Bizdede oldu hem el hem ayak parmaginda elindeki kendiliginden gecti simdi ayagindakini bekliyorum gecsin diyeKızlar bebeğimin ayak baş parmağında tirnak batmasi olmuş daha 3.5 aylık canım ya ben aylardır çekiyorum tirnak batmasi derdini doğumdan kilo almadan ayak sismesi nden dedi doktor peki bebeğimin ki neden dün sağlık ocağına gittik krem verdi siz de böyle birşey yaşadınız mi ? Neden oluyor ki çorapları dar değil. Bİr sitede vitamin eksikliği olabilir yazıyor bilginiz var mı bu konuda ???
Gecmis olsun canimKızlar oğlum çok öksürüyor ayeşi falan yok ama öksürmesi içinbişey yapabiliyormuyuz acaba gerçi doktor ilaç vermişti ama
Evet cok benziyor kizlarimiz. Yazdiklarinin cogunu ben de yasiyorum. Bu yuzden seni ozellikle takip ediyorum:)Benim kiz da seninkine benziyor cnm, yalniz ben gunduz epey direniyorum ev iÇinde gezdirmemek için bazen ağlıyor hatta ama yattığı yerde konusuyorum, muzik açıp sarki söylüyorum saatlerce..Bu da dolasmak kadar yoruyor..Kayinvalidem salladikca uyutmayi denedi bi sure ama ben başında surekli bekleyemem o zaman hicbi sey yapilmiyo..Ben de uyanirsa hemen kucagima aliyorum devam ediyo o sekilde.
erken yattigi icin uykusunu aliyodur cnm o yuzden bi muddet sonra saat basi kalkiyodur.Bizim yatis saatimiz 12 yi buluyor, 3-4 gibi uyaniyor..Sonrasi degiskenlik gösteriyor, bazen saat basi kalkmaya basliyo bazen de yine bikac saat uyuyo..
Gunduz 11gibi uyuyo 30-40 dk o ara kahvalti yapiyorum, sonra 2 saat oyaladiktan sonra yine uyuyo bu da değişiyor sure olarak..
Naber kızlarDafiduck nin dediği gibi kimde yok belli saatte haberlessek mi sohbet için[/QUOTE
iyilik diyeyim iyilik olsun.
oğlus cok huysuz ksc gündür. ilk günlerimize döndük
uykumu alamıyorum seme seme geziniyorum.
ama yine de giriyorum ara ara kimsecikler olmayinca müdahil olamıyorum sohbet namına.
canım bronşiyollt mi de ventolın verdi kizima sürekli hastayken kullanıyoruz ventolın nasıl verıyorsun dikkat et aman ılerlemesın diğer ılacın adı neTeşekkür ederim canım aspiratör kullanıyom nasıl olduysa anlamadım dün sabah hafif hırıltı farkettim doktor ventolin birde başka bir şurup daha verdi günde 2 kere birer çay kaşığı ver dei ama o an oğlum rahatlıyor ıhlamur zararlı değilse içereyim inşallah geçer
Canım bilmiyorumki hafif hırltısı vardı doktor muyene ettikten sonra oda hafif hırıltısı var dedi ilerlememesi için ventolin birde prospan diye bir ilaç verdi öksürük şurubu bitkisel şimdi çok öksürüyor doktor hırıltısıoğalırsa getir demişti acaba götürsemmi birde huysuz durmuyorcanım bronşiyollt mi de ventolın verdi kizima sürekli hastayken kullanıyoruz ventolın nasıl verıyorsun dikkat et aman ılerlemesın diğer ılacın adı ne
Makina ne canım günde 2 keere çay kaşığı ile veriyom öksürük şurubuda sadece öksürük şurubu değil araştırdım bitkisel bir ilaç ama bilemedim şimdiaysimason bence ventolıni makina ile veriyorsan sık ver gidene kadar saat başı öksürük surubu tavsiye edilmiyor ama neden verdi bilmem artarsa yarn götür
Teşkler canım cevapların için eşimi arayıpta şimdi götürelimmi acabaaysimason o surup demekki onun maskeli makinesi var hava yoluyla veriliyor küçük tüpleri şeklinde o daha etkili ama size vermediğine göre yaşı var belkide kullanmak için biz makine ile rahatız hırıltı coksa götür yarın buhar şeklinde ventolın bizi antıbıyotıksız kurtarıyor ins size hıcbısey olmadan ıyılesır abdullah paşa
Canim araban ole cok buyuk degil ki bildim bi model ama sb 700 daha kullanisli olurdu su yonden bak sunny baby garanti konusunda hic sıkıntı yasatmayan bi marka kullanici hatasini bile karsilarKızlar ne zamandır giremedim Adanaya gitmiştik kayınvalidemlere. . Bugün geldik ... Adanadan sunny baby Sb 750 Royal travel sistem bebek arabası aldık çok pişman oldum gözümde karardı çok büyük kaba sürüşü kolay ama pusetle kullanımında kaldırıma geçmek için çok zorluyorum zaten eşimin zoruyla aldım benim aklımda hafif sağlam kullanışlı birşey almaktıkendi almasına rağmen havaalanında bıd bıd bıd kafamı yedi bebek kanguruda ben tek başıma arabanın kapanmasıyla uğraşıyorum herzaman böyle yapıyor durduk yere atarlanıyor neymiş efendim ben eşya taşımaya gelemiyorum yolculuk bitene kadar bütün stresini benden çıkardı bu araba gözümde bitti bişey söyleyin çok büyük istanbulda metroda minibüste otobüste asla o arabayla olmaz ne yapacam beeen boşuna para gidip duruyor ne görsek araştırmadan alıyoruz evde yer kalmadı artık gördükçe çıldırasım geliyor bari kullanabilsemde içim sızlamasa bide eşimin dırdırları bişeyler diyim bir fikir verin
sütüm eskiye nazaran azaldi ama yetiyor gibi cobbur cobbur emiyor masallah kusmaya da devam.canım galiba herkes rutini oluşturdu ondan sık giriliyor düzelir zamanla bizde kalan sağlar yeter diyelim :) senin oglus neden öyle doymuyor mi acaba gece nasıl kaka durumu nasıl
tahmidiye dyasu ve bi yasin okurum şifa olsunr juzuya ins.Selam kızlar. Rahatsız olan bir bebeğimiz var şifa olsun diye elimizden ne gelirse yasin,ihlas,fatiha okuyoruz.yardim etmek isteyen şubat topigine gelebilir mi? Allah razi olsun hepinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?