Gelelim bana
Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam
Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah
Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız