2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Karnımın sancımalarından yatamadım kalktım. Göbek deliğimin üzerindeki bölgede sancı. Bugün nst de çok sıktılar ondan mı acaba. Eşim derin uykularda ben kendimle baş başa oturuyorum. :(

S ssule07 canım bende anlamadım ama kosa bi cezaydı..... Sorun yok...cinsler hep bni bılur...
;D

@Mrssuperfine canım arkadasım kafam bi acayip
Gözün aydın bitanem ya.. Sevindim eşinin gelmesine...hayorlısıyla bi prensesiniz kaldı dimi... Oda gelicek inşallah...
Zaten surda ocaga ne kaldı..
Bnm kide ocak ta gibi ... Aslında dr en son 28 aralık dedı 3 ocakta sogrcam sanki...

Karnımın sancımalarından yatamadım kalktım. Göbek deliğimin üzerindeki bölgede sancı. Bugün nst de çok sıktılar ondan mı acaba. Eşim derin uykularda ben kendimle baş başa oturuyorum. :KK43:
Canım nst girince hemsireye söle cok sıkmasın.. Göbegin cok sıkıldıgından dolayı acıyodur...elinle ov böle dairesel sekılde... Cok geçmiş olsun bu arada..

Bi suru alinti yapmistim ama gitmis hepsi. Ben de aklimda kalanlari yazdim artik..

Gelelim bana;

Bugun randevumuz vardi. Nstye girdik once. Sonra muayene olduk. Erken dogum riskim vardi rahim agzi boyum kisaldigi icin. Her muayenede alttan olcuyodu doktorum kisalmaya devam ediyo mu diye. Ama kisalma devam etmedi sukur ki. Bugun artik alttan bakmicam dedi. Bu haftalarda dogumu tetikleyebilir dedi. Nst sonucunu begendi. Sonra ultrasona aldi. Herseyi cok guzel dedi. Yalniz biraz minik dedi. Kucuk bi bebek dedi. 3 hafta once 1600grdi. Bugun 2000gr cikti. 2700-2900 civari dogar tahminimce dedi. Haliyle minik olmasina uzuldum tabi. Cunku o uc hafta oncesine kadar hep onde gidiyordu kizim. Neyse iste ama cok guzel cok rahat bi dogumun olur mis gibi dedi. Bol yuruyus yapiyosun artik dedi. Bebek dogum pozisyonunda ama kanala girmemis daha, artik yavastan yerlessin dedi. Kucuk olmasinin benim yediklerimle ilgisinin oluo olmadigini sordum. Ne onerirsiniz dedim. Hic alakasi yok artik senin yediklerinle onun kilo aliminin dedi. Yapisal dedi. Ama protein ve tahil agirlikli beslenmeni tavsiye ederim yine de dedi. Cok sukur kilo disinda bi sikintimiz yok yine. Napalim benim kizim da minnak minyon olacak dogdugunda artik. Ben de sutumle besler buyuturum ins tez zamanda :)

Canım nst girince hemsireye söle cok sıkmasın.. Göbegin cok sıkıldıgından dolayı acıyodur...elinle ov böle dairesel sekılde... Cok geçmiş olsun bu arada..
İçten içten acıyor.bebeğin başı geliyor elime sancıyan yerden. Hayırdır inşallah.

I imspecial gün içinde okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum, bu saate kadar ödevle uğraştım, bitmesi birkaç haftayı daha bulur herhalde :( sen 39.haftaya girmişsin maşaallah, görünce heyecan yaptım çok pis :)

@eflalim çok sevindim, daha da güzel haberler alır bize de mutlu mutlu anlatırsın inşallah.

@Mrssuperfine gözünaydın, ne mutlu olmuşsundur ne güzel.. Eşin bir şey getirmiş mi Japonya'dan :) bir gün gitmeyi hayal ettiğim tek ülke.. Rüyalarda gidiyorum şimdilik belirli aralıklarla :)

Kaç gündür okuyorum yazamıyorum, bir sürü alıntı yapacağım şey vardı ama unuttum hep. Telefondan yazdığım için bu @ olayı olmamış olabilir, nicklerinizi kafamdan yazdım yanlışlık yoktur inşallah :)

Bu arada ben son on günde resmen çatır çatır çatladım. Bebegim sağlıklı olsun tabi her şeyden önemlisi o ama benim hiç çatlağım olmadı şimdiye kadar. Vücuduma da çok önem verirdim, hiç kilo almazdım sporumu yapardım. O yüzden bu halimi görmek o kadar üzüyor ki beni :( kıpkırmızı kocaman yarıklar var karnımda, hızla da yayılmaya devam ediyor maalesef :(

I imspecial gün içinde okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum, bu saate kadar ödevle uğraştım, bitmesi birkaç haftayı daha bulur herhalde :( sen 39.haftaya girmişsin maşaallah, görünce heyecan yaptım çok pis :)

@eflalim çok sevindim, daha da güzel haberler alır bize de mutlu mutlu anlatırsın inşallah.

@Mrssuperfine gözünaydın, ne mutlu olmuşsundur ne güzel.. Eşin bir şey getirmiş mi Japonya'dan :) bir gün gitmeyi hayal ettiğim tek ülke.. Rüyalarda gidiyorum şimdilik belirli aralıklarla :)

Kaç gündür okuyorum yazamıyorum, bir sürü alıntı yapacağım şey vardı ama unuttum hep. Telefondan yazdığım için bu @ olayı olmamış olabilir, nicklerinizi kafamdan yazdım yanlışlık yoktur inşallah :)

Bu arada ben son on günde resmen çatır çatır çatladım. Bebegim sağlıklı olsun tabi her şeyden önemlisi o ama benim hiç çatlağım olmadı şimdiye kadar. Vücuduma da çok önem verirdim, hiç kilo almazdım sporumu yapardım. O yüzden bu halimi görmek o kadar üzüyor ki beni :( kıpkırmızı kocaman yarıklar var karnımda, hızla da yayılmaya devam ediyor maalesef :(
ah canım yap heyecan bende yaptım sanırım sancılarım basladı benki bu saatte fosur fosur uyurdum sımdı uyandım

Güzel haberler alan tüm annelerin gözü aydın. Böyle haberlerle tamamlarız inşallah kalan süremizi.

Temizlikçi konusu konuşulmuş, ben hamileliğin başından beri her hafta alıyorum. Ilk zamanlar riskli olduğum için alıyordum, sonra da eşim istemedi hiç işe girişmemi. Her hafta yarım günlüğüne 50 lira veriyoruz. Kadın hem kayınvalideme hem de eşimin teyzelerine geliyor yıllardır, aileden biri gibi artık onlar için. Ama doğumdan sonra düzenli almayı düşünmüyorum, kendim yapmak istiyorum artık ben de temizliğimi. Bebekle ne kadar başarabilirim bilmiyorum ama :)

@bestemeste doğum konusunda konuştunuz mu hiç Nezihi Bey'le? Ya da hastanenin koşullarını falan sordun mu? Ben bu perşembe gitmeyi düsünüyorum doktora, sonra da hastaneyle görüşürüm belki.

ah canım yap heyecan bende yaptım sanırım sancılarım basladı benki bu saatte fosur fosur uyurdum sımdı uyandım
Oyy tatlı heyecan ama bunlaar. Çok şükür sonuna geldik artık, hele sen epey yaklaşmışsın maşaallah :) kalan süreci sağlıkla sıhhatle huzurla tamamlamak nasip olur inşallah hepimize.

Kızlar ya alttan muayene dogumumu tetıkledı acaba :( yoksa doguracaktm da anlamadm aksam on bırde basladı sankı oturdugum yerde soguk ter dokuyordum kım yanıyorum herkes usuyor ben yatarken esıme sankı sancım var dedım olsun askım dedı sımdı de uyandım wc ye gttm bısey yok ama ama karnımın ust tarafına gırınce cıkmayan sancı gırıyor sabaha kadar annemı faln uyandırmıcam sabah 8de esım babamı hastaneye goturecektı eger sancım gecmezse annemle benı de doguma bıraksın ıslerı kısa gerı gelsın yanıma :( kızımdada bu saatte baslamıstı sancım ıkındı 16.20de dogdu fıstıgım en ıyısı ben sabahı bekleym busefer yarn sabah onda dogar en gec bana dua edın ya :( Allahım sen yawrumu ve benı saglıkla kurtar evımıze kızımıza kavustur

Kızlar ya alttan muayene dogumumu tetıkledı acaba :( yoksa doguracaktm da anlamadm aksam on bırde basladı sankı oturdugum yerde soguk ter dokuyordum kım yanıyorum herkes usuyor ben yatarken esıme sankı sancım var dedım olsun askım dedı sımdı de uyandım wc ye gttm bısey yok ama ama karnımın ust tarafına gırınce cıkmayan sancı gırıyor sabaha kadar annemı faln uyandırmıcam sabah 8de esım babamı hastaneye goturecektı eger sancım gecmezse annemle benı de doguma bıraksın ıslerı kısa gerı gelsın yanıma :( kızımdada bu saatte baslamıstı sancım ıkındı 16.20de dogdu fıstıgım en ıyısı ben sabahı bekleym busefer yarn sabah onda dogar en gec bana dua edın ya :( Allahım sen yawrumu ve benı saglıkla kurtar evımıze kızımıza kavustur
Kötü bir şey düşünme canım, bunlar gerçek doğum sancısıysa da vakti gelmiştir artık, haftanda problem yok çok şükür. Ben tecrübesiz olduğum için bir şey diyemiyorum, sen daha iyi biliyorsun zaten. En hayırlı zamanda en kolay şekilde gelsin inşallah kuzun.

Tam karnımın ust tarafı gobek delıgının 4 parmak ustu mıdeyse dıye gavıscon ıctım yok degıl bebegmde acayp acıtarak hareket edıyr sanırım asagıya ınıyor vajınada arada ıgne batması acılmaya basladı sanırım kalkıyım ben bı kac hurma yıyım dua edıyım bı ped koyuyum nolur nolmaz sabaha karısda dus alır gıderm optm benden haber alamazsanz merak etmeyn adım gamze ahmetim ıcın dua edın

Gamzecim ALLAH yar ve yardımcın olsun canım.. Dualarımızseninle
Canım artık günlerin yaklastı.. Kasılmaların agrın sancın cok olacak.. Zaten acılmanda vardı.. Dikkat et..dus falan alırken aii hareketler yapma.. Ayagının altına bişi koy.. Heycan panık yapar kayaraın Allah muhafaza...
Hadi bakalım ...

Canım sen anakarada ydin yanlış hatirlamiyorsam. Hangi hastaneye gidiyorsun.ben koruya gidiyorum ama süsleme için ekstra ücret aliyorlarmis
canım ben kecıorendeym etlık lokman hekım hastanesınde yapıcam ıns dogumu burda onceden oyleyms amaa artk ıcınde dogum ucretnnın normal 950 tl sezewyan 1500 sıncandada subesı var bu hastanenın aysun hanım orya gectı hatta cok ıyıydı

Gamzecim ALLAH yar ve yardımcın olsun canım.. Dualarımızseninle
Canım artık günlerin yaklastı.. Kasılmaların agrın sancın cok olacak.. Zaten acılmanda vardı.. Dikkat et..dus falan alırken aii hareketler yapma.. Ayagının altına bişi koy.. Heycan panık yapar kayaraın Allah muhafaza...
Hadi bakalım ...
smdılık oturdum hurma yedım dua edıyrm cnm sankı bıraz daha ıyıyım ama beklıyrm saol dualrn ıcın sabaha kadar burda yazarm ıns gundz doktorumda dogururum :)

Demkki bnm soyldklerm hepinzn zoruna gtmş egonuzu sarsmş. Ne yazarsanz yazın bu yazıma asla okumayacagm . Merve alişkinm bn boyle şeylere yazmişin belli iyi bellemişsin nası harekt edecgni tepki almmk için yok bu sozler çok kırıcı yk bunu dedn senn dedklern çk norml seyler sanki ezik seni. Gerçkten ortaokul muhabbetleri ediyrsun . Seninle dalga geçmk gerçktn iyi geliydu bna stresim gidiyodu. Okuyup dalga geçiydm sennle evet çunku bna gore çk mantksz ve duşuk seviyeli bi kızsın. Senn yerin burası degil ocak annesi degilsin sen aralik annelerine neden gtmedn . Çakma ocak annesi seni .
Bide kafani boyle seylere yorma yazmş ne yorcam sen kimsin hahah eziksn işte
Hakkaten tatlım sen kaç yaşındasın ya? Biyolojik yaşından değil zeka yaşından bahsediyorum.. Eminim ne yazarsak yazalım okumayacaksın.. Başka profil falan da açmazsın.. :) Merveye çakma ocak annesi demişsin ama sen direk çakma annesin..
Sana gülüyorum hemde cok... Terbiyesizliğini nasılda cıkardım ortaya..keske bnm gîbi olsan sende..
Orta okul muhabbetine kurban ol sen.. Ezikmişim... Bak sen.. Wallahı varya resmen catlamıssın catlamıs.... Canımı sıkmaya degmessin.... harbiden var sende...
:KK70:
Merve aman diyeyim canım sakın, zaten doğumun bizdende çok yaklaştı, eğlence olsun sana bu sıkıntı değil :KK60:
Canını sıkmıyo baksana nasıl eğlendi.. Ama tabi bu kadar gülmeye erken doğurabilir.. :KK70::KK70:
Evet tam giricektim 16 aralıkta aktif olacak yazıyodu işte az önce girdim.. Demkki faxla uslupsüz degilmişim..
Merve Allah da seni güldürsün ya.. :KK70::KK70::KK70:

Back
X