2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canımsın:)

ayy canım benim eşimde öyle oğlum ah baba ah yine çorabını buraya koymuş diye kirli sepetine atıyor oğlun kadar olamadın diyorum:)

ohh ne güzel hepsinin ellerine sağlık canım

canım ben uyku tulumu gibi bir şey örücem kafadan ama senin için foto koyuyum evde ip vardı, örgü battaniye yelek hırka oğlumdan bir sürü birde bu paşama örgü yapıyım dedim hatıra olur ona da:)

bende seni öpüyorum güzel insan tatlı dillim:)

canım iğne batması şeklinde sızı şeklinde oluyor açılma acısı

sağol canım, sana da kolay gelsin

maşaallah canım

canım çok güzeller

canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

bebişine maşaallah canım en son benimkide 38 haftalık çıktı 3100 dü ama erken doğaca anlamına gelmiyor o sadece kilosu haftasına göre önde yani vaktinde olur

inşaallah girebilir eşin

maşaallah canım, aynı sezaryan tarihimiz:)

sağol canım

ayy canım çok üzüldüm nasıl yıkıldıklarını tahmin ediyorum Rabbim kolaylık sabır versin

tabi canım tek gitme, hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün

merakla bekliyorum:)

af Allah'ım affff !!!!!!!!!!

senin o kv yi var ya ayyy gitme de takma da canım tavrını ciddi ciddi koy ne hakkı var ya

sağol canım

sağol canım inşaallah

canım sağol evet doğru yazmışsın, yarın araştırma hastanesinde kadın doğumucuya gidicez bakalım o gerekli görürse orda var bu bölüm yönlendirir bizi, senin bebeğine de Rabbim şifa versin, genişlme için sakın korkma doğum sonrası düzeliyor canım çoğu kişide duydum en yakın eşimin yeğeninde var denildi doğum sonrası sıkıntı çıkmadı

canım tırsma açılman olma ihtimali yüksek geliyor bana çünkü çok iş yapıyorsun, mervişim sen bu bebeği gayet kolay doğuracaksın gör bak, iyi haberlerle gel inşaallah

üzülme canım ya

canım o iğne batması açılma acısı oluyor işte

sağol canım benim evet dr um çok iyi eşimde şahit oldu artık erkek merkek umrunda değil:)

canım aynen 2 cm hissetmemişsin geriside kolay olacak gör bak çünkü sende çok hareketlisin açılman çok kolay olur

canım ne güzel artmış suyun çok sevindim

aaa günün anlam ve önemine pek uygun oldu:)

yok canım ben bu sefer yapmıycam göbeğinin düşmesini bekliycem, o sürede silerim bebişimi, oğlumun göbek 12. günd edüştü yıkamaya bağlıyorum geç oldu

ay canım ne güzel bir haber bu her şey iyi gidecek inanıyorum maşaallah

inş dediğin gibiyse çok iyi canım yaa çünkü ocaktan sonra doğurmak istiyorum ama hayırlısı artık rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olsun inş

Gelelim bana

Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam

Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah

Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız

çok sevindim canım yaa

Eşimle aramızda geçen diyaoloğu yazayım da sizde gülün

Ayy ama eşime yine güldüm, diyor ki erkek dr a hiç istemiyorum ama mecburuz dedi, işte başın açık mı oluyor diyor:KK70:dedim ne başı her yerin açık oluyor:KK70: nasıl yani dedi anlattım böyle kaldı:KK57: başım açık olmuyor korkma bone oluyor dedim:KK70: safım ya birde sağlık personeli:KK70:

ayy kıyamam yaaa:KK22:
ama bende bilmiyordum o kadar çıplak olacağımızı:KK57:

gelelim bana
nazar oldum sanırım cuma gününden beri baturalpim az hareket ediyordu artık bugün dayanamayarak hastaneye koştum hiç keyfim yoktu zaten 1-2 haftadır neyse gittik filan kalp atışlarını duyunca bana bir ferahlama geldi şükürler olsun Allahıım sana dedim doktorumuz iyice inceledi filan bir sıkıntı göremedi bebeğin ters durmasından mütevellit az hissediyor olabilirsin dedi keza suyumuz da iyimiş..
daha sonra ilk defa nst ye girdim nst de 2 kere 35 e sancı çıktı sanırım bebek oynadığında oluyor onlar anlayamadım doktordan çıktıktan sonra ve nst esnasında da hareketleri normaldi umarım bir daha beni böyle korkutmaz canım oğlum onu çok sevdiğimi bi kere de burdan paylaşayım
bu arada internet paketim bittiği için yazamıyorum kızlar beni affedin annemlere geldim de rahat rahat yazabildimmmm

haberler güzelmiş canım sevindim sancıda normaldir inş doğumlar yaklaşıyor

hayatım benimki dedönmedi çok rahatına düşkün bugün gittiğimde yine dönmemişti bi daha 37. haftada gidicem o zamana kadar döner dedi ki inşallah döner bziim doktor normalci olduğu için son ana kadar dönebileceğini iddia ediyor

inş canm

valla kuzum ben tergandan cüzdan kemer kartvizit aldım fiyatı 300 tl bide yılbaşı seti yaptım viski rakı votka koydum çikolata cips kuruyemiş koydum aburcubur cikolata filan koydum yanındaki asistanıdada livadan cıkolata yaptırdım sepette 300 tuttu kuzum ya
ben de livadan sepet yaptırıyım diyorum malum yılbaşı ya onların içinde vakkodan gömlek kravat filan da oluyor ama adam alkol alıyor mu almıyor mu onu bilemiyorum

arkadaslar hepinıze merhaba..nasılsınız.ben ıyıyım cok sukur bugun 11 gun oldu kızım yogun bakımda.ama ıyı haber getırdım sıze.doktor hersey ıyı devam ederse bu hafta cıkartırm ddı.allahma cok sukur.kızımda haraketlendı ıyıce.gıttıgmzde gozlerını acıp bıze bakıyo beslenmesıde max sevıyedymıs.bendn haberler boyle

Allah a çok şükür canım benim inşallah acil şifalarıyla geçecek bu dönemde

ayy canım şükür iyiymiş baturalpin çok sevindim, o sancı hafif canım olur artık

yeri daraldığı için hareketleri daha az hissedilmeye başlıyor

canım sakın aklına onu getirme ben mide ağrısı ve gaz sancısından hastanelik olmuştum, dr gaviscon verdi demiştin sen, beni o rahatlattı, birde soğuk süt içme bu dönemde acayip ağrıtıyor mideyi, geçmiş olsun
sağol eflalim ben de o pikleri görünce panikledim doğum mu yaklaşıyor diye gerçi doktor bu hafta da geçsin ne zaman gelirse gelsin filan dedi :D

Bana dedi kız.. :KK66:) muhabbetim ortaokul muhabbeti oldu kurban olsun.. Ezikmişim bide.. :)))
Gül geç..
Allah yatdımcısı olsun.. Rabbim saglıklı dogum versin baskada bişi demiyorum... Hihihi
ne kadar iyi niyetlsiin mervecim banaaaa taaa haftalar önce sırt çantası muhabbeitnde demişti aman s.. et dedim küçük çocuk daha o filan ama herkese aynı tepkiyle konuşunca tabi böyle olur gelmesin bence :D

canım eşine anlat ilk başta hazırlanırken açık olcak evet ama sonra her yerini yeşille örtecekler sadece göbüşün açıkta kalcak boyun hizandan yukarısınada yeşil örtcekler dediğn gibi bone olcak. gerçi bunları zaten biliyosunuzdur ama şimdi düşündümde bence muayeneden ve normal doğumdan daha az rahatsız edici aslında tabi bu benim fikrim hem de daha kısa sürüyo. ben mesela normal doğum istiyorum ama ameliyat olmak istemediğim için ama o yinede o çatal koltuk uykularımı kaçırıyo:-) ayy cok konuştum. umarım senin ve bebeğin için en hayırlı doktor hangisiyse onda karar kılarsınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım yok ya çıplak oluyorsun ben spinal olduğum için önüme örtü çektiler o kadar başka örtü örtmediler, dediğin gibi olsa keşke bende rahat edemiyorum ama mecburuz, canı çatal işi tabi gıcık oluyor ama ebeler bayan olunca bir süre sonra rahat rahat açıyorsun:KK48: amin canım sağol çokta konuşmadın:KK66:
inş dediğin gibiyse çok iyi canım yaa çünkü ocaktan sonra doğurmak istiyorum ama hayırlısı artık rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olsun inş

çok sevindim canım yaa

ayy kıyamam yaaa:KK22:
ama bende bilmiyordum o kadar çıplak olacağımızı:KK57:

haberler güzelmiş canım sevindim sancıda normaldir inş doğumlar yaklaşıyor

inş canm

öyle canım, birde senin ilk 40 haftayı Allah'ın izniyle doldurur erken doğum riskin yok çünkü
sağol bu arada

ben de livadan sepet yaptırıyım diyorum malum yılbaşı ya onların içinde vakkodan gömlek kravat filan da oluyor ama adam alkol alıyor mu almıyor mu onu bilemiyorum
vala kuzum bizimki genel içiçi :) akşamdan akşama dedi :) livadaki sepetler 450 lira içinde cikolata ceşitleri var gömlek filan hiç görmdim bn ama bi bak istersen güzell anne

sağol eflalim ben de o pikleri görünce panikledim doğum mu yaklaşıyor diye gerçi doktor bu hafta da geçsin ne zaman gelirse gelsin filan dedi :D
canım nst en az 15 dk sürüyor 15 dk da 3-4 kere sancı olursa önemli oluyor, ben çok çektirdim 10 u buldu sanırım, 20-30-40-60 hatta 80 i gördüm ama düzenli olmayınca doğum sancısı denmiyor alıştırma sancıları onlar

Eşimle aramızda geçen diyaoloğu yazayım da sizde gülün

Ayy ama eşime yine güldüm, diyor ki erkek dr a hiç istemiyorum ama mecburuz dedi, işte başın açık mı oluyor diyor:KK70:dedim ne başı her yerin açık oluyor:KK70: nasıl yani dedi anlattım böyle kaldı:KK57: başım açık olmuyor korkma bone oluyor dedim:KK70: safım ya birde sağlık personeli:KK70:

hahahaaah başımız değil anam her taraf açılacak
valla doğumda başımı açarlarda odaya getirene kadar saçım açık kalırsa diye çok korkuyorum ben
:KK17::KK17::KK17::KK17:

Eflalim yüzün gülüyo ohh.. Cok rahatlafı ınanki...
Eşinle aranızdakilere güldüm aklıma il hamilelgim geldi.. Bnm su anki dr erkek.. Geçn bizfe eşimle böle muhabbete girdik.. Kıızmda baka dr bayandı.. Zannedıyomus ki o dogurttu beni...
Dedım sen kadın baktı diye o mu dogum yaptıdrı sanıyon ohphoh dedim.. 2 gün gelen baktı orama giden baktı dedim..catı muayanesini ögrenciler bile yaptı dedim..
O nasıl bişimiş öle diyo dedim öle bişi işte...
Tinede öle kızlar.. Arastırma has devlet hast.. Bakan dr giremiyok i doguma.. Belki nadir yani..
Bu sende o hast gidecektım bi kaç defa gittim hep baska dr.. Bnde artık özele gittim yani ..
Eflalim senin söle bi artın var en azından seni görecek kişiler belli.. Oranı sürekli ölçmücekler ve inş yarım saat içinde biticek...
Daha iyi bence bilmiyorum ama..

Zafergül canım aklına kötü şeyler getirme..
İnş öle bişi yoktur..rabbim şifa versin inş mide rahatt sızlıgı cok zor.. Kıızmda ben mahvoldum 9 ay hiç dinmedi hiç.. Aklıma geldikce bi kötü oluyprum..

Rapınzel ohhh bebeginde iyiymiş.. Son aylara girince bazn bebekler az hateket edebilirler ama sen yinede hep böle tetıkte ol canım..geçmiş olsun sanada

vala kuzum bizimki genel içiçi :) akşamdan akşama dedi :) livadaki sepetler 450 lira içinde cikolata ceşitleri var gömlek filan hiç görmdim bn ama bi bak istersen güzell anne
120liraya da var sepet de baktım ben fabrika mağazanınkilere ama iiçinde madlen varmış ucuzların ben special olsun istiyorum kendime de alıcam zaten deli gibi alkol aşeriyorum doğurunca içsem bari bi yudumcuk :D

canım nst en az 15 dk sürüyor 15 dk da 3-4 kere sancı olursa önemli oluyor, ben çok çektirdim 10 u buldu sanırım, 20-30-40-60 hatta 80 i gördüm ama düzenli olmayınca doğum sancısı denmiyor alıştırma sancıları onlar
bende başında 35 ve bir de bitmeye yakın hatta son saniyelerde var 35 onun haricinde en yükseği 14ü buldu doktor bi sorun görmedi doğumlar yaklaşıyor filan dedi sorun olsa söylerdi sanırım ben de 15 dakka sürdü nst

hahahaaah başımız değil anam her taraf açılacak
valla doğumda başımı açarlarda odaya getirene kadar saçım açık kalırsa diye çok korkuyorum ben
:KK17::KK17::KK17::KK17:

yok canım açılmaz bone duruyor başında hem de kimse görmüyor hem sen normal doğurucan bacım düşünme bunu:KK66:

Eşinle aranızdakilere güldüm aklıma il hamilelgim geldi.. Bnm su anki dr erkek.. Geçn bizfe eşimle böle muhabbete girdik.. Kıızmda baka dr bayandı.. Zannedıyomus ki o dogurttu beni...
Dedım sen kadın baktı diye o mu dogum yaptıdrı sanıyon ohphoh dedim.. 2 gün gelen baktı orama giden baktı dedim..catı muayanesini ögrenciler bile yaptı dedim..
Tinede öle kızlar.. Arastırma has devlet hast.. Bakan dr giremiyok i doguma.. Belki nadir yani..
Bu sende o hast gidecektım bi kaç defa gittim hep baska dr.. Bnde artık özele gittim yani ..
Eflalim senin söle bi artın var en azından seni görecek kişiler belli.. Oranı sürekli ölçmücekler ve inş yarım saat içinde biticek...

İnş öle bişi yoktur..rabbim şifa versin inş mide rahatt sızlıgı cok zor.. Kıızmda ben mahvoldum 9 ay hiç dinmedi hiç.. Aklıma geldikce bi kötü oluyprum..

Rapınzel ohhh bebeginde iyiymiş.. Son aylara girince bazn bebekler az hateket edebilirler ama sen yinede hep böle tetıkte ol canım..geçmiş olsun sanada

sağol canım bugün ki dr rahatlattı beni hamdolsun

canım araştırma hastanesi öyle gelen muayene ediyor giden ediyor birde sezaryanda asistanlar diziliyor 10 tane oluyor en az bir güzel izliyorlar

bana ilkte 8 kere tuşe yaptılar gelen el attı giden el attı:KK70: devletti ama eşim oranın personeli olunca bir sürü ebe dizildi başıma:KK48: stajerlerde vardı

canım sadece dr um olsa hadi ona perde yok ama şu hasta bakıcılar oluyor ya sinir oluyorum ilkte vardı hasta bakıcı adam izledi resmen sinir olmuştum:KK12:

bende başında 35 ve bir de bitmeye yakın hatta son saniyelerde var 35 onun haricinde en yükseği 14ü buldu doktor bi sorun görmedi doğumlar yaklaşıyor filan dedi sorun olsa söylerdi sanırım ben de 15 dakka sürdü nst
evet canım seninki doğum sancısı olmuyor alıştırma onlar

yok canım açılmaz bone duruyor başında hem de kimse görmüyor hem sen normal doğurucan bacım düşünme bunu:KK66:

sağol canım bugün ki dr rahatlattı beni hamdolsun

canım araştırma hastanesi öyle gelen muayene ediyor giden ediyor birde sezaryanda asistanlar diziliyor 10 tane oluyor en az bir güzel izliyorlar

bana ilkte 8 kere tuşe yaptılar gelen el attı giden el attı:KK70: devletti ama eşim oranın personeli olunca bir sürü ebe dizildi başıma:KK48: stajerlerde vardı

canım sadece dr um olsa hadi ona perde yok ama şu hasta bakıcılar oluyor ya sinir oluyorum ilkte vardı hasta bakıcı adam izledi resmen sinir olmuştum:KK12:

inşallah normal doğururum..
içine öyle mi doğdu?

120liraya da var sepet de baktım ben fabrika mağazanınkilere ama iiçinde madlen varmış ucuzların ben special olsun istiyorum kendime de alıcam zaten deli gibi alkol aşeriyorum doğurunca içsem bari bi yudumcuk :D
:):) emzirirrrrkennnn olmazzzz bacımmmmmm :))))) bi doğuralımmm da genede bakarız

sağol mervecim çocuk beni parmağında oynatıyor doğunca annı bellicem der gibi yaaa

eşime dedim sen kafayı mı yedin diyo millet neler aş eriyor sen ne aşeriyosun diyo yani ben de içici değilim yılbaşından yılbaşına da şimdi yılbaşı geliyo diye canım çekti belkide :D
allah seni emiiii :)):) senin doğum ne zaman kuzum sezaryan mı normalmi

Back
X