Iki asi birden yaptilar canim, biraz ates oldu ama asidan 1 saat sonra bir fitil vermişti hemşiremiz, onun yarısını yap demişti, cok ateşimiz çıkmadan atlattık çok şükür. Inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız.@Girlboymom cnm 4. Ay kontrolde asi var miydi, bizim kontrol pztsi olucak ates filan olur mu diye merak ettim..Haftaya ogretmen arkadaşlar gelicek gibi bugun yaziyolardi gidelim diye..Bana epey zor olucak bakalim napicam..
Benim Prenses bazen iki elinde oyuncagini tutuyo, ellerimiz ağzımizda halen. .Vee tek derdi gezmek...cts 4 aylik olucaz kismetse. .
Bu konu günlerdir benim de kafamı kurcalıyor, kakada mukus ve gizli kan çıktı tahlil yaptırınca, süt ürünlerini bir haftadır tüketmiyorum ama pek değişiklik olmadı, ön sütten de olabilir, haftaya alerji uzmanına gidicez inşallah ne olduğu ortaya çıkar.İyi geceler kızlar . Oglumu dun doktora gotrduk sumuksu kopuklu kakası halen geçmedi . Kaka tahlilleri yapıldı ama temiz çıktı . Sut alerjisi olabilirmiki bi alerji dr gotursemmi. 20 gundur boyle yapıyr . Acaba on sutu fazla aldıgı için olabilirmi . Kilo alımıda guzel .
hadi hayırlı olsun.ben kendimde o iradeyi görmüyorum.cok cok fazla kilom yok ama simitler ve basen.giysilerim hic olmuyor dogumdan once bi etek almıştım hep onu giyiyorum he he.alışveriş yapmam lazim.Ben artık diyete başlıyorum yani tatlılar hamur işleri abur cuburlar yok,daha önce açtığım bir günlüğüm vardı oraya yazıcam inşallah başarırım:)
bendeee cok yiyorum hem de ne yemeBen de başlasam keşke ama çok iştahlıyım
Cnm hava nasıl guzel değil mi burda sonunda sukur yaz geldi. .Canim 4.ayda kalcadan iki asi yapiliyormus ve ates bicok bebektw oluyormus
Bizim kizlar ayni desene ben iki gu dur yürüyüşe cikariyordum bugun alerjim tuttu diye cikmadik cok huysuzlandi disari cikarmadim diye mi yapti bilmem
Masallah cnm nasıl yapabiliyosun o kadar seyi..Ben ancak yemek yapabiliyorum. .merhabalar
dün gündüz arkadaş vardi.akşam da iki komşum vardi. hazır eşim evde yokken cay a çağırdım.
arkadaşin bebeği 9 aylık ve tabagindaki sarma tavuk göğsü tatlisi filsn hep yedirdi yanlis olduğunu bile bile bisey diyemedim.aslında bilinçlide birisi
kuzu bir yiyirdu ohh
bugünüm de mutfakta gecti.corba yaptim süt pişirdim
kurabiye ve tereyağli pogaca yaptim ve kendime yarisini buzluga atiyorum ikramlik icin gerisini götürüyorum hiccc kisma dikkat etme gibi bi düşüncem yok niye yok ki.kıyafetlerim olmuyor
esim kızıyor yeter artik işin gucun hamurla uğraşmak diyo.kitap oku biraz diyo oyy oy ne olacak halim cok canim istiyor
ben de şurup veririm cnm artik..Iki asi birden yaptilar canim, biraz ates oldu ama asidan 1 saat sonra bir fitil vermişti hemşiremiz, onun yarısını yap demişti, cok ateşimiz çıkmadan atlattık çok şükür. Inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız.
Bugün misafirim vardı, dün gecedendir de kızım çok huysuzdu, o kadar çok ağlıyor ki uykusuzluktan gözleri kapanıyor ama aglamaktan uyumuyor..
En son balkona çıkardım, ağaçlara, evlere, etrafa baktı, tek tek inceledi cadı kızım sonrada sakinleşti gülmelere başladı.
Sanırım kizim hergün dışarı çıkmak istiyor..
En son pazar günü çıkmıştık sanırım daraldi artık evde, ayy büyümüşte daralirmis
ahh miss cim. yaptim ama halimi bir gorsen hamurun nasıl firina verildiğini oğlus agladi kucak istedi. dayanamıyorum deli gibi eziyet ediyorum kendime normal basit bi keki bile cok severim sık sık yaparim.Cnm hava nasıl guzel değil mi burda sonunda sukur yaz geldi. .
Masallah cnm nasıl yapabiliyosun o kadar seyi..Ben ancak yemek yapabiliyorum. .
Yalniz ben de fena supangleye takmis durumdayim.Sık sık onu yapıyorum. .
ben de şurup veririm cnm artik..
Ya sorma fena gezinti oldu bu prensesler.
Sevindim iyi o zaman. Çook teşekkürler.ben de aynı dönemde yaptım doğum, 2 defa oldum sütüme etki falanda olmadı,,,,
Cnm benim kiz hep oyle sadece kucakta duruyo o yuzden hicbi sey yapamiyorum..ahh miss cim. yaptim ama halimi bir gorsen hamurun nasıl firina verildiğini oğlus agladi kucak istedi. dayanamıyorum deli gibi eziyet ediyorum kendime normal basit bi keki bile cok severim sık sık yaparim.
yavrum akilliydi cok şükür bikac gündür bir haller oldu hele pazar ablamda o kadar ağladı ki cok korktuk annemve ablamlar tabi bende.
o gündür böyle cok kucak istiyor ağlıyor.
haliyle is yapiyorum dinlenmeyince cok kötü oluyrum
Bende de olustu canim, sicak oturma banyosu dene ise yariyor.kizlar normal doğum sonrası hemoroid olan var mi.ben fena oldum doğumdan bu yana dikişlerden cok bu hemoroid den çekiyorum.dr a da gidemem.kabızlık filan da yok. cok afedersiniz resmen sanciyor makat bölgesi.
30 dk uyuyorsa gunduz yine iyi, bizimki 18 ocak dogumlu gunduz uyurken basinda bekliyorum kimildadiginda salliyorum ya da emziriyorum devam etsin diye, gece en fazla 3 saat dayaniyor sonra meme ve uykuya devam. Aksam 8 olmadan yataginda, yaptigim en iyi sey erken uyumaya alistirmak oldu, insallah bozulmaz.İyi geceler herkese, 28 ocak doğumlu oğlum 3 ay bitti, gündüz uykusu pek yok nasıl deyim uyuyor 35 40 dakika sonra ayakta eğer tam uykusu dagilmadiysa tekrar uyutuyorum yine 30 dakika falan. Ama geceleri 4-5 saatte bir uyanıyor gündüze göre çok iyi sizin bebekler nasıl?
Evet yaaa mis gibi oldu valla birden geliverdiCnm hava nasıl guzel değil mi burda sonunda sukur yaz geldi. .
Masallah cnm nasıl yapabiliyosun o kadar seyi..Ben ancak yemek yapabiliyorum. .
Yalniz ben de fena supangleye takmis durumdayim.Sık sık onu yapıyorum. .
ben de şurup veririm cnm artik..
Ya sorma fena gezinti oldu bu prensesler.
bende oldum bayadir cektim bizim hastande kv sormus gelmeyi dusunuyor demis dr bosa gelmesin emzirdi icin bisi yapamam demis bi krem vermis progctolog fiye gecmedi ama agrisi pek olmuyor onceki gibikizlar normal doğum sonrası hemoroid olan var mi.ben fena oldum doğumdan bu yana dikişlerden cok bu hemoroid den çekiyorum.dr a da gidemem.kabızlık filan da yok. cok afedersiniz resmen sanciyor makat bölgesi.
oyy bana sen kek yapar misin anne diyen dilleri yerim benn.oyy yazik emir bey e niye öyle yapıyorlar ki o dahs bi cocuk idare etmeleri gönlünü görmeleri lazimgünaydınlarrr ay 400 gr vermişim üstelik akşam kek pide yedim
sanırım o çaya borçluyum:) dukan yapıcamda malzeme almam lazım
kekide oğlum istedi dün babannesindeydi evli görümcem gelmil bilsem göndermezdim o gelince küçük görümcemin tavrı değişiyor oğluma karşı ablasının kızıyla ilgileniyor ona sözüm yok her gün görmüyor sonuçta
ama oğlum kuzeniyle oynamak istiyor zarar verecek diye izin vermiyorlar oğlumda daha çok hırçınlaşıyor hırçınlaşınca sıkma huyu var
halasını sıkmış yine o da kek yapıyormuş sana vermiycem kuzenine vericem demiş kızdırmak için
normalde oğlum gelmek istemez bir baktım getirmiş halası
bu da mahsun duruyor sordum böyle oldu diye anlattı anne sen bana kek yaparmısın dedi içim burkuldu
kızlar halasıd babanneside çok sever oğlumu ama halası ablası ve kızı gelince çok değişiyor şaka yolluda dedim ciddide dedim bu durumu ama hala aynı eşime desem öfkeli davranır kırar kalbini
kv de farkında bu durumun annesini bile tersliyor o gelince
bu arada hepsini severim belki çok sevdiğim için üzülüyorum
birde ben hep bir şeyler hazırlayınca hadi gelin yiyelim derim evli görümcem kalmaya gelince kv gile mutlaka kahvaltıya ya da yemeğe çağırırım hoşuma gittiği için
evli görümcem iki seferdir annesine oturmaya geliyor ben hep uğrardım ikidir inmiyorum oğlum rahatsız ediyor diye
geçen gelmesinde inmedim çağırmadılar sende gel diye bekar görümcem niye gelmedin yenge dedi bende çağırmadınız dedim çağırmakmı lazım yenge dedi gülerek bende uzatmadım
öyle dediğim halde dün yine çağırmadılar kv mutlaka istemiştir beni ama engel olduklarını düşünüyorum
ben düşüncesiz bir insan değilim yalnız kalmak isteyebilirler ama üzülüyorum beni kullandıklarını düşünmeye başladım
bu arada akşam görümcem gidince küçük görümcem kekle pide getirdi keki almadım yaptım dedim
mesaj atmıştım halası görmedinmi dedim oğlumun söylediklerini mesaj atmıştım şaka yollu cevap yazmamıştı sonradan gördüm yenge dedi sonradan görünce cevap yazılmıyor demek ki
oğluma sarıldı falan
ne yapıyım sizce açık açık konuşuyum mu çok üzülüyorum
uzun oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?