senın koca da benim ki ile aynı kız senin eşinde yoksa 81 model mi??. Türk kadını çilekeştir dayann kadınım dayann diyor pislik![]()
benimki 85 model canım ama 80ler hep aynı demekki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senın koca da benim ki ile aynı kız senin eşinde yoksa 81 model mi??. Türk kadını çilekeştir dayann kadınım dayann diyor pislik![]()
benimki 85 model canım ama 80ler hep aynı demekki :)
benim ismim de hilal ben de 39 yasindayim :)
kızlar bide cinsiyet takvimi için rus takvimi buldum bakalım tutcak mı. çin de rus da erkek çıktı
günaydın anneler:)
70 bin tevhid kimde toplanyordu bilemedim bi ara okumuştum bir arkadaşımız topluyordu inş 2000 ekler misiniz bebişleri kucağa alana kadar dua etmekten başka bişey yapamıyoruz:))
belki biliyosunuzdur ama söylemeden geçemedim mümkünse maydonoz yemeyin ya da az yiyin kızlar görümceme doktoru söylemiş içerisinde ki bi madde nedeniyle hamileliğin ilk aylarında önerilmiyormuş
sağlıklı hayırlı evlatlarımız doğsuninşallah kocaman sevgiler:)
en güzeli türk takvimi.. ALLAH ne verdiyse![]()
Bebeğimin kalbini dinledim bugün. Rabbime şükürler olsun. Yaşlar boşaldı gözümden. Tarif edilemeyecek bişeymiş. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.
kocama midem çok yanıyo bugün daha çok bulanıyo zor tutuyorum kendimi diyorum, sen yörüksün hatun dayanman lazım diyo, nasıl :)
teşekkür ederim canım :)evet canım öyleymiş bu sefer düzenli kullanamadım inşallah sıkıntı olmaz
Allah yardımcın olsun
Canım bazı gebeler 9 ay yaşar bu kanamayı adet görenler var öyle bir durum olabilir dr bir şey olsa söylerdi rahat ol
daha iyi ol inşallah canım
:)) aynen canım bu sefer hareket etti mi suyu normal mi... bu sorular bitmez:)
hoş geldin hayırlı olsun
:) hoş geldin hayırlı olsun
kan pıhtılaşma sorunu da olabilir inşallah genetik değildir
artık var
Canım haftaya sadece keseyi görürsün kalp atışına erken olabilir endişelenme
Rabbim şifa versin
maalesef yok olmasını isterdim benimki çok kuru pul pul
değerin gayet normal hayırlı olsun
canım böyle şeyler düşünmenin bir faydası yok birde böyle olumsuzlukları buraya yazmasak daha doğru olur hepimiz etkileniyoruz
kuzeninin bebeği sağlıkla büyüsün inşallah, oğlunda kardeşini kıskanmaz umarım benim minik pek kıskanç:)
site kuraları gereği facede grup kurup davet etmek yasakmış
hayırlı olsun ağrılar normal korkma
benim de ilk hamilelik ve kasık ağrım oluyor ama biraz daha az şimdilerde 2 yada 3 gün önce çok daha kötüydüarkadaşlar ilk hamilelikte kasık ağrısı daha fazla oluyormuş. özellikle ilk hamileliği olanlar bu ağrılardan korkmasın. tabiki kanama varsa mutlaka doktora danışılmalı![]()
Selam kislar.
benden dun gece bi kac damla lekelenme gelmis.biraz once bi damla yine geldi.ayni durumu yasayan var mi aranizda?
teşekkür ederim canım :)
benim de ilk hamilelik ve kasık ağrım oluyor ama biraz daha az şimdilerde 2 yada 3 gün önce çok daha kötüydü
arkadaşlardayamadım gittim devlete iyiki gitmişim bebeğimin kalp atışlarını gördümrabiim sen çok büyüksün 7 hafta 1 gün oldu sata göre
Selam kislar.
benden dun gece bi kac damla lekelenme gelmis.biraz once bi damla yine geldi.ayni durumu yasayan var mi aranizda?
kızlar sağlık ocaklarına yanı aile hekimlerinize gebelik kaydınızı yaptırdınız mı?? Ben bu cuma gidicem doktorum yaptır dedi. Unuttum şimdi geldi aklıma
kızlar sağlık ocaklarına yanı aile hekimlerinize gebelik kaydınızı yaptırdınız mı?? Ben bu cuma gidicem doktorum yaptır dedi. Unuttum şimdi geldi aklıma