2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy kızlar sinirden patlıycam herşeyim normal ama bu kv yüzünden stresten erkenden doğurabilirim evlendiğimizden beri bana ne misafiri bitti getirmedik ne götürmesi bitti köye kente bir de ben çalışıyorum evde olsam napardı bilemiyorum hadi sabrettim hep iyilikle dedim eşim dedi yok olmuşum ben 9 aylık hala bu akşam mecbur bu köye oturmaya gidicez diyor ve ben 4 gündür gripten yataktan çıkamıyorum gözüyle gördü geldi baktı bana bugün daha başladım işe son haftam sırf bu yüzden bunun derdine çalışabnilir aldım evde durursam hiç dinlenemem beni evde oturtmaz diye eşim de kızdı hasta hasta bu haliyle nereye diye duygu sömürüsü yapıyor bir kaşık suda boğcam ben artık ya sabrım falan hiç bir şey kalmadı dün gece daha rüyamda eşim köye gidelim diyor ben de tokat atıyordum ona rüyam bile çıktı bakarmısınız gülüyğm mü ağlıyım mı ben napıyım
Kv ile açık açık konuş canım doğurmak üzereyim dinlenmem lazım misafir istemiyorum de eşine de anlat annesini uyarsın. Sırf kvdeden kaçmak için çalışma bence. Çok mu dominant bi kadın kv ? onunla başa çıkabilirsin bence.

Midem yine basladı ekşimeye. Allahtan süt iyi geliyo. Hemen yudımlayayım.
Kalkım yemek yapayım.
Ayy dr kontrolune gitcem ya içimde bi his bide acılmam varsa ....
Gerçi artık olsa nolcak olmasa nolcak.. Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik.. Artık heran hersey olabilir...( tırsıyoom)
Mervecim doğum olunca pek yazmaya vaktin olmayacak sessizleşecek buralar. Ben doğurana kadar Ocak anneleri hep doğurmuş olacak gibi geliyor. Sona kalmak ilklerden daha heyecanlı. Her yeni doğumda zaman yaklaşıyor hissi oluyor.:KK17:

valla kuzum ben tergandan cüzdan kemer kartvizit aldım fiyatı 300 tl bide yılbaşı seti yaptım viski rakı votka koydum çikolata cips kuruyemiş koydum aburcubur cikolata filan koydum yanındaki asistanıdada livadan cıkolata yaptırdım sepette 300 tuttu kuzum ya
Her doktor senin gibi hasta ister canım:)

yapabilirsin canım çok zor değil ben kolonya şisesi yapmadım ama şişeler en ucuz ''hammaddeler.com'' diye bi site var orda gördüm ben 70 kuruş-1 tl arası değişiyo 10ml olanlar.kargoda hızlı sayılır. ayrıca süslemek için çiçek vs düşünüyosan silikon tabancasına ihtiyacın var. aslında bi resim koysan nasıl bişey yapmak istediğine dair belki daha çok yardımcı olabiliriz.
Koymayı bilmiyorum :) şu gelene küçük küçük veriliyor ya onlardan bende yeni gördüm

kızlar temzilik günü belirlendi haftaya salı gelicek kadın
150 tl demiş içimden oha dedim kv me çok değil mi dedim :KK70::KK70::KK70:
halı siliyormuş halılarım zaten temiz yarısı yazlık kışlıkları sermedim temzilikten sonra diğer 2 halımı da göndercem silinecek 2 halı kalıyor geriye
ben en fazla 100 olur diyordum

siz kaça tutuyorsunuz ilk defa tutacağım ya şaşırdım o yüzden

Kızlar sizlere bisey sormak istiyorum dogumdan sonra eve döner dönmez mi bebeklerinize banyo yaptirmayi düşünüyorsunuz yoksa 1 ya da 2 hafta sonra falan mı?kimisi hemen yaptirilmali diyor kimisi yaptirilmamali...
Benim gittiğim hastane göbek bağı düşmeden yıkamadıklarını ve bizim de yıkamamamızı söyledi. Bağ düşünce haber verecekmişiz gelip ilk banyosunu onlar yaptıracaklarmış. Banyoya kadar silme banyo tavsiye etti yani ıslak bezle vücudunu silme şeklinde.

hepınızı toptan begenıyorum ve hepınızı opuyorum:) hersey yoluna grıp kızım geldğnde daha cok aktıf olcm ıns.cok merak edıyorum konusulanları.gercı siz hazırlık dogum konusuyosunuz bız acelecı bebeklerın annelerı bu faslı gectık buyutme kısmına geccez ıns.ama ınanın gozum ne hazırlıkta ne sus puste ne mevludde.kızım gelsınde butun hevesım kactı

kızlar temzilik günü belirlendi haftaya salı gelicek kadın
150 tl demiş içimden oha dedim kv me çok değil mi dedim :KK70::KK70::KK70:
halı siliyormuş halılarım zaten temiz yarısı yazlık kışlıkları sermedim temzilikten sonra diğer 2 halımı da göndercem silinecek 2 halı kalıyor geriye
ben en fazla 100 olur diyordum

siz kaça tutuyorsunuz ilk defa tutacağım ya şaşırdım o yüzden
Iki kişi 150 tl yarım gün . Halı koltuk duvar yok ana perdelerimi utuleticem :)

Mervecim doğum olunca pek yazmaya vaktin olmayacak sessizleşecek buralar. Ben doğurana kadar Ocak anneleri hep doğurmuş olacak gibi geliyor. Sona kalmak ilklerden daha heyecanlı. Her yeni doğumda zaman yaklaşıyor hissi oluyor.:KK17:
Canım vaktımız oldukca saglıgımız yerinde oldukca burayı bos bırakmıcaz.. İnş ocak ayının sonuda olsa beklicez.. Hepinizi o güzel haberlerini kutlıcaz.....

Canım ben gen sene iki defa aldım.. 100 e tam gün ama dip köşe yaptı

DRCAN canım o şişeler ve kolonyalar
Birmax.com hammaddeler.com mutfak delisi.com da var
Bebegin cinsiyetine göre bi gıda boyası
Kolonyagı
Şişe
Organze kurdale
Yapay çicek
Silikon tabancası silşkom ve etiket lazım bu kadar

Kolay gelsin sana

Eflalim çok çok üzüldüm cnm gerçekten insan ne diyeceğini şaşırıyor . Ama hersey Allah tan cnm Rabbim daha kotusunden korusun . Derdi de derman i da veren allah inş hayırlı haberler duyarız . Ins dediğin gibi dir . Böbrek Pelvis e girmiştir görünmüyor dur. Allaha dua et Rabbim işini bilir bunda da vardır bir hayır .

çok geçmiş olsun cnm benim Rabbim dermansiz dert vermesin . Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş . Üzülme sen uzuldukce bebeğin de etkilenir . Allah yardımcınız olsun .

canım kordon kanı nasıl saklanıyor ve ne için gerekli oluyor .

eğer internette bakarsan bunu yapan kurumları görüyorsun, bebeğinden doğumda kordon kanı oluyor , ileride hastalık olursa bu kan kullanılıyor,,, ( evlerden ırak),,
ben yaptırıcakdım lakin sadece 15 yıl saklandığını öğrendiğim için vaz geçtim,,, 50-60 yıl olsaydı kesinlikle yaptırırdım,
fiyat olrakda ,lk 250 tl ödüyorsun bazı tesler oluyor saklanmaya uygunsa 2000 civarı daha ödüyorsun,,,

ç

Gözün aydın cnm benim Rabbim sağlık versin inş . Kucağına da alacaksın inş .

Hayırlı haberler alırsın inş cnm benim . Allah yardimci olsun .

arkadaslar hepinıze merhaba..nasılsınız.ben ıyıyım cok sukur bugun 11 gun oldu kızım yogun bakımda.ama ıyı haber getırdım sıze.doktor hersey ıyı devam ederse bu hafta cıkartırm ddı.allahma cok sukur.kızımda haraketlendı ıyıce.gıttıgmzde gozlerını acıp bıze bakıyo beslenmesıde max sevıyedymıs.bendn haberler boyle
Allah in izniyle bir an önce kuvezden çıksın güzel kızın kucağına al mis mis kokla insallah şükür olumlu konuşmuş doktor bir daha bebişim kucağımda diye mesaj yazmanı bekliyoruz

Koymayı bilmiyorum :) şu gelene küçük küçük veriliyor ya onlardan bende yeni gördüm

canım ilk resimdeki gibi bişey düşünüyosan dediğim siteden cam şişelerini istediğin boyutta al. o sarı iptende vardı galiba orda yada güzel kurdeleler var kurdele kullanabilirsin.
ama ikinci resimdeki gibi güllü dallı bişi yapcaksan yanına bide 144lü yapay çiçekler var tuhafiyelerdede oluyo onlardan ve silikon tabancasına ihtiyacın var.
bide gönlüne göre bi etiket beğenip onu sticker halinde matbbaada bastırıp yapıştırabilirsin. örnekleri internette çok var daha önce bi arkadaşta paylaşmıştı. istersen etiketi yapışkanlı değil delikli yapıp o hasır iptende geçirebilirsin. senin zevkine hayal gücüne ve vaktine kalmış ama asla zor değil. funbou diye de bi site var orayada bak güzel şeyler var ama orası cok hafif daha pahalı.

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 60
  • images (2).webp
    images (2).webp
    6 KB · Görüntüleme: 55
canımsın:)

ayy canım benim eşimde öyle oğlum ah baba ah yine çorabını buraya koymuş diye kirli sepetine atıyor oğlun kadar olamadın diyorum:)

ohh ne güzel hepsinin ellerine sağlık canım

canım ben uyku tulumu gibi bir şey örücem kafadan ama senin için foto koyuyum evde ip vardı, örgü battaniye yelek hırka oğlumdan bir sürü birde bu paşama örgü yapıyım dedim hatıra olur ona da:)

bende seni öpüyorum güzel insan tatlı dillim:)

canım iğne batması şeklinde sızı şeklinde oluyor açılma acısı

sağol canım, sana da kolay gelsin

maşaallah canım

canım çok güzeller

canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

bebişine maşaallah canım en son benimkide 38 haftalık çıktı 3100 dü ama erken doğaca anlamına gelmiyor o sadece kilosu haftasına göre önde yani vaktinde olur

inşaallah girebilir eşin

maşaallah canım, aynı sezaryan tarihimiz:)

sağol canım

ayy canım çok üzüldüm nasıl yıkıldıklarını tahmin ediyorum Rabbim kolaylık sabır versin

tabi canım tek gitme, hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün

merakla bekliyorum:)

af Allah'ım affff !!!!!!!!!!

senin o kv yi var ya ayyy gitme de takma da canım tavrını ciddi ciddi koy ne hakkı var ya

sağol canım

sağol canım inşaallah

canım sağol evet doğru yazmışsın, yarın araştırma hastanesinde kadın doğumucuya gidicez bakalım o gerekli görürse orda var bu bölüm yönlendirir bizi, senin bebeğine de Rabbim şifa versin, genişlme için sakın korkma doğum sonrası düzeliyor canım çoğu kişide duydum en yakın eşimin yeğeninde var denildi doğum sonrası sıkıntı çıkmadı

canım tırsma açılman olma ihtimali yüksek geliyor bana çünkü çok iş yapıyorsun, mervişim sen bu bebeği gayet kolay doğuracaksın gör bak, iyi haberlerle gel inşaallah

üzülme canım ya

canım o iğne batması açılma acısı oluyor işte

sağol canım benim evet dr um çok iyi eşimde şahit oldu artık erkek merkek umrunda değil:)

canım aynen 2 cm hissetmemişsin geriside kolay olacak gör bak çünkü sende çok hareketlisin açılman çok kolay olur

canım ne güzel artmış suyun çok sevindim

aaa günün anlam ve önemine pek uygun oldu:)

yok canım ben bu sefer yapmıycam göbeğinin düşmesini bekliycem, o sürede silerim bebişimi, oğlumun göbek 12. günd edüştü yıkamaya bağlıyorum geç oldu

ay canım ne güzel bir haber bu her şey iyi gidecek inanıyorum maşaallah

Teşekkür ederim

Gelelim bana

Çocuk dr una gittik oğlumun dr u çok iyi bir bayan kendisi, çok rahatlattı beni, asla sıkıntı olmaz dedi, bunca zaman sağlıkla gelişmiş bebeğin eğer tek böbreğinde de sıkıntı olsaydı bu zamana kadar gelemezdi dedi, diyelim ki erken farkedildi yine bir şey yapılamazdı dedi, doğunca müdahaleye gerek yok çoğu insan farketmeden tek böbrekle yaşıyor dedi, sadece kistik durumlar olabilir böbrekle ilgili o da doğum sonrası tetkiklerle belli olur dedi, fetal mr dedim bence hiç yaptırmayın ayrıntılı ultrasona da girmeyin çok fazla bu işi kurcalayıp canınızı sıkmayın dedi, istediğin hastanede doğum yapabilirsin dedi, nasıl rahatladık eşimle anlatamam

Sonra hemen kendi dr umu aradı eşim devlette bu dr, çocuk dr u da devlette zaten, eşim benim adımı söyledi bende sizi merak ediyordum aklım sizdeydi dedi, Allah bin kere razı olsun inanamıyorum böyle dr ların da olduğuna, eşim söyledi çocuk dr unun söylediklerini, hocam siz yaparmısınız sezaryanı tabi yaparım sıkıntı olmaz dedi ( erkek dr ve eşimi biliyorsunuz) sonra araştırma hastaneside gidelim mi diye sordu o da tabi gidin dedi içiniz rahat etsin dedi bir kadın doğumcu adı verdı bu işte çok iyidir dedi, eşimin arkadaşıda aynı dr u tavsiye etti, bugün gittik dr muayenesi bittiği için gitmiş yarın sabah inşaallah ona da görünücez, kendi dr uma da çarşamba inşaallah gidicez tekrar, sonra yine özelde ki dr a gidicez, artık en son karar vericez doğumun nerde olacağına inşaallah

Dualarınız ve desteğiniz için sağolun inşaallah yarında güzel şeyler duyarız
Sağolsun doktor rahatlamissiniz biraz bizi de rahatlatti inşallah yarında güzel haberler le gelirsin. Şu zamana kadar sağlık sorunu olmadi doğumdan sonra olmaz diye düşünüyorum sende olumlu düşün

Bebegimizi kucagımıza aldık.. Artık o bizimle...bu süreçte bizi merak eden tüm sevdiklerime bebegim ve benden kocaman sevgiler..

Beklenen gün geldi.. Oglum artık kucagımda.. Dualarınız için cok tesekkür ederim.. Sevgilerle..

Sevgili arkadaslarım, akrabalarım beni seven herkes.. Bebegim kucagımda.....
Mutluyuz!!! İlginiz in cok tesekkür ediyoruz...

İşte o an melegimi kokluyorum.. Müjdeler olsun .. Anne oldum..

Herkese merhaba.. Ben ve bebegim cok iyiyiz.. Artık kollarımda minigim..ilginiz için tesekkür ederim.....

Müjde!!! Artık anneyim...

Canım alrabalara sevdiklerine arkadaslarına göndericeni düşünerek yazdım..BDSAYAR
Herkes gibi bende dogurdun sandim yaz daha demin burdaydi diyorum ani bi sok sonrasi gerçeği anladim :-) :-)

Back
X