Hıı anladım bakalım bîzimki kaç kilo alacak bu aycanım 600 gr almalı diyorlar
gittik geldik canm güzel olduj
oh hadi Allah yardımcınız olsun.
Ah cnm benim de cagirmam lzm okuldaki grubu ablam gelince cagirayim diyorum..Tek basima halletmem zor Olur, ablam Kiza bakarken hazirlarim ben de..Canlar bugün misafir aıırladım gecmise bakamdm annemi yarın da annemi gezdırecegım perşembeden çok kalabalık öğretmeniler gelecek ah,metre de ıyıydı bugün çocuk misafir coştu öğrencilerim falan ama korktuğum gibi olmadı şükür sizlere nasılsınız
bebişlerimiz aynı gün doğmuş canımben 23 ocakta dogurdum
kanamam 55 gun filan sürdü.bittikten 15 gun sonra bildiğin regl oldum baya baya. şimdi ikinci yaklaştı olur muyum bilmem
annem filan bi kere olup da yine birsure olmayabilirsin diyorlar.bekliyorum bakalim.
İyi bari canım atlatmışsın birini güzelce benim de önümüzdeki hafta günüm var şimdiden kaygısı düştü çok çocuk var küçük hepsi yaşları 1 le 3 arasında, ortalıktan herşeyi kaldırmayı düşünüyorumCanlar bugün misafir aıırladım gecmise bakamdm annemi yarın da annemi gezdırecegım perşembeden çok kalabalık öğretmeniler gelecek ah,metre de ıyıydı bugün çocuk misafir coştu öğrencilerim falan ama korktuğum gibi olmadı şükür sizlere nasılsınız
ay canım vazgecme sizin olsa olsa dolgu kanal olur onlarda bişey yok benim full azılar kaplama kesim erteleme zor iş... Saol teyzesi sağlıklı ve iştahlı olsun normal olsun kilolu istemiyorum etrafta öbek çocukları gördükçe
aa hosgeldin merak ettik nasıl oğlunMerhaba kızlar giremedim bu Uşak yüzünden
o ne canımGünaydın kızlar galactago aldım dünden beri kullanıyorum inşallah fayda eder, sonucu yazacağım
ben denedim, 4-5 haftalık olduğundan beridir, ilk başlarda çok zor oldu ama alışdı,,bazı geceler 2 saat uğraştığımı biliyorum,,,şimdi 15h-5g ,,, ama direkt odasına koyup hadi uyuyorsun demiyorum, önce banyo yaptırıyorum veya poposunu yıkıyorum, burnunu temizliyorum, pijamalarını giydiriyorum, daha az konuşuyorum, nerede emzirirsem loş ışık yapıyorum,,,,sonra zaten kendi uyuyor,,,Ağlayarak uyutma yöntemi gerilerde kaldı güven duygusunu zedelediği açık.yalnız şu tracy hogg un yatır kaldır yöntemi bana mantıklı geliyor.ağladığında kucağına alıp sakinleştirip tekrar yatırıyorsun uykua dalana dek.birkaç gün sonra bebek kendi kendine dalmayı öğreniyor.arkadaşımın kızı 2 yaşında ve geceleri sadece ayakta uyuyor o duruma gelmek istemiyorum deneyeceğim yatır kaldır yöntemini.bu yöntem ağlatmaya kesinlikle karşı.ama öğrenene kadar yatıştırmak zor olabilir.deneyen varmı kızlar aranızda
ben de aynı dönemde yaptım doğum, 2 defa oldum sütüme etki falanda olmadı,,,,Dogumdan sonra regl olan var mi ? İlk regl ne zaman oldunuz ? ben 15 ocakta doğum yaptım. Bugün biraz pembemsi bir şeyler geldi regl oluyorum galiba. Bebeğimi sadece emzirdim için daha geç olur sanıyordum. Bir de bu durum sütümün azalmasına neden olur mu? Endiselendim.Yardımcı olur musunuz? ??????
Canım ben limon suyunu süt azaltır diye okumuştum bi araştır istersenKızlar bugün eski komşum vardı Ayşe abla onunla karşılaştım sut artırıcı Bi tarif verdi sizinle de paylaşayım istedim
3-4 limonu sıkıp sürahiye koyuyuruz üzerine su doldurup 4yemek kaşığı kadar şeker atıp iyice karıştırıyoruz ve gün içerisinde istediğimiz kadar tüketiyoruz (abla bana su niyetine iç dedi :) limon sıkıp su şeker karıştır demişti ama yaparken böyle Bi ölçü çıktı bende
az önce yaptım yatmadan içerim aslında deneyip öyle yazayım diye düşündüm ama yazdım erkenden
Süt artırıcı damla canım, günde 3 defa 15 er damla bir bardak suya, süte veya meyve suyuna damlatılıp içiliyor, kullananlar çok memnun olduklarını yazmış kalorisi filan da yoko ne canım
zor olur tek canım ablan gelince çağırdı yani yapsan bile vicdan azabi oluyo ilgilenmedm diyeAh cnm benim de cagirmam lzm okuldaki grubu ablam gelince cagirayim diyorum..Tek basima halletmem zor Olur, ablam Kiza bakarken hazirlarim ben de..
Ben acliktan oluyorum daha yemek yapicam esim sagolsun siyaset pesinde kosmaktan eve gelemedi..
gamze...... Ahmet... 23 aralık... 7kg ... Öğretmen.. Ankarakatılmak isteyen bilgilerini yazarsa ben listeye ekleyebilirim..
kaldır canım ben hepsini vitrinin üstüne kaldırdım ama salona çok gelmedi çocuklar bizimkilerde küçüktü ama oyuncaklar oturma odasında ve çocuk odasındaydı 8 çocuk vardı benımkılerle 10İyi bari canım atlatmışsın birini güzelce benim de önümüzdeki hafta günüm var şimdiden kaygısı düştü çok çocuk var küçük hepsi yaşları 1 le 3 arasında, ortalıktan herşeyi kaldırmayı düşünüyorum
Kızlar bugün eski komşum vardı Ayşe abla onunla karşılaştım sut artırıcı Bi tarif verdi sizinle de paylaşayım istedim
3-4 limonu sıkıp sürahiye koyuyuruz üzerine su doldurup 4yemek kaşığı kadar şeker atıp iyice karıştırıyoruz ve gün içerisinde istediğimiz kadar tüketiyoruz (abla bana su niyetine iç dedi :) limon sıkıp su şeker karıştır demişti ama yaparken böyle Bi ölçü çıktı bende
az önce yaptım yatmadan içerim aslında deneyip öyle yazayım diye düşündüm ama yazdım erkenden
İyi geceler kızlar . Oglumu dun doktora gotrduk sumuksu kopuklu kakası halen geçmedi . Kaka tahlilleri yapıldı ama temiz çıktı . Sut alerjisi olabilirmiki bi alerji dr gotursemmi. 20 gundur boyle yapıyr . Acaba on sutu fazla aldıgı için olabilirmi . Kilo alımıda guzel .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?