Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nst girince hemsireye söle cok sıkmasın.. Göbegin cok sıkıldıgından dolayı acıyodur...elinle ov böle dairesel sekılde... Cok geçmiş olsun bu arada..Karnımın sancımalarından yatamadım kalktım. Göbek deliğimin üzerindeki bölgede sancı. Bugün nst de çok sıktılar ondan mı acaba. Eşim derin uykularda ben kendimle baş başa oturuyorum.![]()
İçten içten acıyor.bebeğin başı geliyor elime sancıyan yerden. Hayırdır inşallah.Canım nst girince hemsireye söle cok sıkmasın.. Göbegin cok sıkıldıgından dolayı acıyodur...elinle ov böle dairesel sekılde... Cok geçmiş olsun bu arada..
Evt cnm ilk gebeliktee oldu ilac kullandım bunda ilac başlamadım ama galıba Çarşamba'dan sonra verir doktorCanım senin preeklampsi riskin mi vardi yoksa?
ah canım yap heyecan bende yaptım sanırım sancılarım basladı benki bu saatte fosur fosur uyurdum sımdı uyandımI imspecial gün içinde okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum, bu saate kadar ödevle uğraştım, bitmesi birkaç haftayı daha bulur herhaldesen 39.haftaya girmişsin maşaallah, görünce heyecan yaptım çok pis :)
@eflalim çok sevindim, daha da güzel haberler alır bize de mutlu mutlu anlatırsın inşallah.
@Mrssuperfine gözünaydın, ne mutlu olmuşsundur ne güzel.. Eşin bir şey getirmiş mi Japonya'dan :) bir gün gitmeyi hayal ettiğim tek ülke.. Rüyalarda gidiyorum şimdilik belirli aralıklarla :)
Kaç gündür okuyorum yazamıyorum, bir sürü alıntı yapacağım şey vardı ama unuttum hep. Telefondan yazdığım için bu @ olayı olmamış olabilir, nicklerinizi kafamdan yazdım yanlışlık yoktur inşallah :)
Bu arada ben son on günde resmen çatır çatır çatladım. Bebegim sağlıklı olsun tabi her şeyden önemlisi o ama benim hiç çatlağım olmadı şimdiye kadar. Vücuduma da çok önem verirdim, hiç kilo almazdım sporumu yapardım. O yüzden bu halimi görmek o kadar üzüyor ki benikıpkırmızı kocaman yarıklar var karnımda, hızla da yayılmaya devam ediyor maalesef
![]()
Oyy tatlı heyecan ama bunlaar. Çok şükür sonuna geldik artık, hele sen epey yaklaşmışsın maşaallah :) kalan süreci sağlıkla sıhhatle huzurla tamamlamak nasip olur inşallah hepimize.ah canım yap heyecan bende yaptım sanırım sancılarım basladı benki bu saatte fosur fosur uyurdum sımdı uyandım
Kötü bir şey düşünme canım, bunlar gerçek doğum sancısıysa da vakti gelmiştir artık, haftanda problem yok çok şükür. Ben tecrübesiz olduğum için bir şey diyemiyorum, sen daha iyi biliyorsun zaten. En hayırlı zamanda en kolay şekilde gelsin inşallah kuzun.Kızlar ya alttan muayene dogumumu tetıkledı acabayoksa doguracaktm da anlamadm aksam on bırde basladı sankı oturdugum yerde soguk ter dokuyordum kım yanıyorum herkes usuyor ben yatarken esıme sankı sancım var dedım olsun askım dedı sımdı de uyandım wc ye gttm bısey yok ama ama karnımın ust tarafına gırınce cıkmayan sancı gırıyor sabaha kadar annemı faln uyandırmıcam sabah 8de esım babamı hastaneye goturecektı eger sancım gecmezse annemle benı de doguma bıraksın ıslerı kısa gerı gelsın yanıma
kızımdada bu saatte baslamıstı sancım ıkındı 16.20de dogdu fıstıgım en ıyısı ben sabahı bekleym busefer yarn sabah onda dogar en gec bana dua edın ya
Allahım sen yawrumu ve benı saglıkla kurtar evımıze kızımıza kavustur
canım ben kecıorendeym etlık lokman hekım hastanesınde yapıcam ıns dogumu burda onceden oyleyms amaa artk ıcınde dogum ucretnnın normal 950 tl sezewyan 1500 sıncandada subesı var bu hastanenın aysun hanım orya gectı hatta cok ıyıydıCanım sen anakarada ydin yanlış hatirlamiyorsam. Hangi hastaneye gidiyorsun.ben koruya gidiyorum ama süsleme için ekstra ücret aliyorlarmis
smdılık oturdum hurma yedım dua edıyrm cnm sankı bıraz daha ıyıyım ama beklıyrm saol dualrn ıcın sabaha kadar burda yazarm ıns gundz doktorumda dogururum :)Gamzecim ALLAH yar ve yardımcın olsun canım.. Dualarımızseninle
Canım artık günlerin yaklastı.. Kasılmaların agrın sancın cok olacak.. Zaten acılmanda vardı.. Dikkat et..dus falan alırken aii hareketler yapma.. Ayagının altına bişi koy.. Heycan panık yapar kayaraın Allah muhafaza...
Hadi bakalım ...
Demkki bnm soyldklerm hepinzn zoruna gtmş egonuzu sarsmş. Ne yazarsanz yazın bu yazıma asla okumayacagm . Merve alişkinm bn boyle şeylere yazmişin belli iyi bellemişsin nası harekt edecgni tepki almmk için yok bu sozler çok kırıcı yk bunu dedn senn dedklern çk norml seyler sanki ezik seni. Gerçkten ortaokul muhabbetleri ediyrsun . Seninle dalga geçmk gerçktn iyi geliydu bna stresim gidiyodu. Okuyup dalga geçiydm sennle evet çunku bna gore çk mantksz ve duşuk seviyeli bi kızsın. Senn yerin burası degil ocak annesi degilsin sen aralik annelerine neden gtmedn . Çakma ocak annesi seni .
Hakkaten tatlım sen kaç yaşındasın ya? Biyolojik yaşından değil zeka yaşından bahsediyorum.. Eminim ne yazarsak yazalım okumayacaksın.. Başka profil falan da açmazsın.. :) Merveye çakma ocak annesi demişsin ama sen direk çakma annesin..Bide kafani boyle seylere yorma yazmş ne yorcam sen kimsin hahah eziksn işte
Sana gülüyorum hemde cok... Terbiyesizliğini nasılda cıkardım ortaya..keske bnm gîbi olsan sende..
Orta okul muhabbetine kurban ol sen.. Ezikmişim... Bak sen.. Wallahı varya resmen catlamıssın catlamıs.... Canımı sıkmaya degmessin.... harbiden var sende...
Canını sıkmıyo baksana nasıl eğlendi.. Ama tabi bu kadar gülmeye erken doğurabilir..Merve aman diyeyim canım sakın, zaten doğumun bizdende çok yaklaştı, eğlence olsun sana bu sıkıntı değil![]()
Merve Allah da seni güldürsün ya..Evet tam giricektim 16 aralıkta aktif olacak yazıyodu işte az önce girdim.. Demkki faxla uslupsüz degilmişim..
Kızlar bebekle ilgili hangi Kitapları aldınız okudunuz bilgi verir misiniz izne ayrılınca boşluğa düştüm de
bende kalkıym çamaşır atıym makinaya. şimdi işin yoksa kalk kocanın kirli çoraplarını ara evin içinde. kim bilir nereye fırlattı attı![]()
![]()
yok benim ki zoru seviyo en son gardırobun tepesinden sarkarken buldum bi tanesini
Kızlar bugün formunuzdasınız ya ayy ne güldüm…tıstıkça sıra bize gelecek![]()