinciler çok rahat doğar diyorlar hep
Kızlar ben muayene oldum doktor 3kılo dedı gecen 3100 cıkmıstı dedım bunlar normal durus falan etkıler 3500a kadar cıkar dedı . Alttan muayene ettı acayıp korktum artık her hafta yaparım dedı 2parmak acılman var 3parmakta yatıs yapıyorum sen gıt sımdı pazartesıye kadar sancı su gelmesı kanama cok olursa gel dedı hafıf leke olabılır muayeneden dedı ama olmadı nstde sancın vard dedı bakalım korkudan tırstım ben hazır degılm :KK43:
maşaallah canım, açılman başladı demek hadi bakalım her ab gelebilir artık, bak açılman olmuş ama sancını farketmemişsin bile bence çok kolay olacak doğumun ilke gitmesin aklın hemen doğuyor ikinciler
İkisinin de adı doktor ne yazikki ama Allah razı olsun fetal Mr dan bahseden doktordan bizi bilgilendirmeye devam et lütfen aynen bu şekilde neler yapabileceğin konusunda araştırmaya doktorlara gitmeye devam et annelik böyle olur işte takdir ediyorum seni dualarim yanında inşallah güzel haberler alırsın eğer bebeğin tek bobrekle dünyaya gelirse bile senin gibi annesi olduktan sonra her sorunu aşar sen içini ferah tutup olumlu düşünmeye çalış
sağol canım desteğiniz duanın çok önemli sizler böyle yazdıkça rahatlıyorum, siteye girmiycem dedim ama böyle kafam daha rahatlıyor
Sıkma canını bosver canım doktorun tavrını falan sen bebisine odaklan bak hepimiz dua ediyoruz Inşallah bu zorlu süreci tez zamanda atlatır rahat bi nefes alırsın..
sağol canım inşaallah
Bugün benim biraz basim dönüyor kızlar elim kolum hic bi ise gitmiyor cok halsizim hicbiseyim yoktu oysaki uzun zamandir gayet aktif hareketliydim niye böyle oldum ki ya:KK43:
bugün dinlen canım arada olur öyle maden suyu iç mineral kaybın olmuş olabilir
utanma cnm bende tırsıyrm normal
tırsma canım çok kolay olacak doğumun:)
Oyle galıba ayy cnm ıns kolay olur :KK43: az once bı vurdıu ahmert ılk defa bu kafdar canm acıdı babamn yanında bagırdım

benimki hep yakıyor canımı dün benide zıplattı yerimden

Canım çok geçmiş olsun, çok zor yavrun hasta olunca için yanıyor çok iyi anlıyorum Rabbim şifa versin, oğlunda olmaz canım içini ferah tut

geçmiş olsun canım temizlikten olmuştur bundan sonra dinlenmek lazım artık

Canım inşaallah sancıyı durdururlar bebeğin sağlıkla vaktinde doğar

Sende bakmışsın zaten canım, 10 dk da 3 kere girerse o da 50 sn ye sürerse doğum başlamış oluyor

Canım geçmiş olsun, bende 3 hafta kadar önce antibiyotik ve fitil kullandım çok rahatlattı beni yoksa bir ay sancı çekmiştim, trambosit benimde 135 çıkmıştı sonraki tahlilde düzeldi, takip ettir yinede

maşaallah oğluna

Canım bri an önce toparlansın bebeğin inşaallah sağlıkla büyütün

hayırlı haberlerle gel canım

canım kilolu bebeğin doğumu daha kolay olur çünkü bebek kuvvetli olur hemen çıkar

sağol canım , eşimle dün yine konuştum ben sen sebep oldun demiyorum niye böyle anladın suyu çok iç ki suyunda sıkıntı olmasın diye diyorum dedi, ben epey ağladım böyle yaparak beni üzüyor kahrediyorsun dedim, şimdi bir şey demiyor daha, o da çok kötü ben ağlıyorum ama o öyle ruh gibi

maşaallah şehzadene annesi süphanallah

karışmıyım dedim ama pınar gerçekten bazı zamanlar kırıcı cevapların oluyor, merveye böyle yazman hoş olmamış merve senle en çok sohbete eden insan, geçen gün yazmışsın yaşım küçük ama olgunum diye, kendini böyle övmen bile insanları kırdığının farkında olmadığını gösterir, yazılarına bakarak çok olgun olduğunu düşünmüyorum, kırmak istemiyorum ama gerçekleri birilerinin söylemesi lazım diye düşünüyorum, doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş ama önemli değil, haksızlığa susan dilsiz şeytandır demiş Hz Ali susamıycam

en son normal doğum ve sezaryan hakkında yazdıklarına takıldım neyse dedim, sezaryan yaşamadığın halde yoookk normal doğum sancısı zor sezaryanın ki zor değil demişsin yaşamadan nerden biliyorsun s ğdan soldan gördüğünle bu kanaate varamazsın, ben hem normal doğum sancısını yaşadım hem suni sancıyı 8 kere de tuşe muayene oldum üstüne sezaryan oldum, hep diyorum normal doğım sancısında yaşadıklarımı sezaryana tercih ederim yaşamış biri olarak söylüyorum bunu, yine her ikisini yaşayan ablama görede sezaryan ağrısı daha kolay, senin genelleme yapman çok yanlış, bu konuya niye takıldın ne alaka dersen benim mesajımın üstüne yadığın bir mesaj olduğu için, kırılmak yerine nerde hatam var diye düşün derim sana
Çok Sağol cnm tekrar baktiririm trombosit gidince çıkınca hepsi birden çıktı olsun minik kuşum iyi olsun da katlanırim :KK19::KK25:

36 ya girdim ben yaa doktor 3 haftaya kadar gelir dedi çok tırsıyorum bide 2. olacak benim utanmam lazım :KK17::KK17::KK23::KK23:
Bende tırsıyorum :) benimde 2. Bence ilkte ne olacağını bilmediğimizden rahat oluyor ama şimdi ne olacağını biliyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla doğuralım...

Bu konunun kapnmasnı istyrmm artık yorum yapmayın istemyrm . Onun bna dedgi seyler hç kırıcı degildi demi . Koydgu unlem işaretleri sen şakamisin demesi . Bu hakszlk her yerde var hiç bnm de bu sozlere kırılblcgmi duşundnzmu yok sze gore merve haklı ya bnun bi onemi yok . O sozler yetmemiş bide biz yazalim demişsnz sagolun ama hakkımı gelal etmiyrm . Bu sozleri haketmedim. Demkki bnm soyldklerm hepinzn zoruna gtmş egonuzu sarsmş eftalim bu durumda bile gelmş burda yok bnu dedin onu dedn diyosn oysa bn dun senn için neler yazdm sen bna ne yazdn hç olmadı yakışmadı . Ne yazarsanz yazın bu yazıma asla okumayacagm . Okuyupta kmdmi ve bebegimi stresse sokamam . Merve alişkinm bn boyle şeylere yazmişin belli iyi bellemişsin nası harekt edecgni tepki almmk için yok bu sozler çok kırıcı yk bunu dedn senn dedklern çk norml seyler sanki ezik seni. Gerçkten ortaokul muhabbetleri ediyrsun . Seninle dalga geçmk gerçktn iyi geliydu bna stresim gidiyodu. Okuyup dalga geçiydm sennle evet çunku bna gore çk mantksz ve duşuk seviyeli bi kızsın. Senn yerin burası degil ocak annesi degilsin sen aralik annelerine neden gtmedn . Çakma ocak annesi seni .

kızlar ben taburcu oldum bebeğime iki kez ciğer geliştirici iğne yapıldı yani bana.sancım geçti haftaya gel dedi doktor ama ağrın olursa hemen gel dedi.bu arada ayrıntılı ultrasona girdim amnion sıvısı azalmış ve bebeğin hareketleri azalmış.doktor korkma dedi biz önlemimizi aldık artık dedi.sizce yılbaşına kalmaz mı benim bebiş.kilosuda 2400 33*4 günlük bence kilosu iyi ama bakalım azıcık daha dayanır inşallah

38. Haftadasin sanırım artık bebiş gelmek ister vallahi doguma hiçbir zaman hazır hissetmicez yaaaa. sen içini ferah tut inşallah kolayca doğum yaşarsın sağlıklı bebişin bol bol sütün olur

Günaydın herkese

Dün devlet hastanesine gittim acilde doğumu yapmak istediğim bayan dr vardı, ilgilenmedi hanfendi! Yok üniversiteye git yok işte şöyle böyle o kadar umursamazdı ki zaten yüreği yanan bir anneyim halimi düşünün ilgisizliği kahretti, eşim arkadaşını aradı o aracı olacaktı bu dr için, aramış meşgulüm hastam çok demiş arkadaşına ki yoktu içerde hastası! Eşim bekleyelim dedi iyi dedim neyi bekliyceksek kadın başından savdı, Allah'a havale ettim o dr u onunda çocuğu var hastası olarak kabul etmeyebilir en azından empati kur ya sende annesin benim canım yanıyor ağlamaktan şişmiş kızarmış gözlerimide görmüyorsun, bekledik bekledik ses yok, ben o arada içimden dua ediyorum Allah'ım kendi dr um çıkıp gelsin ne olur diyorum, tam kalkıcaz bir baktım karanlıktan benim dr eşime dedim canım yanlış mı görüyorum bizim dr mu bu dedim, oymuş, hemen tanıdı bu devlet hastanesinde bir günde 300 hastaya bakan bir dr! Doğuruyormusn hayırdır dedi, eşimde hocam tam sizi arayacaktık dedi, hayırdır dedi gösterdim kağıdı, şok oldu yüzü düştü, kızlar dr budur senle üzülüp senle sevinen bir adam bu, dedim hocam nasıl farkedilmez ben ayrıntılıya boşunamı girdim dünya başıma yıkıldı, açıklam ayaptı güzelce, olabiliyormuş bebeğin kemikleri gölge edebiliyormuş idrara sıkışık değilse o an farkedilmeye biliyormuş, doğunca mr çektirin dedi bende hocam doğunca bizi neler bekliyor nerde doğum yapmam uygun olur müdahale gerekirmi ben bunları merak ediyorum dedim, o da bir tane hasta vardı böyle doğum yaptı bu hastanede dedi, önce çocuk dr una danışın bakalım o ne diyecek doğumun nerde olacağı hakkında dedi, sonra fetal mr diye bir şey varmış anne karnından bebekteki sorunları kesin teşhis ediyormuş Allah razı olsun ne özeldeki ne de acildeki o bayan demedi bunu, tamam dedik, bugün çocuk dr una gidicez önce inşaallah sonra araştırma hastanesine, özeldeki dr uma, bugün umarım tatmin edici şeyler duyarız içimizi rahatlatacak şeyler

eve gelince fetal mr ı araştırdım ultarasonda sorun olupda mr da temiz çıkan çokmuş dua edin bana lütfen tek isteğim, bu önce yanılmış olmaları yok yanılmadılarsa da tek börekle sağlıklı yaşayabilceğini duymak istiyorum

O dr a gelince, eşimin arkadaşına şey demiş benim hastam değil bunca zaman gelmemiş prensip olarak kabul etmiyorum vs... Bunu bana söylemesi çok muz ordu acaba!!!
Dilerim günlerdir çektiklerinin mükâfatını alırsın canım bebişinde hiç birşey çıkmaz sağlıkla Dünya'ya gelir...

Bu konunun kapnmasnı istyrmm artık yorum yapmayın istemyrm . Onun bna dedgi seyler hç kırıcı degildi demi . Koydgu unlem işaretleri sen şakamisin demesi . Bu hakszlk her yerde var hiç bnm de bu sozlere kırılblcgmi duşundnzmu yok sze gore merve haklı ya bnun bi onemi yok . O sozler yetmemiş bide biz yazalim demişsnz sagolun ama hakkımı gelal etmiyrm . Bu sozleri haketmedim. Demkki bnm soyldklerm hepinzn zoruna gtmş egonuzu sarsmş eftalim bu durumda bile gelmş burda yok bnu dedin onu dedn diyosn oysa bn dun senn için neler yazdm sen bna ne yazdn hç olmadı yakışmadı . Ne yazarsanz yazın bu yazıma asla okumayacagm . Okuyupta kmdmi ve bebegimi stresse sokamam . Merve alişkinm bn boyle şeylere yazmişin belli iyi bellemişsin nası harekt edecgni tepki almmk için yok bu sozler çok kırıcı yk bunu dedn senn dedklern çk norml seyler sanki ezik seni. Gerçkten ortaokul muhabbetleri ediyrsun . Seninle dalga geçmk gerçktn iyi geliydu bna stresim gidiyodu. Okuyup dalga geçiydm sennle evet çunku bna gore çk mantksz ve duşuk seviyeli bi kızsın. Senn yerin burası degil ocak annesi degilsin sen aralik annelerine neden gtmedn . Çakma ocak annesi seni .

sen ne biçim konuşuyosun ya
bende senin konuşmalarından o gün rahatsız oldum sadece bi kişi değil demek ki senin tavırlarına sinir olan.
Terbiyesiz terbiyesiz konuşma ve git burdan

Nego Nego canım inş hersey yoluna gîrecek belkide mrda hbirsorun cıkmıcak.. Artıl canımı sıkma.. Sabır dua zaman sana ilaç olucak ....
Bu arada bide bos seyleri kafaya takma;)

Kadın dr sinir oldum..anşayostan yoksun insan nolcak.. Allahtan kendi dr gelmiş....
Bdsayar Bdsayar canım güzel haberlerle gel inş.. Beklıyoruz hadi hayırlısı bebişimiz nasılmış bakalım...
I imspecial canım pasana masallah.. Kız gecn erkn dogdun diye yükleme yaptırsammı diyodun ya demek acılmam var... Bende tırstım anammm.. Dr gidicem tırstımmmm... Canım az kaldı inş gecicek ve pasan kucaklarındaa..
....@bugdaytanesi82 benim çapımda problem var işte anladın sen onu;)
Bişi demücem dahada.....
Dr gidecek olan arkadaslar güzel hberlerle gelin inşallah dualarımız seninle....
Ben iyice tıö kızlar.. Banada dua edin.. Hayırlısıyla dogurayıö mehmet yusufumuzu

kızlar ben taburcu oldum bebeğime iki kez ciğer geliştirici iğne yapıldı yani bana.sancım geçti haftaya gel dedi doktor ama ağrın olursa hemen gel dedi.bu arada ayrıntılı ultrasona girdim amnion sıvısı azalmış ve bebeğin hareketleri azalmış.doktor korkma dedi biz önlemimizi aldık artık dedi.sizce yılbaşına kalmaz mı benim bebiş.kilosuda 2400 33*4 günlük bence kilosu iyi ama bakalım azıcık daha dayanır inşallah
Kilos bence de iyi şükür. İnşallah biraz daha dayanır bebişin doktorun da demiş önleminizi almışsınİz zaten hayırlı doğumlar olsun artık inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına dua edicem

Gayet iyi cnm 34 itibariyle ztn kendinden akciğer i gelişiyor kilosu da süper. Yine de inşallah zmninda gelir :)

Back
X